När man var liten <3

När jag städade idag hittade jag en Mina Vänner bok, ni vet en sån som man kunde typ intervjua sina vänner i. Jag har skrivit mig själv typ tre gånger och alla gångerna har jag varit kär i olika personer xD. åh, vara liten <3. Dessutom så har jag satt en lapp på boken där det står mitt namn och adress, telefonnummer och allting, utifall jag skulle tappa bort den. Jag kommer ihåg att jag och min bror fick en hel rulle med sånna där lappar där det stod våra namn, adress och telefonnummer på. Jag klistrade det fan på allt xD.

Nyss läste jag igenom boken och hittade två sidor där jag intervjuat min hund xD.
Jag höll verkligen på att avlida när jag läste det, samtidigt som jag pratade i telefon med Frida och läste upp allting för henne. Jag skrattade verkligen så tårarna rann xD Mamma var tvungen att komma in och säga åt mig att vara tyst för jag väckte henne och pappa xD

Jag har i alla fall skrivit så här :
Namn : Appie Louise Helene Andersson. Adress : Hundgårn 1 ( här dog jag som fan och skrattade i en kvart)
Födelsedag : 30 April. År : 1999
Födelseort : Hillersboda. Hårfärg : Grå. Ögonfärg : Brun
Syskon : 18 stycken, b.la Tim
Mina intressen : Skälla, reta Lotus, jaga. Den bästa film jag sett : Varghunden ( DOG SOM FAN xD)
Idrottsgren jag är intresserad av : Jakt. Person jag beundrar : Husse och lillmatte
Den bästa låt jag hört : Who let the dogs out? Favoritprogram : Top Dog ( Skrattade så jag grät)
Djur jag tycker om : Hund. Godaste mat jag vet : Allt utom hundfoder.
Jag avskyr mest : Lotus, åka bil. Jag gillar bäst : Lillmatte, gå ut och gå och godis.
Min högsta önskan : Att rymma och komma tillbaka igen.
Vad jag helst vill bli : Världens bästa älghund.


JAG DÖR! xD
AHAHHAHAHAH!


radion spelar boyzone

Idag har jag nog slagit rekord i att sova länge. Vaknade halv 2, så länge har jag nog inte sovit sen dagen efter helkvällen xD. Gick i alla fall upp, åt lunch till frukost och fick sen nå ryck och började städa mitt rum. Rev ut alla lådor och rensade alla hyllor i vitrinskåpet, damsög och städade åt pipifåglarna.
Det är rätt så roligt att städa, speciellt om man hittar en massa gamla kort, dagböcker och vännerlistor. Jag kanske borde fortsätta i min vanliga takt, och städa ur mina lådor ungefär vart 6e år xD.

Sista dagen på OS idag. Natten till igår tog vi osguld i curling och André Myrer tog brons. Jag gillar det! vi får väl se hur det går i 5 milen i kväll. Fan nu äre 4 år till nästa OS. 4 jävla år, det är mycket. Men om det går i den takt som det gått den senaste tiden så dröjer de väl inte förrän det är vinter OS igen.

Usch fyfan, i morgon skulle det komma snö och jag ska in till körskolan. SÅ JÄVLA NERVÖS. Det här håller inte, jag hetsar upp mig så mycket. dööööööööööö.
Nej, nu ska jag gå ner och kolla om det finns nått gott i kylskåpet, vilket jag tvivlar på.
/ i

Oooh baby, oh, i said ooh!

Dagen idag började hastigt med att pappa väckte mig tio över sju och sa att dom ringt från jobbet, en man för lite, och de undrade om jag kunde jobba från 8-15. Först ville jag bara sova och slösa bort dagen, verkligen få sova ut, men sen tänkte jag på pengar... så jag tog mig upp ur sängen och slängde mig i duschen, mölade i mig en banan och åkte sen iväg till jobbet. Så jag har spenderat min dag på jobbet, slutade tre men blev kvar till fem eftersom Tina, Emilie och Nellie kom dit och hälsade på mormor och sen så kom Lurbo Stompers, akapellabandet som min morbror är med i, förbi och sjöng och pratade lite.

Jag måste säga att det kanske inte är så konstigt att jag är som jag är, eftersom min släkt är helt störda xD

Måste tipsa om en grej!

För det första
Har ni sett school of rock?
Underbar film med Jack Black i huvudrollen. Han spelar en rätt misslyckad musiker som blir utkastad från sitt band. Han bor hos sin bästa kompis och hans flickvän, ligger efter rätt rejält med hyran och blir hela tiden pressad av bästa kompisens flickvän att betala den så fort som möjligt. Men utan jobb och inkomst så är det en smärre kris. När Ned, som är bästa kompisen är på jobbet så ringer en desperat rektor och vill få tag på Ned, eftersom han jobbar som vikarie. Jack Black får en idé och anmäler sig själv att vara Ned och får jobbet. Men i stället för att lära ut matte, engelska och historia så lär han barnen att spela musik och bilda ett rockband, School Of Rock.
Och musik är bara såååååå jävla bra!

En låt som är med i bakgrunden och som jag kärat ner mig i är den här


och här har ni spotifylänken oxå Stevie Nicks – Edge of Seventeen :)
/ i

Det är bevisat

att jag nog är störd i huvudet, har något allvarligt fel. Jag vet inte va detta kan bero på, men högst troligt att jag umgås med människor som inte är normala på en fläck. Jag kan bland annat beskylla Frida Arvidsson och Jon Andersson för detta, alltså bästa vän och min egna bror.

Anledningen till att jag skriver detta är :

På nätterna, när jag blundar och sover så sött så pågår det en massa saker i mitt huvud, nämnligen en massa drömmar som jag inte har förklaring till. Den senaste drömmen var ungefär så här.

Jag var hemma hos Frida, skulle bo där i några dagar eller hur det nu var, jag hade packning med mig i alla fall. När jag kom hem till henne så säger hennes mamma, ja men vi åker väl då. Sen åkte jag med henne och Emil, fridas lillebror, till ett hightechställe, jag kan inte riktigt beskriva det, men jag tror att himlen var gul och skogen var prickig, hur som helst vare väldigt hightech, även om det inte låter så, jag har ett svagt minne av en lyftkran också. Men vi åkte i alla fall hur långt som helst in i skogen och kom till slut fram till en sjö, en skogssjö. Vi klev ur bilen, jag minns nog till och med vare var för bil, en opel frontera, en likadan bil som min bror har. Sen gick vi en kort bit igenom skogen innan vi kom fram till den lilla sjön. Jag verkade vara handikappad och extra klumpig, mer än vanligt xD. Emil och Fridas mamma klättrade ut på stenar i sjön och la sig på en och kikade alldeles vid ytan på en annan. Jag försökte tappert ta mig ner för en backe som var full med stora stenar! Emil gnällde över att "Det är ingen idé, det syns ändå ingenting. " När han låg där och kikade vid vattenytan som slingrade sig runt stenen. Medan jag klättrade ner för backen, jag förstår inte riktigt vad jag skulle där och göra, så lyckades jag slå till en sten så den ramlade ner i vattnet. Då var det någonting som började vråla och Emil och Fridas mamma började springa. Jag satte fart efter och skrek "Johanna, vänta på mig!" Johanna var menat till Fridas mamma, som heter Anki, så jag förstår inte va jag fick Johanna ifrån xD. Som alltid i drömmar när det är någonting som jagar en och man ska springa ifrån det så springer man äckligt sakta. Jag lyckades på nått vis ta tag i Ankis hand så hon skulle dra med mig, så jag skulle springa fortare, men hon bara släppte min hand. Till slut kom vi till bilen och det var Emil som körde xD Han satt bak och fram och körde, samtidigt som han pratade i telefon med Frida. Han förklarade för henne att det inte var någon ide, det syns ändå ingenting.

Då handlade de tydligen om att man kunde se hur det gick i kvalserien om man tittade vid ytan på den där stenen vid sjön.

Alltså xD
AHAHHAHAHA!
Jag är så jävla miljöskadad, och drömmarna och nerverna börjar visst redan nu sätta igång och spöka inför kvalserien. usch fyfan.

Just a smalltown girl, livin' in a lonley world

För det första så måste jag säga
GRATTIS TILL KÖRKORTET FRIDA!


Sitter hemma i Linghed och njuter av att vara medveten om att nästa vecka är det sportlov och att en massa skoj står på schemat. Bland annat körskolan, hockey, sthlm och eventuellt att Thina kommer till Dalarna, great!
Ska väl försöka att sporta lite, eftersom det är sportlov vi har, så det kanske blir nått varv i elljus med skidorna :)
I måndags vare hockey, Leksand-Almtuna och äntligen hem till ejendals igen! Jag och Erika tog tåget till Leksand, bad till gud att de inte skulle vara försenat när vi åkte hem senare på kvällen, men de visade sig att det inte var det. GOD BLESS DE! Första perioden i klacken sög och första perioden på planen slutade mållöst, så jag och Frida gick och satte oss på sittplats i pausen och blev kvar där även andra och tredje perioden. Passade på att ta lite snygga in action bilder och spana på gräddhyllan aka skadehyllan, Frida gillare! Matchen slutade 3-2 och målen gjordes av Rhodin, OEL och Pesonen!

I onsdags anlände våra efterlängtade klassjackor och dom var verkligen så snygga som jag tänkt mig dom. Efter att ha hämtat dom nere på tryckeriet så gick jag och Mikkiz och simmade, eller ja, vi mest lekte och höll på att skratta ihjäl oss, men de är väl också träning, eller? Efter middagen åkte vi till Furudal med Richard och tittade på hockey mellan Ore-Valbo, mycket trevlig och störd bilresa :)

Dagen idag har bestått utav dubbelpass med samhällskunskap med NPD08. Vi hade rollspel och lekte och lärde oss hur en lag blir till, ganska roligt, jag, trögskalle som jag är, fattade inte så mycket, men hade roligt i alla fall :D. Lekte lite i djurhuset efter att vi slutat och eftersom en råtta fått 10 ( ! ) ungar, som var superduperjättesöta, så gjorde vi det vi har bäst på, att socialisera dom! Slängde i oss lite mat innan vi drog iväg hemåt med all vår packning och nu är jag äntligen hemma!

Bilder från veckan kommer här
så ska jag fortsätta att lyssna på bra musik
/ i

Ollas har tungan rätt i mun

smile :)

Klassjacka!

klassjacka bakifrån :D

today!
Jag måste säga att jag älskar min bruna hårfärg i kontrast med de lila linnet från Monki!


M

Ett år.
365 dagar, 52 veckor, 12 månader.

Hur mycket jag än grubblar, tänker och funderar så kan jag verkligen inte förstå att hon faktiskt varit borta i ett år. Den där onsdagsmorgonen när jag och mamma jobbade uppe i backen, den onsdagen som började så bra men slutade i katastrof känns mer som en hemsk mardröm än verklighet. Som om någon tog en del av mig och ryckte ut den och lämnade efter sig ett stort blödande sår som aldrig tycks läka.
Men jag vet, på nått konstigt litet vis att hon har de rätt bra där hon är nu. Ett ställe där ingen sorg, smärta eller oro finns. Ett ställe där hon får vara frisk och göra allt hon inte kunde göra förut.

Maria
Moster
Mary
 540805-090225

Sov så gott nu <3



Tor, Frida, Louise, Gustav, Maria, Sandra och resten
Tack för stödet och för att ni finns <3

IQ befriat

Halva vecka nummero 8 har nu gått och idag är det Onsdag. Som alla vet så kommer Tisdag före Onsdag och den här veckan är väl inget undantag. Igår var det friluftsdag och jag, Mikkiz, Maria och Peter satt på Hosjön uppe i Backa och frös i cirka 4 timmar xD men gårdagen var rätt lärorik i alla fall, för jag lärde mig hur dumma i huvudet och IQbefriade folk är.
Är det 14 minus och snöar så åker man inte på friluftsdag i mjukisbyxor och FINSTÖVLAR! Det kanske man gjorde i sjuan, för att verka cool inför alla andra eller impa på någon, eller nått liknande, jag har ingen erfarenhet av detta, men jag vet andra som har.
När vi stod och fikade och åt korv med bröd och festis så utropar en av byggpojkarna "hahaha, kolla kossan!". På andra sidan sjön finns en bondgård som har kötttjurar och en av dessa hade gått ut en bit på sjön, men bara strax utanför vassen. Där stod den och tittade och var nyfiken, men rörde sig varken framåt eller bakåt. Jag trodde först att den satt fast i stöpisen, men så var inte fallet. Så när vi står där och tittar på tjuren, som är rätt långt ifrån oss så utbrister en tjej som står bredvid mig och äter en korv "Men gud va läskigt, gud vad äckligt!".

Allvarligt?
Jag vet att jag kanske överreagerar, men går man på ett Naturbruksgymnasium så borde man väl för fan vara vana med djur? Och eftersom den där tjejen stod och åt en korv så hade jag god lust att säga "Ja men gud va äckligt, det där som står där är ungefär samma sak som du står och äter." Men jag lät bli.
Fan, jag borde sluta bry mig i folk hela tiden, men jag kunde verkligen inte låta bli och gårdagen bestod egentligen av att vara aggresiv emot folk. Skärpning Ida Andersson.

I Måndags så var det lagårdslektion med kära NPD08 och som vanligt så tillkom ytterligare otroligt snygga bilder. Jag lyckades fånga en bild på lagårdskatterna med Mix kamera och jag tycker den är så klockren xD

för fler bilder, kika in här
/ i

jag hjärta nikon D60


jag älskar frostbilder <3

mina kära skor, dom har varit med om så mycket <3

Hej långbryggan


idag är ingen bra dag

Verkligen inte.
På Torsdag är det den 25 Februari, precis ett år sen min Moster dog.
Det är just nu det enda jag kan tänka på
jag känner på mig att den här veckan kommer bli riktigt jobbig.

Nu måste jag gå och packa det sista och sen åka till Rättvik.
Datorn blir hemma i veckan, kände att det inte var någon idé att släpa dit den och sen hem igen eftersom det är lov snart. Då ska jag börja på körskola, nervigt, ska försöka att inte dö.
Men ska försöka att blogga så mycket som möjligt under veckan.
I morgon är det hockey
äntligen hem till Ejendals igen.

/ i


Strandad på Lingvägen

En liten fråga
Vem fan ser på melodifestivalen och Let's dance när det är OS!?

Inte familjen Andersson i alla fall! Fast vi skiter i melodifestivalen och let's dance fast det inte är OS, men i alla fall.

Ossilver i skidåkning igår, Anna Haag knep andra platsen precis före Polens Justyna Kowalthcyk, jag älskar min stavning,. Sverige vann över Vitryssland med 4-2 och det hade ju varit perfekt att skriva att Leksand spöade Malmö på bortaplan, men tyvärr så kan jag inte ljuga. Jag tror det blev torsk med 4-1 till slut. Leksands mål gjordes av Eric Johansson. Jag förstår inte varför vi alltid har så svårt att slå Malmö borta, det här håller verkligen inte. Nejfyfan, snart äre kvalserien, äckligt jävla nervös är jag!

Det känns som det var onödigt att kliva upp ur sängen idag, eftersom jag ändå bara spenderat min tid inomhus. Jävla skitväder. -11 och verkligen snökaos. Våren och sommaren känns väldigt långt borta just nu.
åååååååååååååh :( jag som skulle åka skidor idag.

I stället så spenderar jag min tid framför datorn och tvn. Har fått en massa filmer från bror som jag tänkte börja titta på, bland annat the Hangover. Folk säger ju att den är bra, så vi får väl se :)
ha en bra Lördag!



i

10 stycken "Jag ..."

1. Jag hatar att vara 17 jävla år.
2. Jag gillar verkligen inte att jag inte får gå på P&L i sommar.
3. Jag gillar inte att jag inte kommer få se Markus Krunegård, kingen själv, live.
4. Jag känner på mig att år 3 på gymnasiet kommer bli ett rent helvete.
5. Jag får snart ett psykbryt på min dator, jävla LG.
6. Jag är så förbannat trött på vintern.
7. Jag måste verkligen klippa mig.
8. Jag har inga pengar.
9. Jag måste ha pengar till kvalseriepaket och..
10... Jag ser inte fram emot ungefär tre veckors nervositet och gå runt som ett nervvrak (kvalserien)

Ja, just nu är jag väldigt arg, negativ, bitter och inåtvänd. Mamma låter mig inte gå på Peace and Love av ett x antal anledningar och jag känner att min sommar blir en smula förstörd. Eftersom jag ska jobba i sex fuking veckor så kan jag väl få ha någonting roligt?
Det suger så jävla mycket att vara 17 år, speciellt när man blir behandlad som 12.

Det var meningen att detta skulle vara ett roligt inlägg.
men de blev ändrade planer.
/ ida


Förbannat trött på vintern

Nu är jag så förbannat trött på denna vinter, speciellt på att det snöar hela tiden så man inte kan gå med ögonen öppna utan att man måste gå och kisa hela tiden, så folk förmodligen tror att du 1. Leker asiat, 2. Ser ut så och antagligen är asiat eller 3. att du är dum i huvudet som går runt och kisar hela tiden.
Men i stället för att vara emo över snön så tänker jag sitta här och minnas sommaren 2009 i stället och se fram emot sommaren 2010.






/ i


dö studieteknik, dö

Rubriken är så sant som att mitt huvud håller på att sprängas just nu.
har suttit i aulan i två fucking jävla timmar och lyssnat på hur man pluggar på bäst sätt, jävligt onödigt, eftersom jag går i tvåan och klarade av ettan, så tror jag att jag vet hur man pluggar. Onödiga jävla skit.

Inte min dag idag, verkligen inte!
Tur att min klass är så underbar och stördast i världen :)

NPD08
it's okey to be störd

/
en emoida med huvudvärk och misstänkt feber.


dom kallar mig fruntimmer, så hetent ja, hä änt mitt namn!

Dagen idag kändes rätt onödig, sovmorgon, Nea sov hos mig och följde med mig till skolan idag, gick för att ha sällskapsdjur, men utan lärare :O så vi hade prov, sen gick vi och åt mat, väntade huuuuuuuuuuuuuur länge som helst på att ha projekt och företagande i en timme, jag, Mikkiz och Maria skrev en affärsidé om en övervakningskamera man sätter fast på träd, så den inte syns.. typ xD sen gick vi hem. Eller först hade jag ångest om vad jag ska välja på individuella valen, bråkade i telefon med pappa över det.
JAG VILL INTE LÄSA MATTE B.

När jag kom hem till stugan låg Frida typ och sov, jag väckte henne :D sen klagade jag lite till på matte b, då sa hon att det inte går att föra en normal konversation med mig xD stämmer de? :o
Ja, det kanske de gör..
DE HÅLLER INTE!

Förresten så gillar jag dagens rubrik eftersom jag och Frida gjort en egen liten version på låten That's not my name med The Thing Things, och vår version går ungefär så här

Dom kallar mig käärring, dom kallar mig fruntimmer
så hetent ja, så hetent ja, hä änt mitt... namn!


SÅ JÄVLA TÖNTIGT
men jag gillare.
/ i

töööööööööönt

Egentligen så skulle jag skriva ett inlägg om Leksand-AIK, men jag har ingenting att skriva om det. Förutom att vi kissade på dom och vann med 6-5, att Pelle gjorde en slängkyss mot AIKtränarn och åkte ut och att Purra och OEL var i Fanscorner, en ganska bra onsdagkväll faktiskt :)


Igår, Lördag så spenderade jag dagen tillsammans med Frida på kupolen. Innan jag kommit dit så hade jag under loppet av ungefär 5 minuter fått typ 8 sms där det stod ungefär så här :
"omfg, omfg omfg, vart är du?!?????"
"OMFG, JAG KOM UT FRÅN TOALETTEN OCH MÖTTE NYSS HELA LAGET, ALLTSÅ SHIIT VART ÄR DU NÅNSTANS!?"
"Nej, jag måste gå och köpa tuggummi för att lugna ner mig. "
"Men vart är du!? "
När jag väl lyckades svara på ett sms, utan att min telefon vibrerade sönder, så skrev jag att jag var vid entre 2, då ringde hon upp och ba, VADÅ ENTRE 2, nej jag måste möta dig, hejdå!
Hon är en sån liten fjant xD

Man kan ju undra vad det var som gjorde Frida så här hetsig och svaret kan ni alla. Leksands IF så klart. Sen kutade vi runt i affärer och gick tipspromenad, konstaterade att Kenny Källström nog blir en bra pappa, eftersom han hade en väldigt intressant konversation med en liten kis, ålder 3 och att Bilmetro är en rätt bra affär ;)

Alltså shit, jag är en sån jävla tönt och min mentala ålder är nog ungefär 9 ½ år :)
Men man får vara som man är när man inte blev som man skulle :D


Oliver bjöd på en bild
och jag gillaren :)
jag såg ju rätt okej ut, eller?

äre samma för er, som för alla oss i här Götet?

Jag är beroende av gittarer och bas, trummor och hat, den är så sjukt bra.
LÄNGTAR TILL P&L 2010 !

Jag har hållit på att skriva det här inlägget i snart en timme, men kommer mig aldrig för. uschfyfan va trött jag är :( och ändå sov jag längre än vanligt i morse, försov mig som fan xD Hade dubbellektion på idrotten som började kvart i 9, vilket betydde att vi skulle vara där, ombytta och klara kvart i 9. Jag vaknade och tittade på klockan 08.26. Först fattade jag inte va de stod, trodde verkligen inte att klockan var 08.26, för min klocka hade inte ringt, tyckte jag, fast de ringt 1923728 gånger. När jag faktiskt insåg hur mycket klockan var, så vare PANIK. Upp fort som fan, precis när jag står vid min byrå och ska kuta in på toa så kommer Maria in igenom dörren och tittar på mig där jag står i bara tshirt och underkläder. Jag förklarade lite snabbt att jag nyss vaknat och kutade och bytte om.

Kom till idrotten ändå på nått vis, ombytt och klar för att åka skridskor med NPD08, vilket gick underbart och det var jätteskoj :) Åkte först till Möjligheternas stad, för att göra Frida sällskap på tåget och för att jag inte orkade vänta på bussen till Falun. Tog i stället bussen från Möjligheternas till Falun, köpte en väska och ett par byxor och åkte sen hem.

Åkte skidor en timme, gjorde magplask i snön och nästan faceplantade i en backe xD Men roligt som tusan.
Nu hade jag tänkt att lägga in lite bilder i allmänt, mest från Rättvik, senare kommer ett inlägg från Leksand-AIK, när jag fått bilder från Frida.
  
griiiis och geckoödla
   
skidåkning och snöhögsslängning
   
Fia med knuff på biblan i Rättvik och Härj på tågstationen i Leksand
Jag älskar mitt liv
/ i

JAG VILL JAG VILL JAG VILL!

Alltså näe
det är alldeles för tomt hemma med bara en hund.



JAG VILL HA EN HUNDVALP! :'(


it's okey to be störd

Okej, jag har aldrig sagt att jag är normal ;)


Den laggar lite men jag hoppas att ni hör vad jag säger xD
NPD08 <3<3<3<3<3!

ojojoj, vilken dag

Ja, herrejösses amalias vänstra stortå vilken dag xD
Började med fotografiskbild och en massa härj och tok med Mikkiz nere på byn och långbryggan, tog en massa bilder, men kameran är kvar i skolan, så bilderna kommer nog lite senare.
Efter lunch så drog vi till hygien och bytte om, sen vidare mot lagårn. Extra lång praktisk lektion som börjades hos grisarna med att göra ultraljud :D det var jätteroligt :) dom är ju så stora :O men snälla :)
Gjorde en liten videoblogg med, dirre från svinstallet ;) den kommer också sen, har ju ingen datasladd till telefonen i Rättvik :(
Men tur att Mix hade kameran med sig på lektionen, så här kommer lite snygga bilder from the fabulous life of NPD08



de vankades dräktighetskontroll på suggorna :)

it's okey to be störd!
/ i


så säg va vi väntar på

Nyss kommit hem från bandy på plan, riktigt underbart väder ute, -7 grader och blå himmel, underbart :)
Fick se Lingheds U15 lag spöa Bollnäs med 8-7, riktigt roligt för dom :)
Idag åker jag till Rättvik igen, men först kanske jag borde skriva färdigt min svenska b uppgift om kvinnans roll då och nu, fan va jag hatare :O man måste tänka så mycket.
inte min starka sida måste jag erkänna.
Fast först och främst måste jag packa, fyfan va jobbigt :O
Det mesta kändes rätt jobbigt nu ja.

Åh, jag tror jag är lite kär
i Hästpojkens låt Gitarrer & bas, Trummor & hat
jävlar va bra den är!

nu vankas de mat
MUMS!
/ i


3-4

UNDERBART!
3-3 efter full tid
0-0 i förlängning
vinst efter straffar.
Dalarna är vårat.



SAY NO MORE!


Fullmånen stör sömnen

ligger vaken och jag stirrar på'ren
i ljuset, syns luften som rök
när jag andas ut den
upp upp upp upp
upp upp upp
uuuuuupp
kom ta mig högre än husen
högre än molnen
högre än solen
och munspelsdåren.


Markus Krunegårds röst är just nu det enda som hörs i stuga 5 på golfbyn
och jag älskar det, så jävla mycket. Markus har verkligen svar på allt.
God bless him!

Dagen idag har bestått utav tråkigt ekologi och kretslopp plugg, jag vet inte varför men jag kan verkligen inte ens låtsas vara intresserad av det. Såååå jävla jobbigt :( efter lunch vankades de svenska i aulan. Kollade på spindelmannen, eftersom vi ska jämföra två hjältar, gaaaaassshhhhhhhccchhh, jag orkar inte :O men jag måste väl, wohooo okej ida, ryck upp dig och var lite positiv. Vi får ju i alla fall våra klassjackor snart :D

Jag och Hanna tog oss en simtur idag, blev en kilometer sen får vi se om det blir en sväng i morgon med. Känner att jag kanske är mindre pepp på exersajjjsssseee efter 3 timmar kattlektion. Vi får se hur jag gör.
Näe,nu ska jag fortsätta med att lyssna på Markus och sitta här och diskutera livet med Sandra och Frida.
/ i

btw, va hände med min lugg liksom?

golfströmmen?

bläsch!
Jag sitter på kretslopplektion och skriver om klimatförändringar. Inte underhållande och jag tror jag hungrar ihjäl snart. Det är snöstorm ute och just nu suger det att skolan ligger vid Siljan och det blåser så jävla mycket. Ska kila ner till badhuset och simma några längder med Hannapanna. Min jävla tåjävel vill ju aldrig läka heller, jag blir så emo :(. Nej usch, vet inte vare är med mig, trött och grinig.. baiz.
Daladerby i fiendeland på Fredag, kom igen grabbs.

Nej, jag lär väl fortsätta att skriva om om golfströmmen, klimatbajs och skithelvetes anus!
Positivia klubben :D
not.
hejdå
/i

RSS 2.0