Weekend

Min helg har varit störd och.. ja alldels precis som vanligt egentligen, hah. Umgåtts med Frida och Emil, varit på hockey och gjort av med pengar. Perfekt helg och början på ett efterlängtat höstlov. Det sista för mig.. känns rätt tragiskt. Men har några lov kvar innan skolåret tar slut. Just nu sitter jag i sängen och tittar på Galenskaparna & Aftershave, exakt min humor. Är helt mör efter en cykeltur och lite konditionsträning, tänkte att de var dags att jobba upp den igen. Jag saknar att hålla på med någon sport. Bandyn och fotbollen var så längesen och så jävla roligt, skönt att komma hem från träningarna och vara helt slut. Blev så sjukt sugen på att knyta på mig grillorna och ta de första skären idag när jag såg Emils match. Men snart så, snart är det is på plan. synd att Lotus ser ut som ett pucko på bilden där jag ser någorlunda okej ut, haha.


seriös.se

Mora-Leksand 2-3. JESPER OLLAS!!!! Viktigt :)
Varför var vi inte där?
ååh.

Jag sitter i Fridas säng och försöker skriva ett fint litet blogginlägg, men hennes feta Gantklocka tynger ner min handled så det är svårt att skriva :(:(:( men jag försöker väl ändå råå :)

Igår gick jag upp tidigt, tidigt för att vara jag, gick ut med hunden, åt frukost och tog saaben till Falun och handlade lite onödiga saker. Bilder kommer sen, eller nå. Jag, Frida å bror åkte ner till morbror Lars och tittade på matchen, nervöst med både förlängning och straffar.

Snart drar vi till sätää och tittar på ett annat derby, Säter-Borlänge!
Förresten, på matchen på onsdag ska jag stå med den här skylten :)

HEJDÅ!


HEEEH!


Som bakgrundsbild på datorn? JATACK.
Heh, hej!


Made my day !


"Roomservice!"
"Ovechkin!!"
DÖD! xD gjorde verkligen min dag, hahah.

I said jump

MVG på anatomiprovet, hårdträning på simhuset och en god nattssömn. Veckan kan inte sluta bättre ! så här lycklig och glad just nu. Och ge mig mer snö, tack. Rättvik består nu bara av regn och rusk. I morgon innebär Linghed, äntligen en hel vecka hemma. Lotus, Undulater, Gustav och min familj :D OCH hockey !

Aufwiederzein

GB 8 atm :)

Sitter hos Lillan och ser på Robinson, det är helt värdelöst. Det börjar ju verkligen gå utför när de visar sånna program på en vardag.

Julshowsmöte idag, spånat hur mycket som helst och är verkligen jättepepp på det nu ! Bara det är folk som vill vara med så :) Jag menar sista året vafan! Efter mötet drog jag ner å simmade, MÖR !

Hockey igår, Leksand-Troja. 5e matchen i rad nu vi förlorat poäng, inte okej ! Vinst i går med 3-2 e. str. Mindre returer, mer direkt på mål! jag säger bara, Jesper Ollas kan man ALLTID lita på. Martin Karlsson = krigare. Jens Bergenström, vilken lirare.
Eric Hanses is king. Mer om matchen här! En tur hem i saaben, prat med Erika, en bra film och sen en massa sömn, eller ja. Störd av 3467433 sms på raken halv två, klart jag vaknar ! idiot xD

I morgon får jag höstlov, aldrig längtat så mycket, ÄNTLIGEN! Får även finbesök av efterlängtade människor <3
/ Ida

Favorit i repris



Jag är sjukt nöjd med bilden. Eric Hanses is king och jag är trött. En check på anatomin och latinglosorna innan jag dejtar kudden. Pancreas, gastrocnemius och edipidymis, jag har lärt mig så mycket idag ! :)
Först anatomiprov sen Leksand-Troja.
Äntligen hemmamatch !

importante

Tisdag 26 Oktober 19.24
Lär mig saker.
word / i

Måndag


Fläskar hos Lillan, just nu ligger jag i hennes säng, där av den otroligt snygga placeringen och posen på bilderna. Charmigt. Imorgon är jag ledig, det blir nog en tur på badhuset och sen ska jag lära mig en massa om anatomiprovet. Nu : Rose, Jack och den sjunkande båten.
KING! / en korisonsvullen ida på första bilden :)


NPD08 ♥


HAHAHAH! Jag bara älskar min klass. Jag ser i och för sig ut som ett jävla päron och mitt arsel sticker utanför stolen, charmight liksom. Lika bra att visa upp mitt verkliga jag i skolkatalogen också, så folk verkligen får veta vilken idiot jag är.. och vilka idioter det går i min klass. Men jag gillare, för det är ju sant liksomää! :)
Häej! / idiotida

!!!!!!!!!

En tur på ica maxi, sneddar förbi tidningsstället. Cosmopolitan, ELLE, Veckorevyn.. inte viktigt.. DÄR! Det jag längtat efter men kanske inte vågat hoppas på så här tidigt in i säsongen...
MEN ! :D

Tresidigt repotage om idolen, stjärnan, kingen, you name it. KUUUUUUUUUUNG :D
haha / töntida


Inga ursäkter, även om de skulle behövas :)

Jag drog fram en gammal kartong ut garderoben för att leta fram en gammal disneyklassiker på vhs, ett hjälpmedel till sömn. Istället hittade jag en massa cd och dvdskivor med gammal musik OCH gamla bilder på. En skiva var döpt till "Idas Bilder Sommaren 2003". Jag kutade till datorn och satte in skivan, anade nästan vilka bilder som fanns på skivan. Jag hade rätt också. Bilder från bandyläger, hyn, kräftfiske och födelsedagar. Det är så roligt att hitta sånt här, speciellt att se hur folk har förändrats. Och under den tiden.. då kan man inte skämmas över hur man såg ut, för då visste man inte bättre.. inte jag i alla fall, haha. Jag gissar att ni vill se några smakprov, så här kommere!

Bror och symjet !

monopolspel i hyn ( har sjukt roliga minnen från den spelomgången xD sjukt internt, eller hur bror? ) ÅH min mobil <3 Nokia 3410, never let me down !

Uppställning för lagfoto på Lingvägen, vi börjar med porträtten.

En gammal hund, en halv far i en gammal soffa i vårt gamla tvrum med gammal tvdosa på tvbordet vi fortfarande har :)


Kalle, Robert, Marcus och Marcus på bandyläger i Grängesberg, någonstans mellan november 2003- januari 2004 :)

otroligt hipp outfit måste jag säga, gillar färgen, sömmarna, glasögonen, hårfärgen och pluffkinderna! AHAHAHAHAH är allt jag har att säga xD

Det är roligt med matlagning :D jag å tok...

foto0501 (MMS)

Det är roligt med matlagning :D jag å tokollas gjorde egen pasta med en underbart god, vegetarisk pastasås till! Snart blir de en tripp till leksand och juniorhockey, fint! Inge plugg ikväll, känns skönt :D



Äntligen! Kings of Leons nya album har kommit ut :) Come Around Sundown, ett ganska fint namn på ett album tycker jag :)
Här är Pyro, min favoritlåt hittills. Någon gång nästa vecka dimper skivan ner i postlådan !

/ ida


En klassiker

I morse fick jag en chock när jag tittade ut genom fönstret. SNÖ, ÖVERALLT ! Sjukt underbart. Tänkte att den förmodligen skulle smälta bort under dagen. Men den ligger kvar än och hela Rättvik ligger under ett istäcke. Tror att det är ganska positivt. Himlen har i alla fall varit underbart blå och vädret har varit fint hela dagen, men som sagt så har snön legat kvar. SÅ JÄVLA BRA ! ( har jag ingenting annat att prata om än vädret? xD)
Tur att pappa satte på vinterdäcken i söndags ( AAHHAHA jag sitter och tittar på Halv 8 hos mig, så pratade dom om lamm, så jag skrev lammet istället för söndags, TRÖTT !)

Efter skolan borstade jag av saaben och tog mig en tur ner till badhuset. Pressade mig och simmade konstant i en timme, hann med att simma 64 längder på en timme. Känns så jävla bra att arbeta med kroppen efter att ha arbetat med huvudet i 5 timmar.
Snart kommer Lillan hit och tittar på Bonde söker Fru med mig, bra där :)

I'm sorry, i can't afford a ferrari !

Jag har nu dansat runt i stugan i en kvart och haft Fuck You med Cee Lo Green på repete. Tur att ingen såg mig och fick reda på vilken idiot jag är, hah.

Efter en störd middag med Isabelle cyklade vi hem, blev nästan mosade och studsade in till Lillan för att berätta om våra idéer till julshowen. När jag slängde mig i soffan i stuga 4 och la mig i fosterställning för att få plats slumrade jag direkt. Gav upp fosterställningen och la mig platt på mage i sängen i stället. Vaknade först av att pappa ringde, eller jag vaknade mitt i samtalet, haha. Somnade om och drömde att någon listat ut koden till mitt bankkort. (Eller först drömde jag att Sandra hatade mig och hade en hårig boaorm, hahahah) Sen skulle jag ringa och spärra mitt kort, då hade jag fel nummer och kom till någon slags dejtlinje, typ som heta linjen. Då vaknade jag i panik och började nästan gråta och tänkte ringa till pappa och säga att han måste ge mig det rätta numret, men då fattade jag att det var en dröm, haha. Mina drömmar <3

Efter två timmars sömn satte jag igång att plugga djursjukvård fram till klockan 9. Eller jag var tvungen att eliminera vissa störande objekt, så som diskberget och matresterna i slasken. Nu tror jag att jag nästan kan det jag ska kunna om matsmältningen. Woho ! Tillslut tröttnade jag och tog bilder i stället, gick lite överstyr. BAJS ! / i



Toppmöte mot Örebro !

Efter en trerättersmiddag i Gustafs tog vi Volvon mot Leksand ( eller vi fick vända efter 1 kilometer eftersom Emil glömt billen). Väl på plats på Norra kändes allt så där jättebra igen, Thina var där också, trevligt :D I andra pausen blev det Jinx, i ungefär 15 sekunder innan det var dags för tredje perren ! Svettigt, hetsigt och underbart, precis så som det SKA vara! Leksand vann med 3-2 efter straffar. Jens körde en "Hempa-@-Hovet-i-kvalserien-'10.", som Frida sa, på sin straff. Trodde verkligen att han inte skulle sätta den, sen slutade den i nätet i alla fall, sjukt bra ! Kenni och Martin Karlsson i fanscorner, sen kom en "veteran" på besök efteråt. Bra timing!


ida emil frida
det blir inte stördare.

ibland önskar jag att jag var någon annan. Och ibland inte.
Nu ska jag lägga mig och sova, i morgon måste jag göra mycket saker, komma ihåg, minnas, plugga och arbeta. det är inte lätt att heta Ida Andersson just nu.

Jag fick som jag ville !

foto0493 (MMS)

15 oktober, och snön vräker ner, helt otroligt ! Jag har dock sommardäck på saaben, det kommer bli en mycket intressant resa till Gustafs ikväll. Nu måste jag göra mig klar för 18års kalas i K-byn. Tjo !


En stadsrunda med lillan, asbra fredag :D ...

foto0492 (MMS)

En stadsrunda med lillan, asbra fredag :D bränt alldeles för mycket pengar, men de är okej! Träffade på camilla och elvira på hm, planering av halloween , perfekt! :)


Hakuna Matata


Ge mig det här !
Linghood @ the moment. Jag sitter i någon konstig ställning i min säng, slötittar på Lejonkungen (simbas pappa dog just, SORLIGT!!!!) och pratar med Frida i telefon. Mycket intressant telefonsamtal. Varsin sång i varje ände, fint. Jag orkade inte vara kvar i Rättvik i natt, så jag tog saaben över skogen och hem, hem till käraste Linghed. Umgåtts med bästa Gustavs och min mamma <3 Jag åker nog upp till Rättvik i morgonbitti eftersom jag har bildlektion från klockan 12, men vi får se om jag åker upp, känns onödigt. Men.. Rättvik är Rättvik och en bildlektion med NPD08isar is king. Nu ska jag somna till Lejonkungen och tiimon och pumba, mycket nostalgiskt. Det är förresten så jävla orättvist att det finns så snygga människor du aldrig kan ens komma i närheten av, även fast de kretsar ett stenkast ifrån dig. Sånt du liksom bara kan drömma om, det suger, ASMYCKET / i

13 Oktober

En mysig pratstund med Lillan och ett avsnitt av Bonde söker fru, en perfekt onsdagskväll. Dagen har bestått utav djursjukvård och simning. Efter att ätit jättegod middag som Lillan leverade satte jag igång med plugget igen, typ det enda jag gör nu, min vardag. Men jag kan inte säga att det är jobbigt, inte än i alla fall. Får verkligen hoppas att de inte blir det heller! Mamma har sett en massa domherrar nu, fåglarna som är röda på bröstet ni vet. Enligt gamla sägner blir det snö då. HOPPAS :D

Lingbron, Januari 2010

I helgen är det hockey. Hockeyhelg :D vilket innebär någon jinx och mycket sällskap, Thina kommer till Dalarna :D:D nu har min dator damp. hejdå :)

God bless !

Hemsidan som förgyller min tråkiga vardag när det inte är en hemmamatch förrän på Lördag, den är gyllende, lysande guldvärd!
Tack Petter Ullman, Stiko Per Larsson, Niklas Niva Sjökvist och J20-bloggen för att ni finns.


____________________________________________________________________________________________

1,5 kilometer på en timme. Bra simmat Ida Andersson.
Nu står virus och andra mikroorganismer på schemat. Mot Olssons place!
/ [email protected]

Drar iväg till badhuset och simmar några l...

foto0489 (MMS)

Drar iväg till badhuset och simmar några längder :) kan inte låta bli att älska mitt hår idag. Ciao !


Onodigtinlagg.se

Ensam i stuga 4, riskakorna är min enda vän just nu. Jag borde väl plugga, det borde jag jämt göra. men jag orkar fan inte. Nej, nu måste jag skärpa mig. Inge plugg = bajsbetyg. Råplugg = BRA BETYG !

Jajamen.
/ hej

Motljus

Jag har en liten förkärlek till motljusbilder.
Kusin Matilda är modell !

Oliver Ekman Larsson


23 minuters speltid i NHLdebuten.
How big?


Gustafs by night, hockeyfight !

Jag och Matilda tog saaben till Gustafs och Frida. Pheonix-Boston på tv. Oliver fick mycket speltid och till och med en assist! Matchen slutade 5-2 till prärievargarna och matchen var kkkking ! Just nu är det P.S I love you som gäller, snart hemresa till klockarnäs och släppa in hästarna!


So long !


on the run

Hemma i Linghed nu. När jag kom hem var Lotus extra söt och på lekhumör, härligt!  Min dator är kvar i Rättvik, så jag har snott pappas lite i smyg ! Sitter här och dinglar med benen och tittar på Hell's Kitchen. Dagen har bestått utav en bildlektion, jag har ritat kossor som pussas, gulligt :) Måste snart dra mig mot Svärdsjö och hämta kusin Elsa i stallet och sen mot Klockarnäs och sova där i natt !

Leksand-Malmö igår. Shit, vilken match! Bästa matchen hittills på säsongen. Vinst med 4-1 ( Hempa, Olimb, Jens och Ollas) Tacklingar, passningar, mål, målgester, psykningar och fighter, allt var så guld ! Jag, Erika, Sandra, Benjamin, Emil och hans kompisar hade kul som fan :) Jag lyckades sätta mig i en snus, hur fräscht? #13 och #15i fanscorner, härliga grabbar.

I natt gör OEL debut i NHL. Känns asfränt, lite stolt faktiskt, haha jag är en sån tönt. Men kan fan inte låta bli, grabben är ju stjärna !
Oj, shit nu måste jag och saaben sticka. Hola !



Höst


En fin liten höstbild så här på onsdagskvällen.
Jag, Nea och Niklas drog till Tegera och tittade på Leksand-Mora J18 Elit. Leksand vann derbyt med 7-0 och jag gillade det jag såg, duktiga grabbar med talang ! I morgon är jag ledig, morgonen tillbringar jag på badhuset och lunchen tillsammans med Nea. / i

Photoes

Idag drog Norrland med mig på en fotopromenad. Jag fick tillbaka fotokänslan lite, äntligen ! Smakprov?






Nu : Bakterierplugg !
/ ida

from the work of sorrow

"Man får vara som man är när man inte blev som man skulle"
- Maria Björkman
1954 - 2009

Tio blåa tåg mot norr
Tio djupa andetag
det är bara några meter kvar
innan fötterna tar mark
och du kan ta när
men du kan ta orden från mig
Fast tärningen är kastad nu
kan ingenting få mig att glömma dig
Om du hör mig vart du än är nu
inget silver och guld
kunde lysa som Du


Kvar här finns hjärtat som alltid slår för dig
det slår för dig
vart du än är nu
det slår för Dig.


Det är tider som dessa jag skulle behöva ett råd, ett ord och en kram från dig. Gör inte så här, för de är fan inte lätt. Inget är lätt numera, inget är lätt utan dig och utan din närvaro. Allt bara knyter sig och stannar kvar, stannar kvar som klumpar. Det är nu när allt bara skiter sig och går åt helvete som jag behöver en natt på Sturegatan 96A. Med blåbärsgröt och marmeladssmörgåsar. Det är just NU jag behöver dig.
<3

Guess what, i'm not a robot.

Jag har varit otroligt seg idag, var till och med så seg att jag tog bilen till skolan. det är typ 500 meter. så jävla trött i morse att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Tur för Isabelle och Erika, eftersom de också fick åka med. Kom igång lite på litterär gestaltning eftersom jag tycker det är så roligt !

Efter en störd lunch med NPD08 satte vi oss ner på tunet och väntade på klassråd. Med en tom snusdosa spelade vi fotboll, det var längsen jag skrattade så mycket. Tack bästa tjejer ! <3

En tung, varm och lång djursjukvårdlektion väntade sedan. Men med NPD08 kan det inte bli särskilt tråkigt. Dessutom så fick jag VG på anatomiprovet, bara 6,5 poäng från MVG. Vilket är otroligt viktigt och duktigt för att vara mig. Är stolt :D
Idag när vi pratade spermier ( vi jobbar med området könsorgan på djursjukvården, vi pratar inte så mycket om spermier annars xD) så kom vi fram till att de inte tål för varmt, bland annat därför pungen sitter utanför kroppen. Men om man har en infektion så har man oftast feber och då blir kvallan på spermierna sämre. Så också när man badar bastu, så därför kom Ida Olsson, the one and only med ett råd.
"Para er inte med finnar ! "

Otroligt låg nivå på humorn, men efter 5 timmars sömn, så är det jävligt roligt.

Just nu sitter jag hemma i Linghed och har en smula panik över bakterieprovet på onsdag. I morgon måste jag skriva ut papperet och plugga som fan ! I morgon ska jag nog fota med Norrland också, då har jag en ledig dag.
Det snurrar i min skalle
pang
bom
godnatt !


Rightbaymarket

FREDAG !
Inflyttningsfest hos Karin och Dennis med sammagamla rättviksfolk som förr, det bästa ! Senare väntade bowlingen, vi kom naturligtvis dit efter 11 och fick betala en tjuga mer än före 11, fail xD Men roligt hade vi, mycket störda kommentarer och danser. Kvällen slutade rätt tidigt men bra !
Bilder från Fridas och Elviras kamera.



Hälften av alla bilder på Fridas kamera är på mig.. måste sluta vara överallt xD
LÖRDAG !
Maddes födelsedag firade vi med att gå ut och äta på big street, verkligen äta ute ! vi satt 17 pers på ute serveringen och åt god mat, eller min hamburgare var rätt torr ! Men det är okej. Förfest hos Nallen och lite ölspel, sen drog vi ner till bowlingen. Där blev vi inte insläppta pga för mycket folk där inne, så vi drog ut på äventyr. Bra helg med bra folk, TACK SÅ JÄTTEMYCKET ALLA SOM GJORDE HELGEN ASBRA !






/ skakis

so you can call the police


Maria färgar mitt hår medan Maja i the sounds vrålar ur högtalarna.
Undrar verkligen vilken färg mitt hår får.
hårfårhårhårfårfårfårfår
näe, fårfårlamm.
skölja duscha sova.
GODNATT !

RSS 2.0