Pluggar järnet! Prov i morgon. Eller, ja o...

foto0434 (MMS)

Pluggar järnet! Prov i morgon. Eller, ja okejdå. Jag sitter mest och ritar och skriver på mitt kollegeblock. Men kommer mig inte riktigt för. Sen sitter och och sjunger på låtar från disneys Herkules. Kom och se, Herkules på g, lalala osv ! Varit i djurhuset hela dagen, könsbestämt degusar och burit skifferblock, fin dag. Började filma på projektarbetet idag med, nu känns de att vi är på g, både vi och Herkules, haha xD Näe nu måste jag verkligen fortsätta plugga. Hejdå!


Monday

jag är så jävla duktig. Intalade mig själv att springa är roligt och djusjukvård viktigt. Så först pluggade jag djursjukvård, sen sprang jag till långbryggan, ut på långbryggan och tillbaka hem till boendet, i regnet. Fyfan va duktig jag är :) bäst att träna hårt nu i fall jag ska börja ro i vår/sommar, heh :) du borde förresten prova att springa i regnet, det är underskattat !

I morgon är det djurhuset HELA dagen som gäller, sen första filmdagen på vårt projektarbete, fan va nervöst ! men roligt :) på onsdag äre förhör på resperationsorganen, urinorganen och huden, måste plugga asset of. Sen drar vi till Falun och bränner pengar. Jag ska nog köpa ett par snygga gummistövlar. Drömde om ett par ljusblåa häromnatten i perfekt modell, sjukt fina, fast fel färg.. vi får se vad jag kommer hem med :)

Shit va tråkig min blogg är, inga bilder eller nått :O men min webcamera är trasig, min mobilkamera kass och systemkameran.. ligger i min väska. Men jag ska anstränga mig snart, jag lovar :)
/ ida

me no speak latino

24 minuter över tolv och jag sitter och pluggar latin. Kanske inte världens roligaste sak att göra, men rätt intressant faktiskt. Jag måste nog lägga mig snart.. alla andra i lägenheten sover. kanske också borde göra det. Djursjukvård i morgon.. det kändes just nu väldigt jobbigt.

Pulmones, uretär, sinus, thorax och larynx.. näe allt bara snurrar omkring. Kommer aldrig fastna. Nu blire en dejt med kudden, hörs i morgon !

slänger in en liten bild på ida x2 från bröllopet :) godnatt !


bra ida !


mmmh, feels good !


#11

Jag är dum i huvudet. Varför var jag inte med på kryssningen?
Aja, man ska inte ångra saker, man kan ändå inte få det ogjort.

Sitter och pratar med Frida i telefonen, hon kommenterar alla bilder hon tagit på kryssningen och typ skrattar åt alla, jag ba mm, aaah, hehe, aa. Mycket intressant telfonsamtal. Tror jag ska skicka in bilderna från Anna och Davids bröllop till framkallning så jag kan fylla på mitt fotoalbum. Och sen en massa störda bilder på oss 4 som jag kan ta med upp till Rättvik,måste köpa en sån där ram med en massa bilder i. Ikea någon?

Det ska bli skönt med helg, längtar inte till Rättvik igen. det är mest skit just nu, hoppas verkligen det blir bättre snart, annars orkar jag inte. Jag längtar till den 15 September, då är det seriepremiär, äntligen ! # 11 på ryggen och bästa vänner vid min sida, det blir inte bättre !

Nu är mitt öra helt varmt efter alla heta detaljer från båten, heheh
pyss
/ i


Torsdag

Nu är Frida och Sandra och typ hela sveriges befolkning på Leksands kryssning.. OCH JAG SITTER I DATASALSJÄVELN OCH SKRIVER PROJEKTARBETE. Jag är så dum i huvudet.

Jag fruktade för att ha religion idag, men det var faktiskt intressant och inte alls som i högstadiet. Efter det svenska och sen en intressant pannkakslunch med ett argt slut. Har folk inget annat för sig än att leka ordhitler? Nolla.

Nej, nu måste jag verkligen hjälpa Johanna med att skriva manus, så vi kommer någon vart. Inte världens lättaste när mina tankar är 100 mil bort. I morgon får jag äntligen åka hem till Linghed och min säng. Jag har aldrig längtat så här mycket hem, fan.




i know that i'm not a part of your dreams

grown ups



Det var längesen jag stod emot en blå vägg i världens finaste hockeyarena och hoppade och posade i min favorittröja, med mitt favoritnummer och favoritspelare på. Det var längesen vi satt på A2 och suktade efter linementdoft, det var längesen vi stod och skrattade på Norra stå åt "en tolvåring", det var längesen vi väntade på tåget i iskall kyla, glädje eller sorg, med en bonaqua och en pepsi i högsta hugg. Vi var så förut.

Nu går vi sista året på gymnasiet och ska börja på högskola. När blev vi så här vuxna?


hjälp

Jag sitter i datasalen.. med Frida, Isabelle och en massa omogna ettor, helt seriöst, va äre med 94or. Jag menar okej, vissa, nämner inga namn, är helt okej och sjukt snygga ! leksandsgymnasium, heh. okej, jag är en tönt.

Igår hade jag första lektionen med djursjukvård, det var rätt roligt ! Fast det kommer bli sjukt jobbigt, men med rätt inställning så kanske jag klarar det rätt bra. Eller, vi får väl se.

Ja, jag umgås med Frida nu, hon flyttar snart till Uppsala, jävla idiot... nej okejdå. Roligt för henne, tråkigt för mig och Sandra. Hockeyn i helgen var förresten helt awesome :D ! nu äre inte hockey förrän den 15 September, vilket känns väldigt lång tid tills dess !

I morgon har jag mikrobiologi, sen djursjukvård igen. Intressant blogg jag har förresten, men min dator är hemma och jag orkar inte anstränga mig näre sitter en massa ettor och är onormala här.. eller ja.

Jag var deffi inte sådär i ettan, hur fan ska jag klara mig utan 91orna !!!!!!!!!!!!!!!!

/ i


Its called barhäng in leksand ;)

foto0411 (MMS)

Its called barhäng in leksand ;)


Äntligen tillbaka hos ormarna ! Jag och sn...

foto0407 (MMS)

Äntligen tillbaka hos ormarna ! Jag och snowy på bild :)


Pizza för att fira mikkiz födelsedag, grat...

foto0410 (MMS)

Pizza för att fira mikkiz födelsedag, grattis på 18årsdagen världens bästa! :D


Skickar en bild på mitt nya rum innan jag ...

foto0405 (MMS)

Skickar en bild på mitt nya rum innan jag drar på upprop i aulan och börjar mitt sista år på gymnasiet:)


Remember this ? 1


Säsongspremiären säsongen 09/10. Västerås-Leksand ! Vi tog en lekpaus i Sala, gjorde bort oss med citat och kutade i regnet till ABB Arena. Jag visste inte vem vi skulle kasta på och Sandra förväxlade citrusfrukter. Blåvita naglar och svarta converse, modet 09/10. Kan knappt vänta till bortamatcherna den här säsongen !


Hem till Leksand i helgen.


Hockeyhelg i helgen !
Idag har jag packat ner mitt liv i resväskor och packat in i bilen, i morgon flyttar jag och Mikkiz till Rättvik igen, fortfarande blandade känslor över det. Vi får se hur det slutar. Jag beställde nyss säsongsbiljett till Leksand, det känns jävligt bra. I helgen är det clas ohlsson cup, vilket innebär härj med S och F ! Helgen efter det får jag lön, den försvinner nog ganska snabbt. I morgon ska jag upp i tid och tvätta bilen, fågelskit över hela bilen,  så den skiner hela vägen till Rättvik :) Förresten, Sanna bloggtrafik.nu fungerade bara i början för mig, nu äre lika dött som vanligt.  Nu ska jag fortsätta titta på Vänner och senare gå en sväng med Johansson across the street.
/ bröllopsfotografen


Wedding

Så var denna helg över, denna bröllopshelg i Vika. Jag har haft det underbart roligt och tagit över 500 bilder, så många har jag nog aldrig tagit på en och samma kväll ! Anna och David var så fina, så otroligt fina. Åh, jag vill också gifta mig, gud va mysigt :) Jag var ju kvällens fotograf, som sagt. Jag fick många fina bilder, men det var endast några som jag blev riktigt nöjd med. Jag känner att jag inte gjorde mitt bästa. Här är några smakbitar :






Det kommer kanske fler bilder i morgon, nu ska jag dra och bada med Blomman och Persson. Tjing/ bröllopsfotografen


vejkum

Äntligen framme i Mora hos kusiner och släkt, i morgon är det bröllop. Jag är typ supernervös ! det går nog bra, nu blire fika, awesome !
/ ida


it's a mania

Blivit helt fullkomligt galen i Converse, just gotta have more !
Men eftersom jag har galet stora fötter så finns de typ aldrig några snygga att välja på, speciellt inte i Sverige, eller ja inte i butiker i Falun.

Har du några tips om hemsidor/affärer där det finns snygga converse i storlekar upp till 41?


Och Frida, vi måste åka till USA.

Min lilla samling med converse som ska växa när jag får lön !


hur?

Jag har funderat och fruktat. Hur fan ska jag klara kvällarna i Rättvik utan asgarv tills vi gråter och får kramp i magen så vi knappt kan andas, utan flummiga onsdagskvällar i väntan på tåget, utan svordomar över hur dumma vi är som bara har converse, matchtröja och jeansleggings när det är -30 en Januarikväll halv tolv på natten, utan geisha och iskallt vatten framför "Halv 8 hos mig", utan alla citat från "I taket lyser stjärnorna", "Grabben i graven bredvid" och "Kenny Starfighter", utan paparazzicovers, utan skidturer på golfbyn på jakt efter majs, utan golfrunda med sopkvast och stearinljus på golfbyns altaner, utan russinkastning, utan citatlistan, utan... allt.

Hur ska jag klara mig i Rättvik utan dig Frida?


sleeping feety

okej, mina hälar har somnat. BARA mina hälar. Jag förstår mig inte på min kropp, jag kan vakna ibland av att mitt lår sover, bara mitt högra lår, inget annat. Det är en konstig värld vi lever i, eller.. det är en konstig kropp JAG lever i. 
Jag och Emelie var generösa och söta på jobbet idag när vi plockade en blombukett ( hur fan stavas det? xD) till varje penisionär, dom blev så glada :D när jag kom hem använde mamma som utpressning att väcka mig med dammsugaren i morgonbitti om jag inte städar övervåningen. Jag kände att jag inte kunde bränna min sovmorgon, så jag ansträngde mig och dammsög och städade åt mina undulater, bra jobb ida !

Ikväll spelade LIF träningsmatch i Ejendals Arena, eller just det, det heter Tegera Arena nu mera.. så jävla fult. Jag kommer fortsätta kalla mitt andra hem för Ejendals. Jag var inte där ikväll, måste spara mina pengar, och bensin med för den delen. Men fick finfina rapporter från Frida per sms, mycket trevligt. seventeen ! hmm okej, geek.

Sista arbetsdagen i morgon, kämpa på nu Andersson ! Rättvik den 18, måste börja packa snart xD

Förresten, välkommen tillbaka till bloggvärlden Sandra, jag har saknat dig !


Bröllopsfotografier?

Besökarantalet går bara uppåt efter att jag blev medlem på Bloggtrafik.nu härligt !

Kom hem från jobbet för någon timme sen och har sen dess legat i min säng som en dö sill och tittat på Top Model 4 på tv. Har inte ork till att göra någonting. HAHA ! Nu är det den där reklamen för intimrakningsprodukter från RFSU, där två killar springer runt i röda kroppsstrumpor och stör de hånglande paret, jag älskar den xD

Nu sitter jag och luktar på mitt hår och det luktar... ingenting ! så jävla tråkigt. Älskar när håret luktar nyfärgat eller nytvättat, appropå det så måste jag slänga mig i duschen sen, fan så skönt. Måste också titta runt på lite bloggar som fotar bröllop, så jag får lite tips till Lördag, har redan några idéer men behöver måånga fler !

Har ni några tips om bröllopsfotografer?

kanske han i filmen bröllopsfotografen kan hjälpa mig, heh.
/ ida


Rusningstrafik på din blogg ?

Fick ett tips på Sannas blogg ( she's done it again! haha) att man kan få flera besökare på sin blogg, tyckte det lät som en bra idé, älskar besökare och kommentarer, jag menar vem gör inte det , heh.

Bli medlem på bloggtrafik.se genom att trycka här -> http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=ihdaa
När du blivit medlem så kan du gå in och slumpa olika personers bloggar och läsa deras. Även din blogg hamnar i slumpgeneratorn så att folk kan se och läsa din blogg. Praktiskt va?

Klicka på länken och bli medlem, ett riktigt kul tidsfördriv som du tjänar på :) och det är helt gratis !

kool chey

Jag har så jävla coola släktingar. Kolla bara på det här.

Länken går till Sanna, en riktigt cool släkting till mig. Hon är verkligen bra att ha, jag menar, behöver du tips, speciellt kläder och mode, just tipe sannascloset.blogg.se and check her out !
Släkten Andersson är rätt stor och jag kan helt ärligt säga att jag inte ens vet vad alla mina kusiner och släktingar heter.. så illa är det. Men Sanna är min kusins barn, ja, mitt kusinbarn helt enkelt, som nästan är lika gammal som mig... Jag gillar det !

Jag minns när jag och Sanna lekte i farmors lekstuga när vi var små och sprang runt där, det var verkligen längesen ! Jag har inte träffat henne på typ hundra år, och på Lördag är det bröllop och då får vi äntligen träffas, då får jag träffa Elin med, hon är också mitt kusinbarn ! :) Lördag kommer bli en trevlig dag :D
/ ida

Jag och min vän Ray Ban


Jag älskar pappas Ray Ban's från the 80's !

I helgen har Frida varit här, vi åt kräfor, så jävla gött ! somnade runt 4 tiden i morse, det var riktigt jobbigt måste jag säga. I tisdags var vi i Rättvik och härjade, snacka om att jag saknat det sjukt mycket. Slutade med att Madde är skyldig mig en tjuga, som jag verkligen är värd soo bad. Jag är så jävla modig ! I morgon börjar jag min sista arbetsvecka på lyssfallet och helgen består utav bröllop. Sjukt nervös eftersom jag måste ta lite ansvar nu, i och med att jag ska vara fotograf. Snart börjar skolan, jag har blandade känslor. Vill till Rättvik, men vill inte börja skolan. Vill träffa min klass men det kommer suga i skolan utan alla 91or.

Jag är så kluven. Men en sak i taget, så klarar jag nog det här.
/ ida


224 flodkräftor a la vinnerån, rekord! :D

foto0397 (MMS)

224 flodkräftor a la vinnerån, rekord! :D


Vilken härlig kväll ! Kräftor överallt och...

foto0395 (MMS)

Vilken härlig kväll ! Kräftor överallt och hittills ligger rekordet på 19 stycken i en bur. Jag älskar de här ! :D


Jag och mamma plockar svamp! Eller ja, jag...

foto0393 (MMS)

Jag och mamma plockar svamp! Eller ja, jag äter mest blåbär :)


klockers !

AHAHHAHAHAH, klockren tjej !

Äntligen rättvik och kajsa gör shorts :) J...

dsc07147 (MMS)

Äntligen rättvik och kajsa gör shorts :) Jag har saknat de här <3


ett två 3

fanta och rosé !

Ligger i på en madrass på fridas golv och lyssnar på DJ Mangoo, patetiskt i know! Nu bytte jag till Satus quo istället, woho ! Måste byta kläder snart och göra mig iordning, i kväll blire Rättvik, så efterlängtat. I morgon ska jag jobba, mindre skoj liksom!

Näe, nu måste jag byta om !

tror förresten det är en tvestjärt i mina mjukisbyxor, HJÄLP!
/ idaaaaaaaa

Frida står och torkar sin deo genom att vifta med en rosa collagetröja.. slutar aldrig förvåna mig.


RSS 2.0