men hata mig då.

Jag har tappat min plånbok, jag är så jävla trött att jag bara vill grina. Så sjukt jävla trött på det mesta just nu! DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ.
en positiv grej är att jag är klar med 2/3 delar av fas repetion på teorin.
bra ida, bra.

hoTT!

 Nicklas Bäckström kan det här med att klä sig HOTTTT!


"Your girlfriend loves to wear my hockeyjersey"
:F

lasinkirkas


Ville bara säga
Sommaren, du är mer välkommen än någonsin.

off for work..

Bloggar en snabbis innan jag drar i väg till jobbet och jobbar i några timmar. Sen sticker jag till Mills och härjar, awesome. Har haft hur roligt som helst i Rättvik den här veckan, Mix är störd xD Nu är det bara två veckor kvar till sommarlovet, två lååånga veckor med praktik på djurmagazinet i Falun och sen förhoppningsvis en massa teoripluggande. Jobba pååå.
 

 

 

Jag och Kajsa badade fötterna så hon blev ännu mer förkyld, Jag och Mix döpte marsvinsungarna, tvättade akvarium och grus och Sally älskar mig!

Fuck, jag vill inte att det här skolåret ska ta slut.


värker

A
v
l
i
d
e
r

Aj, mina fötter

Onsdag

Jag börjar bli lite rädd, vart jag än vänder mig så är det Morasaker. Det skrämmer mig som fan, jag vill till Leksand på hockey nu, hur ska jag klara mig enda fram till Augusti utan blåvit hockey ?

Hermansson skrev i alla fall på nytt kontrakt idag och det känns riktigt gött, bra jobb Hempaa.

Idag har jag och Mix visat djurhuset för småbarn från dagis, dom var söta och inte rädda för någonting. Tänk om en annan kunde vara så. Vår goshane, majsormen, piper när han andas = lunginflammation eller liknande, stackarn :(. Tomorrow means Torsdag och näst sista dagen på praktiken i djurhuset, sen är det djurmagazinet och jag vill ej! Sen är skolan slut och det är sommarlov. Jag kan fortfarande inte förstå hur tiden kan gå så fort. Men, den går ju fort när man har roligt, och roligt är bara förnamnet för vad vi har i Rättvik.

Jag har funderat rätt mycket och nästan bestämt mig för att skaffa fler djur, jag vill ha finkarrrrr! Eller en majsorm, dom är såå fina! Men, ett hinder stoppar mig, det hindret är ungefär 1,65 cm högt, har brunt hår och blåa ögon, lyssnar till namnet Britta. Just det, min mamma. Finkarna går nog att övertala henne om, men en orm kan jag ännu bara drömma om att få ha i huset.

  

Näe, nu ger jag upp datorn och sätter mig och tittar på ett spännande avsnitt av greys eller förresten, ska ringa Maria en sväng och berätta nått amazing ;) HEJS!

Makes my day



Oskar makes my day <3

Vika

Hej. Jag sitter på Mix rum i Vika och ska snart krypa ner under täcket och se på lite killinggänget. Jag och Mix har vandrat den låååååånga vägen till min farmors hus ( enligt min käre vän Mikaela Berglund så var det skitlångt).

Det var nog över 5 år sen jag var där sist, det kändes jättekonstigt att se någon annan bo där än min farmor, så fick jag jättemånga minnen. Gud va jag saknar att springa från härbrädet i bara nattlinne in till huset. Fötterna blev helt blöta av daggen i gräset på morgonen och det fastnade alltid grässtrån på fötterna som följde med in och lämnade gröna spår efter en på köksgolvet. Farmor var så klart redan uppe och hade kokat varm oboy åt en, alltid lika mysigt. Sen satt man där vid köksbordet och dinglade med benen. Doppade hårda smörgåsar i oboyen, kladdade och spillde. Var nyfiken och frågade samma saker som jag redan visste, men ville höra henne berätta igen. Stödja huvudet på handen och titta ut mot bäcken och dingla lite till med benen. Sen springa ut och hämta rabarber i busken åt Farmor så hon kunde göra en paj som skulle vara till efterrätt efter middagen. Farmors lilla hjälpreda.

Jadu, lilla, lilla Farmor. Vi hade det bra vi, du och jag.


Just nu känner jag att jag faktiskt vill vara 5 år, springa in till Farmor på morgonen med blöta fötter och dricka varm oboy. Jag vill inte vara 17 år, ha praktik och se min bästa vän ta studenten och bli lämnad ensam i Rättvik. Jag vet att det inte är så, inte ett jävla dugg, men de känns så

ibland.
/ i

Hejhejhejhejhejhejhej! De är roligt att st...

foto0317 (MMS)

Hejhejhejhejhejhejhej! De är roligt att städa akvarium och tvätta sten! Mix and i har roligt. Rättvik <3


Söndagkväll in Rightbay

Äntligen Rättvik igen, jag har saknat det. Jag sitter nu hos Kajsa och Kaka och umgås :D Kajsa försöker hjälpa Norrland med matte b, Kaka och Alex arrangerar en massa saker om studentbalen och jag gör mest ingenting, njuter av att vara i Rättvik, kajsa är bäst <3

Snart kommer Mills med bussen och då blire mys, jag gillare!

Nu blire hemköp med Kajsa på cykeln, plingpling.

/ iiiida

Patriot vare ja

 
 
Ge mig pengar :)


Konfirmation !

Idag har jag varit på Matildas konfirmation i Enviken, i regnet. Jag och Jenga började dagen med frukost på balkongen i den stekande solen innan vi åkte till Falun och hämta upp Tommy och Malin för att sedan fara ut till Hooden och sen åka på konfa. Det var en fin liten konfirmation, det är 3 år sedan jag konfimerade mig. Jag känner mig gammal.
   


Me N' Jenga


Me and Jenga's havin' fun in Möjligheternas stad ! Va roligt man kan ha med en spotifyplaylist och en webcamera. Nu är det så ska det låta och dillchips som gäller. BYE!


Hard work

Intensivt att praktisera med en veterinär måste jag säga.
Gårdagen bestod först utav ett besök till Gustafs där en ko fått problem med löpmagen, eftersom hon bara ätit det goda och inte det hon behöver. Åt detta så fick vi rulla henne och försöka få löpmagen på rätt plats, eftersom dom misstänkte att den flyttat på sig och i värsta fall vridit sig och då finns det inte mycket att göra åt det. Efter rullningen så tycktes löpmagen försvunnit till en plats där vi inte kunde höra den (genom att lyssna med stetoskop och knäppa på kossan, hör man ett plingljud så är löpmagen på den plats man lyssnar). Så efter att ha fått lite preparat och sprutor så begav vi oss hem till stationen igen.

Så fick jag sätta bakterieprov, vilket är mycket roligare än det låter!

Sen åkte vi enda till Söderbärke, vilket ligger nästan i Fagersta, jobbigt att åka bil. Där var det en islandshäst som hade problem med fölningen. Fölet var redan dött när vi kom dit och vi höll på i mer än två timmar att få ut det, men ingenting tycktes hjälpa, så vi fick skicka den till Strömholm och sedan åka vidare till en häst som hade ett sår som behövde sys.

Sen bar det hemåt och jag dejtade inte kudden förrän halv ett på natten. En händelserik dag och jag har verkligen lärt mig mycket. Sista dagen i morgon, sen har jag en kusinträff med Jenga.

so long!
/ i

i call you when i need you, my heart's on fire

SIMPLY THE BEST!

Hej. Jag sitter ute på altanen, klockan är 8 och det är varmt ute. Så skönt :) dock ångrar jag lite nu att jag badade i Lördags, jag har ont i halsen :( får fan inte blir sjuk nu när jag har APU. kämpa Ida! Idag har jag inte gjort så mycket, mest tittat på och så, men det är intressant som fan. Kanske blir mer jour i morgon.

Jag har i alla fall kört fyrhjuling med mamma idag, brumbrumm, queen of the åker. Annars har jag mest suttit vid datorn och tagit igen mig, det som jag gör mest och bäst. haha :) längtar som fan till helgen, kvalitetstid med Louise och sen konfa i Enviken, trevligt :)
Förresten så kom mamma och intervjuade mig med en skurmopp som microfon.. inte konstigt att jag är störd xD

Förresten så måste jag lägga ut en bild från hockeysäsongen som jag älskar, så det tänker jag göra... NU.

Jag saknar dig Thina <3

Vilket underbart väder, solsken och mer än...

foto0308 (MMS)

Vilket underbart väder, solsken och mer än 20 grader ! Svalkar mig med lite somrig ramlösa i bilen hem till frida. Kvällen lovar grillning i gustafs! Jag och Frida tog oss två dopp i älven tidigare idag, kallt som fan. Nu poppar jag, sandra och frida Mando i volvon med full blås på ac'n. Snart framme, Underbart :)


Hjälp?

Bröllop i sommar, har en smula beslutsångest över klädvalet. Kanske borde be Sanna hjälpa mig, hon som är så modemedveten :) har några guldklimpar på lager. But i need help!


Indiska

H&M

H&M
Beslutsångest !


me and my guitar, and my ramblin' band.

I natt har jag vilat ut mig ordentligt, sovit 13 timmar. Så jävla skönt, är helt fysiskt utmattad av att vara bonnunge! I morse någon gång vaknade jag av att regnet smattrade på rutan, när jag somnade om drömde jag en konstig och läskig dröm som innehöll hockeyspelare, bränder, kohuvuden, tvefotade sköldpaddor och en massa klasskamrater och annat löst folk. Det låter inte speciellt läskigt, men de var det.
 
Dagen idag kommer nog bestå utav lite pyssel med bilder och kanske skriva lite på datorn, en rätt lugn dag.

I morgon är sista dagen i lagården och det efterlängtade kosläppet! Det skulle regna då med.. men de visar sig hure blir. På fredag åker jag till Frida och har roligt, äntligen! På Lördag lovade yr.no fint väder, så det kanske blir ett dopp på älven och sen en massa studsmatta! Sen spelar ju Brage med! Vi får se hur det blir.



Ambitions are allready starting to fade.


spagetti

Kom mig för och la in bilder från dator på en skiva, så det blir lite mer plats på datorn. Bra gjort Ida. I morgon är det Torsdag och Kristi himmelsfärd, vilket innebär ledighet. Äntligen sovmorgon! Slappnat av nu bara för att jag vet att jag är ledig i morgon och är som spagetti, orkar knappt hålla huvudet uppe. Fyfan va jag ska sova i morgon! Och kanske en cykeltur, om det inte regnar.
Näe nu kurrar magen, jag tror de blir en räkmacka.

Och fuck va jag längtar till sommaren nu, även om det känns som jag har sommarlov redan!
/ ida


Gosgrabben

 
Vilken gosgrabb till hund jag har och väldigt duktig på agility, haha :)
En massa potatissättning idag och nog fått lite färg i ansiktet, eller damm xD Pratar med Bea i telefon, ett riktigt efterlängtat telefonsamtal. Bara i morgon kvar, sen ledig på Torsdag, i hope, sen bara Fredag kvar och kosläpp! AWESOME! Fan, måste rensa min dator på bilden, men de kändes så jävla drygt!


Allt på en gång och så faller du

Graaaooowr va trött jag är, helt jävla seg som ett tuggummi. Appropå tuggummi så somnade jag i soffan och vaknade av att Carolina Gynning väsnades på tvn. Då hade jag somnat i soffan med tuggummit i munnen, så jävla äckligt xD

Har ni sett den nya reklamen för bonaqua reklamen när hon stoppar hissdörren med flaskan och han som ska in i hissen blir helt nersprutad av vatten? Jag älskar låten!

Övningskört lite idag med mamma, det gick bra, börja bli säkrare nu och måste säga att jag nästan är Queen of the road ! med lite finslipning så har jag nog körkortet i min hand snart ! :) Förresten så börjar jag bli väldigt lack på min dator, jävla laggskitäckel. undrar hur mycket virus jag har egentligen.

/ IDA

mums på bajsskor och bajsbyxor ! Idag är j...

foto0289 (MMS)

mums på bajsskor och bajsbyxor ! Idag är jag själv med kossorna, mikkiz är sjuk :( inge fint väder är de heller :(, negativida ! Hejdå.


Någon som är spekulant när jag bakar muffi...

foto0284 (MMS)

Någon som är spekulant när jag bakar muffins till hockeyn. Dregglar charmigt gör han också ! :)


9 maj


Idag är det 9 maj och tre stycken jag känner fyller år idag, trevligt och Grattis till dessa själar! Jag märkte idag att det faktiskt är vår nu, på riktigt. Knoppar på träden och det växer 4 tappra maskrosor intill vårat hus. Och sen massa blåa, små blommor, sånna här... SKILLA! så heter dom :) ( VIKTIGT) Förutom att sitta och studera våren så håller jag på att gå in mina nya byxor lite, dom är sköna som fan och sitter asbra, AWESOME! Annars har jag rätt mycket jättetråkigt och saknar rättvik, stället där det händer lite saker. Inte har jag varit på marknan heller och det suger ju som fan. Jag menar 17 par strumpor för en hundring, rena rama kapet och jag går miste om det:(. Jag har i alla fall gjort en vettig sak idag, eller två kanske. Sorterat papper och satt in allt skolarbete i pärmar och sen renskrivit manus till projektarbetet, som jag verkligen inte ser fram emot, det känns bara jobbigt. Åh, jag kanske ska plugga lite körkortsteori i stället för att sitta här, bra idé Ida Andersson, Tack mitt alter ego :D.

Tack Frida för headern, den är fin!
/ i

min hund är ful :)


Stövarn är extra charmig när han har ryggläge på vardagsrumsgolvet xD men han är go, stövarn, det är han.

I'll send an SOS to the world

Eftersom mina byxor sprack igår så fick de bli två nya par jeansleggings idag. Kutade in på Only och måste sett väldigt förvirrad ut eftersom expediten frågade om jag ville ha hjälp xD Köpte likadana som jag har sen förut, mina favoritjeans :(rip! köpte ett par svarta och ett par beiga (!) kände för att prova nått nytt. Sen gjorde jag av med 198 riksdaler på Gina Tricot också på dessa :

men det är okej! :D
och den vita skönheten fick följa med mig på bröllopsdop! :)

Dop och Bröllop

Var lite fotograf på Thessan och Tomas bröllop och Anton och Tuvalis dop idag. Ett dop som sedan blev ett överraskningsbröllop med. Det var väldigt roligt att se alla reaktioner, men jag var ju VIP så jag visste det ju innan med ;). Vädret var lovande till en början men sen började det blåsa som fasiken, men det blev lyckat ändå! Några bilder blev det i alla fall, vet inte riktigt va jag tycker om dom själv, va tycker du?






/Ida Andersson


aldrig en lugn stund

Jag är alldeles för lätt att övertala. Efter telefonsamtal från Mills, sms från Kajsa, Frida och terror på Fb av Carro så stressade jag mig till bussen, in till Falun, sen till Rättvik. Satte mig i Nallens bil och lyssnade till de ljuva ljudet av att mina byxor sprack över hela låret, YES vilken otur jag har. Ringde till Madde. Inget svar. Ringde till Frida, INGET SVAR! Till slut ringde Madde, my savior, upp och ger mig ett par leggings xD Sen blev det trav, snooorkallt och till sist stranden och lite tok utanför sibylla innan jag gick hem till Mills och sov.

Otroligt störd kväll med bästabästabästa rättviksmänniskor !

Jag är en vampyr


Woho, jag är en vampyr!
Idag kom mitt paket som jag beställt från Merschworld, innehållande bland annat en Stiko Per Larsson tröja och sen en Markus Krunegård tröja, tackarrrr. Jag och mamma åkte till ica och tog ut paketet, jag övningskörde, jag är king! Har även fått mitt arbetsshema för sommaren och det ser bra ut, ledig på både Sandras, Thinas och min födelsedag, awesome! Sen väldigt mycket kvällspass och sånt gillas.

Idag på praktiken fick jag först mjölka sen fika, sen sätta stängsel i 2 timmar, MUSKLERRRR, äta lunch och sen pussas med kossor, mysigt. Är totalt fysiskt utmattad och sitter nu bara på altanen och tar mig samman :) Jag saknar Rättvik som faaan. Frida Arvidsson, jag saknar dig jättemycket :( Inte sååå långt till vecka 21 i alla fall.. hold on!
 
Bye


Mocka skiten, mjölka kossan, sätta potatis och förlösa kalven


Lagårdsapu är roligt men så sjukt ansträngande. Klockan är halv 9 och jag sitter här och slumrar. Jag och Persson har otroligt roligt i Karlsbyn och lever livet som bönder. Mjölkar kossor, mockar skit och sätter potatis, men förlöser dock inga kalvar, än! Sen så slår vi stängsel och fikar också :)

Näe, nu måste jag nog sova tror jag, eller kanske skälla ut vissa personer för att de skämmer ut mig och påminner mig om saker som inte hänt i dimman ;)


inga bestick, så de fick bli plastskedar!

assöt!

åååh, sätta potatis.
så jävla snygg när man leker bonde alltså, ja bjur på an!


Hahaha xD jag dör. Först blir jag och mikk...

foto0266 (MMS)

Hahaha xD jag dör. Först blir jag och mikkiz nästan höga av bensin av att slangen till bränslegrejen var trasig. Sen fick mikkiz inte upp tanklocket när vi skulle tanka så hade bensinpumpen tagit hundringen, sen började de blixtra och härja och ryka. Trodde fan att epan skulle sprängas. Vilken jävla söndag xD.


ojojoj

vilken jävla kväll :O
Maddes place, Malins place, stranden, lullligt, dimmigt och Fridas place.
Sammanfattningen av min kväll, men fyhelvete va roligt vi hade. Snacka om sista natten med gänget.

Har en smula ågren, men de är väl sånt som hör till i guess.


Men jag måste säga utav alla citat som sades under kvällen så slår Fridas dom flesta.

Ida : "Alla är ju på stranden på valborg typ"
Frida : "Näe, inte Bibic!"
Så jävla internt.

RSS 2.0