Emilia


Denna duktiga tjej var också med på dagens photoshoot. Checka in hennes blogg och hennes bilder här

Filippa





Jag bara älskar porträttfotografering. Blir nästan lite stolt över mig själv ibland, speciellt när bilderna blir såhär bra. TACK Filippa för ett otroligt bra arbete som modell. 

Photoshoot of today




Photoshoot of today






Här är några guldklimpar från dagens fotografering med Emilia och Filippa. Solen kom på besök och vi passade på att åka ner till höganäs och fota lite. Så duktiga tjejer! En väldigt rolig och lärorik fotografering. Tack brudar :)

090225

Den går hela tiden, försvinner bort och flyttar sig framåt. Tiden. Vi kan inte stoppa den och vi kan inte spola tillbaka den. Även om vi skulle vilja, så jävla mycket. Som när man saknar något, obeskrivligt. Eller när man skulle vilja göra om något, göra det annorlunda så att ångesten inte infinner sig där, senare. Så att man skulle göra något lite extra, säga en gång till hur betydelsefullt det är med husrum, lukta en gång till på parfymen, smaka en gång till på pajen och krama längre. Men, du vet inte vad du har förrän det är borta.
 
Även om parfymen står kvar i skåpet, receptet finns i pärmen och famnar står öppna i varje hörn, så stämmer inte alla faktorer. Det är inte du som har parfymen på dig, det är inte du som gjort pajen och det är inte din famn jag får finna mig i och gråta och berätta hur mycket jag saknar dig och hur mycket det suger på det här jävla stället utan dig. Det är inte du som ringer och frågar om man vill komma och äta hemmagjord jordgubbskräm och vad man vill ha i julklapp, fast det bara är i mitten av augusti och fortfarande kräftfisketider. Det är inte du som kommer med bussen, med långkalsonger under jeansen, även fast det är midsommar om en vecka och det är inte du som har nya fina väskor i värdefullt material. Det är inte du som alltid har dörren, famnen och kylskåpet öppet för oss, när vi kommer. Hungriga, kissnödiga eller ledsna. 

Du är inte här längre. Och det gör så jävla ont. Varje dag, hela tiden. 
Tänker på dig och saknar dig, moster. Ta hand om morfar, Nils, Eva och Elin. 
Så ses vi igen, någon dag. 
 
 

I told you to be kind


c'mon skinny love let's last the year

if you just smile


#missingsummer 

am I lyckligt lottad or what?

Har en sån där bra känsla i kroppen nu. Klockan är strax efter fjorton och jag har till och med hunnit med och jobba ett pass på lyssis idag. Till och med hunnit plugga. Ska även städa snart. Har energi like hell. Kan ha å göra med att jag fick en lite egoboost på posten idag och en tidigare i veckan. Är mina vänner awesome eller vad!? 

lyckligt lottad. 
 
adios
 

Min brors livsstil

Min äldre bror Jon är en person som står mig varmt om hjärtat. Jag menar, jag har många bra vänner som står mig nära. Men ett syskon står vid ens sida på ett annat sätt. Det är han som visar mig en massa roliga videos, sånna där som man skrattar åt i flera dagar. Så de blir sådär att man kan komma på hur rolig videon var efter ett par timmar och spontant börja skratta, ni vet. Det var han som fick mig att snöa in på sport och framförallt hockey. Det är han som ringer för att säga "Goodmerning", endast för att citera Emanuel ur 'Allå 'Allå emliga armén. Det är han som får mig attt skratta hysteriskt, bara genom att skratta själv. Sådär bubblande och asgarvigt. Det var även han som lyckades svinga ett basebollträ mot mitt öra och orsaka 6 veckors ballongblåsande med näsan. Ssh.   När jag pratar om min bror använder jag ofta uttrycket "Min bror" istället för att säga "Jon". Ungefär som om ingen visste vem han var, haha. Ett sånt där syndrom jag har. 

Just nu är han en pluggis. Springer runt i värmland och utbildar sig till "sportfiskare". Ever heard about that? Jomenvisst. Sportfiskejournalist till och med. Han har en otrolig talang för att skriva. Ni vet sådär så man känner igen sig och får knottrig hud av att läsa det han skriver. Han skriver om fiske, för det mesta. Det är ju hans livsstil. Andas, skita, leva fiske. Videon nedan är resultatet av hans examensarbete. Det är sånt här som får en lillasysters sinne att lysa upp. Det är sånt här som får mig att bli så otroligt stolt. 
Om du vill läsa min otroliga brors blogg, klicka då här



Vi säger hej!

Vilken underbar dag det e!
Eller?

Arbete från sju och tretti till femton idag, helt okej. Sedan hem, från ett semmeldoftande ställe till ett annat. Är nog en av få som inte äter semlor. Inte riktigt min grej de där med mandelmassa och kardemummabullar. Just nu är jag uppslukad av engelska b. känns som den här kursen kommer bli jobbig. Inte för att jag har svårt för engelska, men så mycket svårare att förstå sig på, (och ta tag i) när man pluggar den på distans. Kämpa på, (vitablå). Helgen bjöd på fredagsmys med glass och Bombay dreams med Frida i en lägenhet i Falun, Lördagen andades rättviksfylla i sann bowling och bugganda och söndagen bestod utav tacos och rödvinsbakfylla. En rätt bra helg. 

Imorgon får jag reda på slutbetyg i historiakursen. Nervigt like hell. Ska även genomföra min första muntliga uppgift i engelskan. Shiting bricks over here. Snälla Ida, stamma inte. 

Snart gymmet, förhoppningsvis med den där ex-grannpojken. 

vi hörs när vi ses, vi ses när vi hörs. 


Hej gubben


Jag hatar dig

Uppgift 5, deluppgift 2. Jag hatar dig. Förstår liksom inte hur du kan göra såhär mot mig. Du är så svår. Jag förstår dig inte. Imorgon och på fredag ska du och jag ta i tu med det här och komma till en lösning. Så att vi kan lämna varandra sedan, när alla problem är avklarade, så jag slipper tänka på dig något mera. Så att jag i alla fall får ut något positivt av vårt lilla förhållande.

Yours truly
/ argbiggan med noll hjärnceller

Dagens dos av ångest

Följde med Louise till simhuset och babysimmade med Axel. Söt och gladaxel! Eller Assel som han även heter. #oklart. jag har pluggat idag också. Kom liksom in till lägenheten vid halv 8. Ingen idé att gå och lägga sig igen. Kunde lika gärna plugga. Jag vet att jag måste göra det nu också. Åtminstone en till deldeluppgift. De kommer inte bli många knop imorgon efterjobbet direkt. Arbete 7.30-15. kihillmehee. nejnej, bara att fortsätta agera vuxen i det här så kallade livet. förstår mig fan inte på det, asså. Behöver en gnista. Träning maybe. 

lite mer dos av ångest i form av exponering av bikinikropp på badhus. 

ska fundera på saken. 

RSS 2.0