tisdah

sitter nu i fönstret på masen och typ njuter. vädret är helt jävla underbart ^^ varit i björnparken idag och plockat lite skräp, sopat och byggt ihop soptunnor. jag, maria och elin typ ägde på de :D ska dit i morrn igen, sen ledig på valbrog, GÖTT FÖR MIG!

igår fick ja och frida nå ryck och gick ner till siljan och badade, OCH DE VAR SÅ JÄVLA KALLT SÅ JAG TRODDE DET VAR UTE FÖR MIG! doppade huvudet och jag andades som om jag sprungit ett helt maraton, såå jäävla kallt :S men vi gjorde de i alla fall, innan april är slut. DUKTIGA!

alltså allt blir så grönt och fint nu, jag älskar våren. det är fan inte långt kvar till skolavlutningen  nu, :d eller okejdå, en och en halv månad, men det är inte mycket.


VÅÅÅR!



haha, de är fint å ha webcam på datorn,
7 megapixel ;)
not

/ i


STEEEEK!

alltså kan kan inget annat än älska detta väder . idag vare 19 grader i skuggan hemma och isen försvann från sjön i morse. jag och jason åkte in till stan på vårmarknan men de sög så jävla mycket så vi åkte hem en och en halv timme senare xD jag köpte mig ett armband och den nya iceace glassen, vilket var fett god !

jag satt å stekte och läste harry potter och halvblodsprinsen på altan och sen kom farbror och karin förbi på mat. farbror och pappa prt om när dom var små, och jag tycker det är så jävla intressant och roligt att lyssna på, och jag saknar vika och farmor :(

nu äre robinsson
måste kolla på de.
hoppas kristian åker ut, jag hatar honom :)

hejdå

S S S T E K !

tryck på snooze , törneros

AAAAAAAH :D äntligen lite helg, fy fan så skönt . hemma <3 väret <3 glass <3 och stikos nya skiva som jag precis beställt på nätet <3
just nu är läget ganska fint, är lite nervös faktiskt, ollas ska ge besked idag hur han ska göra, om de blir leksand eller inte. alltså jag hoppas och tror verkligen han ska välja leksand, då är hela krigakedjen komplett ! KOM IGEN JESPER!
haft nationella proven i engelska idag, man skulle skriva nån uppsats om datorer, alltså shit kunde dom inte välja ett tråkigare ämne? aja, skrev tre sidor, får väl se, lär väl bara få g i alla fall. åkte hem efter nationella och träffade ellinor på stan så vi tog samma buss hem. måste leka snaaart :D
köpte mig en glasss i affärn och gick sen hem och satte mig framför datorn, hehe jaa det är min dag.

läste emils onsdagskrönika, eller de var förra veckans inlägg jag läste. han skrev väldigt mycket om att eddie lämnar leksand, och jag håller med han. varför brynäs liksom, jag kan inte släppa de. varför, varför ska min idol sticka från mitt favoritlag. fan allt är så orättvist :(

citat emil nilsén
"Svart tröja med konstiga streck på axlarna, elitseriens sämsta klack, muppiga bokstavskombinationer med skrattretande tifoförsök, felbyggd arena, Ove Molin.
Vaaaaaaaaaaaarför?"

jadu, jag säger de samma. varför?


okej,läget kanske inte är så bra ändå.
/ i


STEKDAGAR

SOLEN SKINER GLADA MINER!
aja, har i alla fall varit i trägårn den här veckan, det var rätt så roligt faktiskt! lite jobbigt att rensa rabatter i tre timmar utomhus, och helvete vilken träningvärk jag har ! helt slut. jag är så otränad xD
Jag och mickis har i alla fall fått friserat blommor, skördat gurkor, friserat tomatplantor, planterat och asgarvat ! som vanligt vill säga. men näe, det var ganska roligt, undrar om jag ska söka sommarjobb där nästa sommar, om jag inte får i djurhuset.
de kör vi på.

Har varit ledig idag, setat i fönstret och stekt, sen varit ner på byn med fia och ida, köpte mig årets första cornetto citron, den var god ! fick värsta sommar känslorna idag, ville bada. men näe, isen liggerkvar på siljan än, så de får bli snart.
kanske till marknads helgen? xD
snart blire brännboll med masen folk och lite bönder, ska vara med där och sen åka till frida en sväng och steka med henne.

förresten så är dagens problem att jag kommer gråta när jag ser eddie i brynäs tröja och mask :'(

hejdå


gurkor !


växthus och mix


CORNETTO CITRON!

smile if there is anything you want

älska låten i billys pizza reklamen. det är gött !
sitter på masen nu med malin, mikkiz och emil, nyss sett på lite film. typ king
apu i två veckor med början i morrn, jag och Berglund ska vara i trägårn på skolan. heheee, får se vad vi får göra, rensa ogräs?

borde egentligen gå och lägga mig, men icke då. jag är inte så trött.
planerar lite med kungarna och snackar pinsamheter som hände i onsdags med elin.
de är gött.
häddå

FRIDAOCHSANDRATAJM!

jag och sandra åkte till frida på onsdan och grillade och drack lite drinkar :)
eller grillade, det tog typ en timme innan emil och frida fick fyr på grillen, och frida kan inte grilla ^^ på kvällen där så spelade vi markoolio spelet och sandra vann på fusk :) hahaha. sen ringde vi till kungthina och prt lite med henne, det var roligt. slocknade väl runt 3 tiden och vaknade först halv 9 av att jag fick sms av jason. somnade om och vaknade 11. åt frukost och lyssnade på markus krunegård och stiko per. jag gillart.
sen åkte jag och sandra hem med FEMMAN från gustafs till borlänge och från borlänge till falun. jag åkte till bea senare och sandra till rättvik.

ROLIG KVÄLL BRUDAR !


frida är sämst på att grilla


bottn upp sandra



hejsandra !



asså HELVETE !

eddie läck lämnar leksand för att spela i brynäs
helvete !

h    e    j    d    å     n    u    m    m    e    r     t    j    u    g    o    å    t    t    a



jag lä väl

ja jag lä väl skriva ett inlägg för att frida ska ha nått att läsa.
varit på påskmiddag hos mormor idag, de var väl roligt i guess. vet inte, orkar inte vara glad och tycka sånt är roligt nu. det är inte alls samma sak utan moster.
töntade runt lite med bror idag, tog en massa tokbilder i cam och jollade runt, det var riktigt roligt :D hahah, helvete vad jag garvade. sen var han allmänt dryg och lyckades nästan ha sönder min telefon, hade han haft sönder den så skulle jag dödat honom :)
hade ingenting för mig, så jag satte mig i soffan och tittade på nått program om fiskar i amazonas, var typ asintressant, sen dog dom flesta fiskar av uttorkning, tyckte synd om dom då :( sen handlade det om jätteuttrar oxå, dom var söta ^^

men tröttnade på fiskarna och gick en promenad med pucken på andra sidan vägen, gustav min vän :) gick och tönta oss och gick ner till strömmen för att kika lite. och helvete vad vatten de var ! släppt på ordentligt med vatten, och jaa, de var kallt, så fan inge bada än :(
tycker de får bli lite sommar snart :D för jag fyller ju faktiskt år mitt i sommarn, jag å sandra :D
thina å frida, komma på kalas?

nu har jag bara skrivit en massa skit, men de gillar jag. jag har inget liv utan sitter framför datorn 20 över tolv på natten och skriver en värdelös blogg. fintä ! hittat en riktigt fin och bra låt från förr,
cats in the cradle med ugly kid joe .
riktig skön låt :D



näe nu ska jag plannera lite med frida
för snart
snart äre onsdag.


STRÖMMEN OCH GUSTAV!


HÄDDÅ!
kärlek är skit för den delen
meen häddå

he said i'm gonna be like you dad

sitter ute på altan och gillar läget ! söndag idag, vafan ska man göra ? han fan inge bättre för mig än å sitta i skuggan och lyssna spotify, dä nice. jag måste jobba matte egentligen, men jag fattar inte ett skit av enheter , de kan dö :)

jag vill att de ska tisdag idag så att det är onsdag i morrn, onsdag betyder frida och sandra på en åker i gustafs, eller nå liknande ;) röjj.
hahah, förresten så fick jag påskägg av mamma i fredags, i det så fanns de två tuggummipaket och en hundring, tack mamma :) fick värsta suget efter godis häromdagen, men jag ska klara mitt godisförbud i två år, minst :D

näe men kan de bli onsdag snart eller?
ja tack

undrar om jag ska gå och göra nå vettigt,
näe fan, finns inge vettigt å göra i linghed.


typ hej myströja och slarvig toffs.



jag saknar moster
jättemycket.

hejdå


lååångfredag

hejhopp !
idag är de långfredag och jag har en vääldig intressant konversation med frida å sandra på msn. ehh ah.
vakna halv elva i morse av fåglarna, gick ner och åt frukost. plugga och kolla på rädda willy 2, filmerna får mig att rysa!
sen gick jag ut en sväng i solen, men tröttna, det blåste kallt. efter att mamma kommit hem från mormor så begav jag och mamma oss ut och övningskörde för första gången, det var fett roligt :D undrar om jag ska köra i morrn med, får se:D

planerar sommaren med rebellerna, det kommer bli såå king ! jag gillar våra konversationer på msn , dom är elitklass :D

alltså nu är vårenhär på riktigt,
jag älskar april!




häddåå

BÄZT

alltså grabbar, grabbar grabbar grabbar! ni gör de så bra,
vinst mot södertälje borta, på straffar . challe satte sista och avgörande straffen, sista matchen i leksandströja och han fick avgöra. det här är som en saga eller som på film. laget som jag älskar går inte ända fram, men fansen står alltid kvar. även utan tröja, grrr.
ltc

jag vill ha nästa säsong nu, jag vill ha tok med sandra och frida på norra, jag vill ha moments med sång, jag vill kunna glo på snygga ltcpojkar. jag vill ha hemma match i ejendals arena på norrra stå. jag trivs som allra bäst där i klacken, svettig och lycklig. att älska ett lag så mycket som vi gör , det är nog de bästa jag vet.

det här lovet kommer nog bli bra ! leka med sandra och frida hos frida på onsdag, helvete så roligt :D mina två favorittoker i ett och samma hus, slutar de bra? JA
förresten så är sandra störd, men ja gillare :D:D


eeeeh jaa sandra anderjöns !


häddå

dont worry be hippie

innebandytunering på skolan idag, jag och mina hippies till klasskamrater började spela klockan 9 mot sp06. vi fick strotstryk med 13-1 vilket var ganska illa, men cred till lisa som gjorde målet ! sen gick vi till masen och vilade upp oss lite, kollade på när andra lagen spelade på masen innan vi spelade mot bf08. förlorade med 4-3 vilket var riktigt jävla surt ! sista matchen förlorade vi oxå, men det känns inte som de gör så mycket. jag menar vi hade så jävla roligt. och just nu är det , det viktigaste. stannade kvar på skolan och tog 17.05 bussen till falun. i både rättvik, falun och linghed regnade det, det är bra. bort med snön.
på lördag och söndag skulle de bli kanon väder, fy fan vad skönt med påsklov ! våren, värmen och kärleken sprudlar, eller nästan i alla fall ^^


ryggdunk hos frida på lovet,
cant wait <3

avslutar med en bild på NPD08


DONT WORRY BE HIPPIE !
från vänster
lillan, maria, jag, my, erika, lisa och isabelle !



häddå

tack michael karlberg !

efter tolv säsonger i LIF så lämnar han klubben och slutar med hockeyn.
tack challe för allt du gjort för leksand.





"Det lilla, lilla hopp som fanns kvar om att få vara ett elitserielag nästa säsong, försvann definitivt i torsdags hemma mot AIK. För mig personligen har jag redan efter omgång fyra, Växjö hemma, sörjt klart. Sörjt med tårar vill säga, för självklart kändes det ända in i själen när slutsignalen ljöd i torsdagens måstematch. Men bryta ihop, grina och älta var jag så att säga färdig med för säsongen. Jag trodde nog aldrig att jag skulle säga det, men jag börjar bli härdad. Till och med jag, som i hockeysammanhang kan vara en obotlig optimist, är tydligen inte obotlig längre.

Kärleken till klubben däremot, kan aldrig påverkas. Med risk för att ramla in i något slags klyschträsk, så står jag alltid kvar. För Leksands IF, för skölden, för orten, för Dalarna. Nu står vi tillsammans upp för Leksands IF de två matcher som är kvar, dels i Leksand på måndag och sedan i Södertälje på torsdag. Vi fyller vår hemmaborg och fuskbygget Axa med en sådan skönsång som bara vi kan uppbringa. Vi ska ingjuta mod och hopp i varandra inför kommande säsong. Vi ska krama om varandra och önska varandra en trevlig sommar tills vi ses igen.

Ta din tid nu och sörj om du behöver det, var arg och kanske till och med uppgiven. Skrik att du aldrig mer vill gå på hockey om det är så det känns nu, men du vet innerst inne likaväl som jag att i september, då ses vi igen. På norra ståplats eller på någon bortastå.

Parollen "Tillsammans ska vi göra det" handlar för mig inte bara om att ta klivet upp i hockeyns finrum. Det handlar om så mycket mer än så. Det handlar om en kärlek och gemenskap som är unik. Det handlar om att få vara just tillsammans och tillsammans klarar vi allt. Vi tar oss igenom motgångar tillsammans och vi firar framgångar tillsammans.

Det har redan blivit sagt men nu är det min tur: tack till min stora blåvita familj runt om i landet för att jag får vara en del av er. Tack Leksand Superstars, ni betyder så mycket för mig.
Tack Leksands IF för att ni finns, för att vi får finnas för varandra. Ni är allt för mig.  "Tillsammans ska vi göra det", vad det än må vara och hur det än må gå." citat challe karlberg

fuckingfreakingfriday!

jag är hemma. i linghed. åkte hem i går. mådde inte bra, mådde riktigt piss. så jag fick åka hem för mamma. mamma är bäst. jag sitter ute på altan mitt i solen, jag älskar vårvädret och värmen från solen. om all snö bara kunde försvinna så vore väl de helt jävla underbart. mamma har åkt till affären för att köpa glass. hoppas hon kommer hem med en cornetto citron. det är min favvis ^^

leksand-aik i går, ja vafan ska man säga. Första perioden spelade leksand så bra så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. de ledde med 1-0 när första perioden var slut, sen när andra började, så var det som ett annat lag klev ut på isen, som vanligt. precis som mot södertälje. matchen slutade i alla fall 1-2 och hoppet för att gå upp i år, det har runnit ut i sanden. vi satsar på nästa år, vi står alltid kvar för leksand. ALLTID <3

I falu kuriren stod det
"kvar sist i omklädningsrummet sitter fransmannen och läck. Bellemare har ansiktet i händerna och läck torkar tårarna. Han och alla andra leksingar har levt på hoppet. "
jag tycker verkligen så synd om honom, han som kämpar och sliter som en varg, får inte ut någonting av de. han spelade verkligen som en gud och var sååå bra i går. men det räckte väl inte.


LEKSING TILLS JAG DÖR
VI STÅR ALLTID KVAR FÖR LEKSAND
/ i

RSS 2.0