Just a smalltown girl, livin' in a lonley world

För det första så måste jag säga
GRATTIS TILL KÖRKORTET FRIDA!


Sitter hemma i Linghed och njuter av att vara medveten om att nästa vecka är det sportlov och att en massa skoj står på schemat. Bland annat körskolan, hockey, sthlm och eventuellt att Thina kommer till Dalarna, great!
Ska väl försöka att sporta lite, eftersom det är sportlov vi har, så det kanske blir nått varv i elljus med skidorna :)
I måndags vare hockey, Leksand-Almtuna och äntligen hem till ejendals igen! Jag och Erika tog tåget till Leksand, bad till gud att de inte skulle vara försenat när vi åkte hem senare på kvällen, men de visade sig att det inte var det. GOD BLESS DE! Första perioden i klacken sög och första perioden på planen slutade mållöst, så jag och Frida gick och satte oss på sittplats i pausen och blev kvar där även andra och tredje perioden. Passade på att ta lite snygga in action bilder och spana på gräddhyllan aka skadehyllan, Frida gillare! Matchen slutade 3-2 och målen gjordes av Rhodin, OEL och Pesonen!

I onsdags anlände våra efterlängtade klassjackor och dom var verkligen så snygga som jag tänkt mig dom. Efter att ha hämtat dom nere på tryckeriet så gick jag och Mikkiz och simmade, eller ja, vi mest lekte och höll på att skratta ihjäl oss, men de är väl också träning, eller? Efter middagen åkte vi till Furudal med Richard och tittade på hockey mellan Ore-Valbo, mycket trevlig och störd bilresa :)

Dagen idag har bestått utav dubbelpass med samhällskunskap med NPD08. Vi hade rollspel och lekte och lärde oss hur en lag blir till, ganska roligt, jag, trögskalle som jag är, fattade inte så mycket, men hade roligt i alla fall :D. Lekte lite i djurhuset efter att vi slutat och eftersom en råtta fått 10 ( ! ) ungar, som var superduperjättesöta, så gjorde vi det vi har bäst på, att socialisera dom! Slängde i oss lite mat innan vi drog iväg hemåt med all vår packning och nu är jag äntligen hemma!

Bilder från veckan kommer här
så ska jag fortsätta att lyssna på bra musik
/ i

Ollas har tungan rätt i mun

smile :)

Klassjacka!

klassjacka bakifrån :D

today!
Jag måste säga att jag älskar min bruna hårfärg i kontrast med de lila linnet från Monki!


Kommentarer
Postat av: frida

tack som fan ida! :D

du <3 paj's smile :)

era jackor är fina!

ditt hår är fint D:

hejdå!

2010-02-26 @ 22:16:42
URL: http://fridaarvid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0