"men gud! snart kommer väl hela hjärnan ut."

Julshowsspån med Isabelle och Johanna. ASBRA! Snart drar jag till Leksand på hockey, nice!

Lillan snorar så hela hjärnan snart flyger ut.

KUNG!


Good night sweetheart its time to go


Nu skiter jag i det här
godnatt.

sklep

Jag måste sluta med att vara så lättlurad, sluta med att vara så.. så som jag är helt enkelt. Jag har nu skrivit en halv labrapport och påbörjat att plugga på förhöret i akutsjuktvård, funderade just när plugget skulle sätta igång igen, its on!
ÅÅÅÅH BAJS!



I morgon är det hockey, Leksand-Rögle. Äntligen tegera arena igen!  Erika är min enda vän, eftersom Frida uppsalar sig.
Nej, tillbaka till plugget nu.
askallt i min stuga, kul.

прекратить использование меня
sluta flina idiotjävel

Teenage Dirtbag baby

Ibland svävar du, du svävar högst uppe på en heliumballong som någon tappat. Högre och högre, upp upp upp! Till slut är du så högt upp att allt bara är en dimma, så dimmigt att du inte utskiljer vad som är vad och glömmer bort det som faktiskt inte var så viktigt för stunden. Sen bara ett stenkast och du landat platt på marken, nere i skiten. Ballongen ligger över dig och är så tung på dina axlar att du knappt kan andas. Men ingen idé att faktiskt ligga där nere och kravla, försök att ta dig upp. Där, ser du ett ljus? Ser du vänner, skratt och minnen? Dom finns där, det gäller bara att tvätta bort smutsen och leta fram ditt unika leende. Men grina lite först, så känns de bättre.

Känslor suger, big time. Men utan hjärta är vi maskiner.

Söndag

Nu har jag pimpat min stuga med tavlor, dukar och ljuslyktor ! Första advent idag ju, så jag tänder lite ljus jag :) sitter i soffan och äter mat framför sporten på tv, måste säga att jag är rätt sliten. Men de är det värt! Uppsala i fredags och Rättvik igår, awesome! Bilder kommer nästa helg, när jag är hos Frida vid hennes dator som har alla bilder, hah.

Shit va jag måste plugga, skriva labbrapport och grejer. Men jag tror jag ska göra det i morgon istället. Näe, måste sluta skjuta upp grejer och så, det slutar inte bra. Men idag är nog den segaste dagen på länge.

MEN
Jag älskar min klass och mina vänner och att vi alltid alltid ALLTID har roligt!
/ ida


för dig som inte orkar vänta på bilder från helgen
gå in här.
puss och sån!

то, что вы идиот, я упал так легко

21.28


vänner is king <3


Högläsning

@ Fridas place atm! Anton sitter och har högläsning för Madde i Fridas otroligt fula fotölj, Kajsa duschar, Frida springer runt i sina nya skyhöga skor och provar sin nya mascara och jag sitter här och skriver ett snabbt och kort litet fint inlägg och så rå!

Fridas skola är rätt fin och hon har snygga killar i sin klass, det märkte jag idag när jag var med på hennes lektion, mycket trevligt! Efter lektionen drog vi till Ikea och tog Kajsa med oss medan Anton pluggade matte eller nått, någon för avancerat för att jag ska fatta det i alla fall. En snabbis in på skopunkten slutade med ett par skor jag inte ens vet om jag passar i, men det blir nog dom i kväll i alla fall. NU är jag ashungrig, tacos snart. KUUNG!
/ ida


Uppsala it is !

Sitter i Fridas fina garage i Uppsala nu, jättefint! Snart ska jag följa med henne på lektion i skolan och så :) igår hämtade hon mig vid tåget, sen drog vi till Anton och åt mat och tittade sen på Hajen. Jag skrattade mer än vad jag skrek xD Antons bäddsoffa är väldigt skön, speciellt när Kajsa agerar huvudkudde :). Det blir nog en tripp till Ikea idag också innan utgång på Kåren. Måste säga att jag redan gillar detta studentliv. Btw så blir det ingen studentkryssning för mig och resten av NPD08, vi åker nog på egen tripp någonstans i stället :D Nu har jag suttit så länge vid datorn, endast iförd underkläder och handduk, att mitt hår nästan har torkat. Hare kung! / i

vi kör på en lite halvsnygg bild från marknan som innehåller mig själv och bra människor!


Förresten, hämnden är ljuv ;)

Just nu delar jag, anton och kajsa på hans...

Just nu delar jag, anton och kajsa på hans bäddsoffa under mycket underhållning av hajen på tv. Just de, jag befinner mig i uppsala också, jättetrevligt! :D kung!


Klockan är tolv och jag sitter i min säng ...

Klockan är tolv och jag sitter i min säng med mikrobiologipapper i knäet, kanske dags för lite labbrapport.. Om jag fattar något! / ida


Det som händer i Rättvik..


..är inte ens i närheten av ordet normal :)

Julshowspill!

Idag har jag kommit fram till att de finns äckliga bakterier i mina örhängen, inte speciellt fresh!!!! På djursjukvården fortsatte jag, Svedman och Ollas med fall, trevligt! I morgon åker jag tydligen till Uppsala till Frida :O kan ju inte påstå att Frida är speciellt duktig på att planera. Impulsgrejer är hennes grej. I helgen blir det full fart, klarar jag det? Näe, inga tvivel nu. Let's go! Nu ska jag och Lillan spåna på julshow, kung!

Emma är kung på paint!
/ ihda

HAHAHA! jag dör xD jag och mikkiz tar urin...

foto0577 (MMS)

HAHAHA! jag dör xD jag och mikkiz tar urinprov på annelies hund xD det roligaste jag sett idag!


Buy me a star in the boulevard, it's californication!

Frida är mästaren på impulsgrejer. Ville bara säga det.
/ tjing

Ny frill, i like it ! Nu ska jag och saabe...

foto0576 (MMS)

Ny frill, i like it ! Nu ska jag och saaben glida in till falun och handla, kung! / ida


Nyklippt och trött sitter jag nu på bussen...

Nyklippt och trött sitter jag nu på bussen hem till käraste Linghed. Håret känns så ovant, de tar liksom slut, haha. Dagen har varit kanon, en riktigt rolig litterär gestaltningslektion :D i morgon är jag ledig, skönt som fan! Ska försöka att köpa resten av julklapparna som fattas och sen bege mig mot rightbay all over again. Nu ska jag fortsätta min resa mot falun i sällskap med kings of leon på ipoden. Puss!


Inreder

Jag äter popcorn och dricker jordgubbssaft som mamma kokat, jättegott! Frida har underhållt mig ungefär en timme med ett intressant telefonsamtal, jag gillar! Nyss tapetserade jag min toadörr med en affisch på bröderna Sedin, det finaste jag någonsin skådat! :) Tack PRO hockey för den affischen :D

Nu är de måndag snart! Som Veronica Maggio så fint sjunger. I morgon ska jag fortsätta att spåna på en novell.. sen djursjukvårda mig med Emma och sen faktiskt äntligen klippa mig! Hoppas verkligen jag får ta bussen hem en snabbis i morgon också. TJING!
/ ida

21/11





Bra musik och en bra tidning, en bra söndag helt enkelt!

lyrics


you never shine if you don't glow
All star - Smash Mouth

Dagens


Dagens Outfit:
Grön mössa från Kask
Blå och orange Huggarjacka från Volvo, storlek 50
Gröna joggingbyxor med trasig gul text på höger lår som lyder
"Envikens if"
och behövande verktyg som tillbehör.

Jag blev biten av en höna idag förresten, trevligt.
Ha en fin lördagkväll! :)

"du slaktar, jag steker!"


Säsongens klockrenaste tvåpinnare!
#33 #11
jag kan inget annat än älska sånt här :D
Leksand - Sundsvall 4-2
Aulin Captain Hempa Andersén

Saturday


hihi! tack pappa för att du postade senaste numret av pro hockey<3
Helt slut efter dagens jobb, ont i fötterna efter allt gående och härjande.
Snart däckar jag i soffan framför en bra film.
/ i
ботаник ублюдок

Lunchar med mickis och gnagarna :)jag äter...

foto0562 (MMS)

Lunchar med mickis och gnagarna :)jag äter fiskbullar och en smula för okokta mackaroner och mickisäter pirog (Bajs). Omogen jag är, men de är ju tydligen sån jag är. Skönt att jobba en helg till, skönt att vara kvar i rättvik. / i


36 dagar kvar!

Det har snöat, det är så kallt att det till och med är frost på varenda björkgren. Det biter i kinderna, öronen fryser, ögonbrynen, den osynliga mustachen och ögonfransarna får en vit skummig färg. Med andra ord, DET ÄR VINTER NU!
Vinter innebär jul, vad behövs då om inte en liten mysig antingen eller-lista som jag fick härifrån :)


Pepparkakor - Lussekatter

Skumtomtar – Knäck

Ischoklad – Marsipan, INGENTING!

Köttbullar - Prinskorv

Julkorv – Julskinka

Lax - Sill

Revbensspjäll - Janssons frestelse

Paradis – Aladdin

Glögg – Julmust

Rödbetssallad
– Dopp i grytan

Ris á la Malta – Risgrynsgröt

Äppelmos – Senap

HemmaBorta, (strömmen <3)

Utomlands – Sverige

Ge – Få

Paketkalender - Chokladkalender

Mysteriet på Greveholm(!) - Dieselråttor & Sjömansmöss

Plastgran – Äkta gran

Arne Weise – Ernst
hihi, va fint! Shit va jag längtar till jul nu! Det är ju första advent nästa helg, det närmar sig. Men innan vi kan gå på jullov är det SÅ mycket vi måste hinna med. Men de vill jag inte tänka på nu, det gör jag i morgon :) GODNATT

PUH! Sacomässa är intensivt, men roligt :D...

foto0556 (MMS)

PUH! Sacomässa är intensivt, men roligt :D jag, emma och maria har kutat runt och samlat gratis grejer, pratat med slu och en massa au pair företag :) typ det enda som intresserar mig! Gick runt till alla de stora universiteten, dom påstod att man kunde plugga allt, när vi frågade "har ni någonting med djur?" då blev de rätt tyst xD och vissa visste inte vad rättvik var, haha! Ipoden förgyller bussresan både dit och hem<3 i morse sov typ alla hela vägen dit,eller pappa ringde och väckte mig, tack ska du ha käre far! På vägen hem roade vi oss med heliumballonger xD skön dag fylld med info och skratt, tackarrrr ! / i ps ullis är söt på bilden! ds


Drag me to helllll

IDIOTDATAÄCKELJÄVELSHELVETEDRAÅTHELVETEOCHLÅTMIGALDRIGSEDIGIGEN!!!!
Typ så känner jag nu. Kanske dags för en ny dator snart..

Just nu sitter jag i min säng, är bajsnödig och törstig och måste egentligen gå och göra frukost tills i morgon. Jag och Ollas ska på sacomässa till sthlm. Klockan står på 04.45, peppppp! Ida, Bizze och Emma är här, de sitter och tittar på Band Camp och nästan kräks xD jag sitter mest här och är förbannad. Måste sluta vara det. Snart ska vi kila över till Johanna och titta på Bonde söker fru. KANON!
Snart hockey, LÄNGTAR SOM FAN!
Har lite hemlängtan också, hem till Linghed, mamma, pappa och Lotus. Det är väl okej fast man är 18 år fyllda?
/ ida

Är hundvakt idag igen, fast åt Dixie den h...

foto0552 (MMS)

Är hundvakt idag igen, fast åt Dixie den här gången! Emms är nere hos tandläkaren. Dixie ligger just nu tvärs över mitt knä och tittar på tv, mysigt! I morgon åker vi till sthlm på sacomässa, trevligt :) måste försöka tränga på mig mina svarta byxor, annars gråter jag! Det tänker jag nog göra ändå. Nu ska jag skriva brev. Puss!


Hundvakt


Jag är hundvakt åt en just nu väldigt gnällig hund. Matte Ida Olsson anländer snart, då ska vi tvätta kläder :). I morse vaknade jag först av en jävla traktor, tack för det, sen när klockan ringde så upptäckte jag att jag inte hade någon tröja på mig. Somnade med tröja, vaknade utan. Vafan har jag gjort i natt? Drömde iofs att jag spelade hockey, kanske tog av mig tröjan för att kunna sätta på mig all utrustning. Näe, blir sjukt trött på mig själv. I morgon ska vi göra en allmänundersökning på djur och titta på våra bakterieprover! Vill inte ens veta vilka bakterier som växer vid mina örhängen, haha. På fredag är det hockey, äntligen hockey! Mickis följer med dit också :) vi ska ju jobba i helgen :) NICEE! Har just nu ångest över va jag ska köpa till mamma, pappa, Louise och Frida i julklapp.. måste komma påre snart. OJ nu kom Ida :) MÅSTE DRAAAA ! Västerås-Leksand ikväll, kämpa på!

Allt är okej :)


Julshowstrams med de stördaste jag vet. Ledig dag i morgon, simning och hundvakt. PUSS!


Helgen

Jobb i djurhuset hela helgen med Maria. Haft sjukt roligt och tiden har gått SÅ fort, förstår inte xD Men det är väl så när man gör saker hela tiden. Härligt att tjäna lite pengar och ha roligt samtidigt. Tänker inte beskriva exakt vad vi gjort i helgen, så jävla träligt att läsa. Jag lägger upp lite bilder i stället och tittar på Sverige-Finland, JOBBA PÅ! / ida




Måste sluta med den där jävla pussposen. Skriver upp det på min "to do list" och lägger listan i min carebox.
Ah, bra, säger så, hej!

Just nu, så älskar jag verkligen mitt jobb...

foto0541 (MMS)

Just nu, så älskar jag verkligen mitt jobb! :D victoria, landsköldpaddan äter ur handen och tycker om oss! Jag älskar att vara djurvårdare :D


tjugotre

Nominerad till årets nykomling på idrottsgalan. Gissa om jag kommer rösta !
hahah.
Jag saknar förra säsongen!!!!

En lunch i gnagarrummet med maria på jobbe...

foto0532 (MMS)

En lunch i gnagarrummet med maria på jobbet sitter aldrig fel :) älskar att tjäna pengar och ha roligt samtidigt ! :)


time of my life

Jag och Frida tog tåget till Borlänge igår och väntade sen på hennes mamma på frille å sverre. Vi la oss i en varsin soffa där inne och typ dog efter en promenad i bitande kyla. Jag låg och läste en Friskistidning och Frida typ sov. När hon vaknade upp och dissade Daniel Adams Ray så diskuterade vi istället en massa problem, ilandsproblem. När vi fick tråkigt så räknade vi först upp alla Sveriges landskap, vi kunde allihopa. Geografin sen högstadiet och sånt kanske fastnat ändå. Ännu mer uttråkade så gav vi oss på amerikas delstater, gick mindre bra faktiskt. Sen skrattade vi, som vanligt. Älskar att skratta, det är nog det bästa jag vet och det jag och Frida spenderar mesta tiden till att göra.

När man skrattar, typ asgarvar så man blir tårögd och får kramp i magen, så låter det ungefär "HAHAHAHAHA aaahhh", det där aaaah:et i slutet, är så jävla fult! Jag och Frida har talangen att göra det där aaaah:et samtidigt. SÅ JÄVLA FULT! Igår skrattade jag så mycket åt "aaaaah:et" så jag fick ont i huvudet och kramp i käken. Just gotta love it!


Nu sitter jag och Maria och tittar på sex and the city och har det bara trevligt. I helgen ska vi jobba i djurhuset, ser verkligen fram emot det :) Nu blir det idol och chips.
/ ida


Bild från förr. En störd kväll i dåvarande Ejendals Arena. Bildkommentaren är rätt onödig

Det är så här vi säger det


Dalarna.
Kärlek är närhet
<3

Let's go A(u)lin!

Leksand-Bofors. Började skit, slutade kanon! Matchen slutade 4-1. Jared Aulin x2 och MARTIN JANOHLS x2 ! Så jävla roligt för Janohls att han fick näta, två gånger dessutom! Måste säga att nyvärvade Aulin ha inlett bra, tre mål på två matcher! Rätt härlig nötknäckare han gav på en bobcat, haha. Märks att JLGP is back, mycket mer gruff och "försvarspel", love it! "If you mess with Knutte, you mess with me." hahah. Efter matchen tog jag och Frida tåget till Rättvik och nu sitter vi och tittar på bonde söker fru. Måste verkligen sova snart, fulldag i skolan i morgon. Snart helg och arbete i djurhus med Maria :D KUL!





CONVERSE <3 (bad strumpday!)

Jag ÄLSKAR min tröja, haha :)

Вам хорошо выглядеть, я ни единого шанса. Я ненавижу его



ehm ja. inte normal, någonstans. that's me! sen har jag pingviner på mina strumpor också :) mitt hår är ett verkligt kaos och skatbo, måste göra någoting åt det snart. Förresten, det snöar! wooho, finally liksom. Rättvik är nu vitt på kartan, inte grönt! I morgon ska vi labba på mikrobiologin, sätta bakterieprover. Måste säga att labbar och sånt inte är min grej, labbrapporter är så jävla jobbiga. Det är sånt jag får huvudvärk och sömnlösa nätter av. GNÄÄÄLLL! Nyss var livet bra, nu blev det jobbigt. Jobbigt på så många olika sätt. Känns liksom som om jag aldrig kan slappna av ordentligt. helvetesjävlar. Sen måste jag verkligen sluta att tänka så jävla mycket!! och till sist så är de här med känslor rätt så jobbigt. Ryska <3
Längtar tills i morgon och en kväll i Tegera. Nu = sömn!

c'mon out and dance, if you get a chans

Min lediga tisdag har jag tillbringat på badhuset med Maddovich! Helt mör, så jävla härligt att ta ut sig och kämpa som fan i bassängen :D

Det snöar överallt i hela sverige, men i rättvik, där blåser det och är bara kallt och jävligt. Har fan kutat fram och tillbaka mellan sängen och fönstret för att se om de snöar. Tycks se att det är något vitt på marken.. det är säkert damm. Rättvik är fan en jävla grön fläck på kartan just nu. GE MIG SNÖ!
I morgon är det hockey igen, Leksand-Bofors. Jag ska åka tåg för typ första gången på aslänge, kommer frysa ihjäl, det är så värt det.

Nu SKA jag skriva på min novell, punkt slut. Inga undanflykter eller så, nu SKA jag skriva.

Жаль, что я знал, да вы думаете
/ ida

I signad julefrid


Trofast och käre far
Vinter, julafton och hyn, längtar som fan!

Jag ler mot dig, för de finns ingenting som passar mig!

I det förra inlägget skrev jag att jag inte hoppades att de inte skulle vara järpar till lunch, och vafan var det? JÄRPAR!! så inte min dag xD fast jag åt spagetti och grönsaker istället :)

I morgon är jag ledig, så skönt! Ska satsa på en sovmorgon :D
Just nu använder jag kylan ute som frys för att frysa mina matlådor, haha. Älskar mammas idéer !

Ska försöka få inspiration till min novell nu snart..
heja ida!


Для меня вы прекрасны

It's a quarter to to three

shit pommes vilken helggg! Danced my ass and feet off, its oookeeyy! Näe men, shit så jävla trött, slut och aggresiv. Näe okej, ganska harmlös förresten, men trött och slut är jag. Sitter på lektion och försöker få mina idéer att rinna ner i fingrarna så jag kan fortsätta på min novell, men huvudet och kroppen vill tillbaka till sängen. Efter skolan åker jag och saaben till Falun för att möta mamma, ska bli trevligt. Sen börjar mitt bussliv på riktigt. Har blivit så jävla lat nu när jag har bilen, men slut med det. På onsdag blir det tåg till Leksand, fuckin' cold! Leksand-Bofors på onsdag. 2 stycken Mark(c)us värda att lägga märke till i Bofors, så se om de blivit nå bättre än förra året.

Åt nyss frukost, lunch om 55 minuter. Hoppas fan att det är nå gott! och inte typ.. torparjärpar, det skulle så förstöra dagen. Well, första dagen i skolan efter lovet och den slutar med djursjukvård i 3 timmar, inget ovanligt för att vara en måndag, men sjuhelvete segt.

Anyhow, måste försöka fortsätta på min novell nu, går skit. Nu fick jag ont i magen. Cardia, fundus och pylorus. Miljöskadad.com
/ ida

Kvällen igår var galen, totalt crazy! Men ...

foto0521 (MMS)

Kvällen igår var galen, totalt crazy! Men kul hade vi och dansade like hell. Jag har nog aldrig haft så ont i fötterna i hela mitt liv xD jag har glömt mitt internet hemma i Linghed, bra jobb ida. Så jag kör på en fin liten mobilblogg :). Skola i morgon, so not ready ! Nu äre braveheart och tre liter vatten. PUSS!


Dont worry, be hippie! Landegrens place at...

foto0512 (MMS)

Dont worry, be hippie! Landegrens place atm, of for bowlingen snart:) puss!


Trofast


min gosgrabb och trofasta favorit.
Försvinn aldrig
<3


crap

så jävla typiskt, när man ska i väg och göra någonting. Dumma saaben :( battery dead. I morgon börjar mitt bussliv, undrar hur länge det varar. Ont i magen har jag också, för många scones. And no Iprenman på lördag, vad ska jag klä ut mig till? HEEELP.
Nu : Top Model och sömn!




rest in peace Bella
sov så gott vovven v

Shoes!

Jag har köpt nya skor, varma skor. Kanske inte det snyggaste jag har sett, men jag gillar dom. En smula fjortis, men det är okej. 249 svenska riksdaler på Deishman sko i Falun :)

'cause i'm dressed for (winter) sucsess!

Dagen har gått fort. Kutade runt och tog lite bilder idag mitt på dan, har fortfarande inte fått tillbaka känslan!  Jag och bror tog kian till Falun för att prova ut nya glasögon till honom. Älskar att vi har exakt samma humor och höll på att skratta ihjäl oss där inne, undrar va folk tänkte, haha. Är ett stort fan av Harry Potter atm, haha! Bakade scones för en stund sen och spillde deg på min tröja jag hade tänkt att ha i morgon. Bra ida! Imorgon blir det en tur till Falun med Jenga, en lunch på kina sitter verkligen inte fel :) 2 november idag, och fortfarnde bara regn. sucks big time! Åh, förresten, ska önska mig lite tid i julklapp. Har alldeles för lite av det. Örebro och Uppsala misses me, i miss them!



min dator har fått en dongel, internet är inte ett dugg snabbare.

like shootingstars

Idag har jag promenerat, tvättat, jobbat och tänkt, tänkt väldigt mycket. Alldeles föör mycket tänkande. Om jag bara kunde stänga av hjärnan en stund och sluta med att tänka, i alla fall onödigt tänkande. "Du har tänkt tillräckligt, tänk inte mer" Markus har så rätt med de orden. Fanfanfanfan, de skulle vart du! Okej, nog med Thåström for now. Det är varmt under mitt täckte, så där varmt så kroppen börjar att rysa för att försöka framkalla lite kyla. Funkar inte ett dugg.
Det är första November idag, och marken är grön i lilla Linghed. Skitgrön. Just nu önskar jag att jag bodde mer norrut, så jag skulle behöva långkalsonger varje dag, täckbyxor och powerboots för att klara sig en hel bandymatch på plan. Längtar som fan tills den tiden kommer hit.

Det är mycket jag vill ha och vill kunna göra. I could really use a wish right now

23

Det är sånt här som gör mig så jävla glad efter en tuff dag på jobbet. Kan inte låta bli att bli så stolt. Men kan man bli annat än impad över grabben som gick direkt från allsvenskan till NHL och tagit en plats i Phoenix Coyotes.

 


Klicka här, jag blir ju tårögd, haha

RSS 2.0