Ackeluring är på besök!

En stövare åker iväg och en annan kommer på besök
full fart!

En av fördelarna med att vara ensam hemma....

foto0003 (MMS)

En av fördelarna med att vara ensam hemma.. Äta framför tvn!


Ett väldigt ointressant blogginlägg.

Ny Phone, nytt TS-berlock, lite trosor och ett par jeggings fick jag med mig hem efter shoppingrundan med mamma. 


Annars då? Färgat håret, eller Madde gjorde det på mig. Blev sjuk bra, tack Madde! Klipptid inom kort, så bild kommer då. 
Frida har flyttat till Uppis och tagit Madde med sig, tack för den flickor jag är heeelt övergiven och uttråkad i Linghed(it sucks) 
Jag har inte använt min kamera på år och dar känns det som.. loooovar att göre när Acke och Ida kommer hit på onsdag. 
Under lediga dagar spenderar jag tid nere hos Tina, Nellie och Lars den rymningbenägna dvärgväduren. Mitt schema går ut på Torsdag. Sen får vi se vad som händer. 

Ja, det är vad som händer.. 
(Frida, jag skrev det här inlägget bara för att du ska ha något att läsa (inte för att du är speciellt uttråkad dom här veckorna och kommer sitta så mycket vid datorn men skriver det ändå och så)(nu ska jag sluta med paranteser, töntida) )
Hejdå




Du vet aldrig vad man kan hitta i mappen "Blandat"


Nämen häej du

Trött tjej i peaktröja


Strandpromenadsblomma :)
Just nu: obekväm sovställning i Fridas soffa i väntan på Madde.
Jag vill ha pizza.

jag har sökt jobb i ca.. två dagar. Är redan less. säg ja barae


What to do!?




Vad ska jag göra med denna risbuske till hår?

Arbete till halv två i morgon, sen blire att ta bilen till Frida :P näe okej, hatmening. Näe men arbete i morgon och sen en tripp till Frida i sällskap med Madde. Sista rycket innan de drar till Uppis och töntar sig utan mig. Buhuu. Framtiden är oklar. 


I'm surviving this for sure
to win my love takes so much more

Nellie


söt trollunge
(nio timmars arbetsdag idag, dödens)

en bild.


En ledig och regnig dag som denna äter jag frukost i sängen, redigerar bilder och spelar sims.

sucks to be me.

jag är sämst.

Ah men tjena ;)

img_1336 (MMS)

Ah men tjena ;)


Get back on track(tidsinställt inlägg :) )

Just nu sitter jag i min bil, vrålar och sjunger till typ Do you remember med Ane Brun eller I wanna go med Brittan medan saaben susar fram mot Sågmyra och sedan vidare mot Leksand, åh kära Leksand. Dags för första matchen i Claes Ohlson cup, Leksand - Oskarshamn. Sällskapet: Hanna Jax
Vi ses där Pelle P, Jensa, Martin Karlsson och Foppa x2.

Fredagen lovar pizzeria Amore och ännu mer hockeyhärj
jag längtar efter doften.
bye


Like a fairytale


Vill inte att min blogg ska vara så deprmerande men.. 
SAKNAR ER B-RUDAR!


Ville bara säga..

LEDIG I TRE DAGAR, HOCKEY PÅ TORSDAG. FYFAN VA SKÖNT!!!

I said jump


Gonäs 2011

Crovie♥


Kära bästa vän
ingen är bättre än dig
v

En trevlig helg.


Ett litet bildcollage från helgens bravader. 
Jag, Madde och Frida kom väl iväg tillslut i Saaben, handlade på Ica Maxi och fortsatte sen mot Ludvika. Frida satt i baksätet och kände sig som ett barn (som sig själv) ville höra JB och klagade på min bilkörning, alltså inget nytt där. Sen körde vi lite vilse innan vi hittade på resten av the gaaang på en affär utanför Luddis. Väl framme vid Vesman(sjön) och Gonäs så intog jag och Madde studsmattan medan resten drog ut på sjön och la i kräftburar. Jag och Madde gjorde sen mat till våra män (antonkajsamillan). Efter maten kom Måns och lekte med oss. Ölspel, asgarv x tiotusen, bastubad och skitsnack. Precis så som det ska vara. 

Vi somnade väl där runt tretiden någon gång, jävligt skönt med sovmorgon. Ser redan fram emot nästa sovmorgon (ONSDAAAG!). Frulle i form av kyckling och coleslaw på rostat bröd innan vi intog sjön och badade för att sedan soltorka och flumma runt. Folk utifrån skulle nog tycka vi var dumma i huvudet, eller asså vi är ju det. Haha ha. Detta måste göras om! käraste vänner♥

Nej nu har jag ont i ryggen, dags att sova så jag orkar med dubbelpass i morgon, woooho.
bye

Dagen innan en trevlig kväll

Idag har jag jobbat dubbelpass på jobbet. Ledig tre timmar mellan passen, så jag beställde pizza, cyklade från pizzerian med pizzan på pakethållaren, skrattade hela vägen tillbaka till jobbet igen, åt halva pizzan och gick sen och la mig på mormors soffa och lyssnade på Justin Bieber. En timme senare vaknade jag av att min mobil låg och vibrerade i mitt ansikte och Justin hade sjungit färdigt. Skön powernap. När jag vaknade var jag lika hungrig igen som innan, haha. 

Cykeltur och trevlig pratstund med Emelie på vägen hem och nu ett ointressant samtal med Frida i telefon. Sitter mest och stör mig på Fokis blogg..


Morgondagen: Början på en trevlig helg utanför Luddis.


KRÄÄÄÄÄÄÄÄM!

Run for your life!


Podden fullproppad med peppmusik och sköna skor, dags för en springtur!

Once up on a time


Den här tiden under året
är väldigt jobbig. 


Kreativiteten flödar.

" ”Get back on trackkkk, pick me up some bottle's of boozeeeee.” Jag kände mig alltid så cool när jag susade, eller mer puttrade, fram i silvriga faran med Kings of Leon på högsta volym. Pappas gamla Ray Ban vilade stadigt på näsan och hade två funktioner, att stärka min höga status och skydda mig från att bli bländad. Okej, låt oss säga tre funktioner, jag var nog fortfarande en smula bakfull också. Stjärtvärmen hade hakat upp sig på förarsidan, så om inte Katrin var hemma nu hade jag lagat grillad skinka i onödan. Jag hade inte tid att ringa och förvarna henne, eller rättare sagt så hade Samsungen utan färgskärm kapitulerat. Inte hade jag pengar till att köpa en ny telefon heller, bensinmätaren pekade mer neråt än uppåt och jag hade levt på havregrynsgröt de senaste dagarna. Pank, bakfull, hungrig och okontaktbar. Fyra anledningar till att åka och våldgästa sin bästa vän. Jag hade nog egentligen mer än fyra anledningar. Gårdagen hade inte slutat som jag tänkt, det var ju meningen att jag BARA skulle till Jompa för att hämta lite grejer och sen gå hem. Det är två saker. Jag hann faktiskt med två saker, men dom två sakerna involverar inte orden ”gå hem” och ”hämta grejer”. Jag var less på honom, egentligen. Trotts det var det någonting som gjorde att jag inte kunde hålla mig borta ifrån honom och fann hela tiden nya ursäkter för att träffa honom. Kanske var det för att jag var så fruktansvärt rädd för att bli lämnad ensam och kall. Jag förtjänade i och för sig ingenting annat heller, eftersom det var jag som spytt galla över honom och bokstavligen kastade ut honom ur mitt hem. Jag visste så väl hur kär och förälskad han var i mig, jag visste att han inte kunde släppa mig och att allt han ville var att jag skulle ta honom tillbaka. Som den själviska människa jag är, så utnyttjade jag ju såklart det, varje gång jag kände mig så där ensam och övergiven. Klart att han också kände så, annars skulle han aldrig släppa till. Skulle någon okänd få höra om mitt beteende skulle de tro att jag var en brunstig tonårskille som brölar desperat med målbrottsröst efter att få ligga. Det var ju inte liggandet det handlade om, det handlade mer om..behov. Okej, att ha behovet att gå hem till sitt ex, supa sig redlös på rödvin och sen ligga med honom var ingenting någon alls skulle hålla på med. Speciellt inte en singeltjej som är närmare pensionen än studenten, det var fan skamligt. Jag visste inte om jag ens vågade yttra mig om saken till Katrin, hon skulle brutalt mörda mig med tapetrullarna som ligger lite överallt i lägenheten. "


Ska jag satsa på en karriär som författare maybe?


Ge mig eld

14.20 @ work. Tittar ut, det regnar. Äh tänker jag och går ut, så mycket regnar det ju faktiskt inte. Jag klarar mig de 5 kilometrarna hem på cykel. Kommer till kyrkan (en halv kilometer bort från jobbet) och är dyngsur. Tur jag inte är gjord av socker :) 

Ledig i morgon, säger som Oscar. FYFAN VA SKÖNT! 
Jag är faktiskt värd en omgång sims innan roddarträning med tjejorna. 

Jag vill te skälleee nu!

lite senare kommer nog ett utklipp ur en kreation, enjoy it then :)

Fight the power


jag vill också ha sommarlov.

Mjölk och flingor ♥

Nu sitter jag och äter flingor ur en kopp endast iförd linne och badkläder. Hickar varannan gång jag sväljer, haha :) Jag och Lotus tog oss ett bad i ån tidigare, sjukt skönt! Snart ett andra pass på jobbet, hard work. 

imorgon är det kräftfiske, hihihiih ♥

hejdå

Det här suger..


Det är snart två månader sen
brudar ♥

Tack JK, tack.

Igår var jag och bror på bio och såg slutet. Slutet på filmserien som vi växt upp med, slutet på.. allt kändes det som. Var nästan lite nervöst innan filmen började, även fast jag läst böckerna och visste vad som hände, haha. 
Under filmen hände detta:
  • Jag grät, twice
  • Jag slutade andas ett tag och kom på det efter ca 2 minuter
  • Hade rysningar under 98% av filmen
  • Jag blev kär i Neville(Vilket betyder, Emma, att du kan få Ron, i promise :) )

Näe men asså det kändes lite som en begravning, fast på ett bra sätt. Jag vet inte riktigt. Fast vad jag vet är att det är de bästa filmerna jag sett. Tack JK Rowling, tack.


Snart börjar äventyret.. Eller tar slut ka...

bild0245 (MMS)

Snart börjar äventyret.. Eller tar slut kanske. Det är faktiskt lite gruvsamt :s


Make a list or two!


When you're bored during tuseday's news:

Nämn något som gjorde dig glad igår: Kvalitetstid med Jason :D

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Borstade tänderna.

Det sista du sa högt: "Vafan. "

Det senaste någon sa till dig: Godnatt

Vad har du druckit idag: Mjölk, blåbärssaft, vatten, svartvinbärssaft.

Vad var det senaste du åt: En banan på jobbet :)

Vad var det senaste du köpte: En födelsedagspresent till Idus!

Vad är det för färg på din ytterdörr: Öh.. vit tror jag?

Vad är det för väder hos dig nu: Blå himmel, solen håller på att gå ner och de börjar skymma.

Godaste glassmaken: Lakrits eller en asgod glass på glassbaren vid hamnen i Visby, med vingummin i!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: I do.

Sover du tungt: Det är så olika.. men oftast rätt lättväckt. ( inte så bra att ha undulater då må jag säga, haha)

Drömmer du mardrömmar: Sällan.. men beror på vad jag gjort dagen innan. Oftast är de hemska :(

Trivs du med ditt jobb: Inte det jag är utbildad till, men det duger så länge.

Favoritklädsel: Helst någonting bekvämt, men jag trivs i jeans och tröja också! Eller en snygg kjol.

Favoritlåt just nu: Going out tonight akustisk - Carl Noren ♥

Vad ser du om du tittar till höger: Mitt fönster, en markis och några kor :D

Vad gör dig glad just nu: Att Kajsa skrev till mig på fejjan :D

Vad ska du göra härnäst: Byta kanal på tvn.

Höger eller vänsterhänt: Rrrrightt :D

Humör just nu: Lättad, ledig i morgon!

Favoritgodis: Lakrits eller choklad.

Kläder just nu: Oooh, what' you wearin? ;) skoja. Näe men trosor och täcke.

Sommarplaner:? Den är ju snart slut.. Men kvar att göra är kräftfiske i alla fall. Sen mest ta det lugnt och njuta av värmen medan den är här :D

Hur många kuddar sover du med: Två :)

Spelar du något instrument: Helt sjukt omusikalisk..

Morgon eller nattmänniska: Natt!

Vad är viktigast för dig: Att alla omkring mår bra och att jag själv är lycklig i det läget jag står i. Vänner och familj är mitt guld <3

Är du kittlig: Jag var förut i alla fall.. nu vet jag inte.

Snarkar du: Innan jag opererade bort halsmandlarna var jag hemsk.. nu gör jag det väl bara lite hoppas jag?

Stjärntecken: Kräftan :)

Äckligaste insekten: Spökskräcka.. eller tvestjärt, fyfan!

Längtar du mest efter just nu: Min och Fridas italienresa.. eller helgen i Skelle :D




1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?

""Jaha.. mer hinner vi inte med. Tillbaka till studion!" "Kvittrade jag medan hästen snodde runt igen och började backa mot fotografen" - På spaning med Bridget Jones.

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Mitt pennfodral

3. Vad var det senaste du såg på tv?

Smekmånaden, ser fortfarande på den!

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:

22.24! den var 22.27, bra gissat ;)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Ljudet från filmen.

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
För en timme sen ungefär. Jag klev ur bilen :)

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Vadå för jävla undersökning!? ahahha. Jag läste Fridas blogg.

8. Vad har du på dig?
Det var ett jävla tjat xD Trosor och täcke.

9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Ja, att jag var i en gummibåt påväg till Leksand, men vi tappade motorn. Sen skulle vi iland och kissa, då kom Klimpen(han i Bert ni vet) dom leta tydligen efter mig och dom som satt i båten, å ville spöa oss så jag var tvungen att gömma både mig och båten bakom en trave med ved. Sen ringde klockan, hahahha.

10. När skrattade du senast?
Nyss, till filmen :)

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
En lila tapet med bård, grå bröstpanel, tavlor, en anslagstavla och en almanacka :)

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Oj.. va skulle de va då.. näe kommer inte på nå.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Men var de inte en undersökning nyss? xD

14. Vilken var den senaste film du såg?
Eftersom Smekmånaden fortfarande pågår får jag väl säga Mitt liv som hund då :)

15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Ett hus i USA, eller nej i Australien, eller både och kanske. Sen en jävla massa resor!

16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag är sjukt mörkrädd och har en enorm fantasi. Vill bli författare också.

17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att alla åtminstone hade vatten och mat varje dag.

18. Tycker du om att dansa?
På krogen, JA FÖR FAN! Till musik på MTV, JAAA FÖR FAAAAN!

19. George Bush?
Ida Andersson?

20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Tjej: Inez. Pojke: Valfrid :)

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
ÖH JA.

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Vi vänder på det: Vad jag skulle säga till Gud. "Hej. Vart är Moster?"

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på de här frågorna?
Tja... Vi tar väl Emma, Frida, Matilda och Kajsa då :)



Good luck have fun! I morgon ska jag och mamma till Mora, bara vi! Hoppas det blir fint väder :D thank you bloggen and good night! ÅNGEST ÅNGEST ÅNGEST, VET INTE VAD JAG SKA BLIIIIIIIIIIII RÖVEN.

RSS 2.0