jag hatar att skriva rubriker :O

HEJ ! Sitter nu i datasalen och underhåller mig med att kolla rubriker på expreseen och dt. finns väl inte så mycket att göra. eller egentligen måste jag skriva på mitt arbete om harjakt med schillerstövare, men jag funderar på att ta hjälp av pappa i helgen i stället. så får det bli (:

Redovisade idag mitt arbete om bävern, och enligt Maria och Mikkiz så rör jag väldigt mycket på händerna när jag pratar. haha men det är mycket lättare att förklara saker med hjälp av händerna när jag pratar. I alla fall så gick det bättre än förväntat. För första gången så kanske jag har chans att få mvg i svenska, eller för första gången jag har chansen att få mvg i nått ämne. jag gillar gymnasiet. i alla fall nu.

ringde bror idag så han fick hjälpa mig med lite trafikfrågor, så berättade han att malmöspelarna är fria att gå från malmö. de får gå till vilken klubb de vill. Malmö har skulder på 7-8 miljoner. Med nya arena och allt, vem ska spela där då? det gick väldigt fort från elitserien och ner i konkurs Malmö !
okej, lite skadeglädje får man ha. Det sägs ju att skadeglädjen är den riktiga sanna glädjen. tyvärr så ligger Mora ny på kvalserieplats, det vill vi inte. hoppas mer på växjö nu.

frida har förresten förgiftat mig med Markus Krunegård

jag är en vampyr - Marcus Krunegård

jag har ett starkt sug efter blåvit hockey nu
fanfanfan !


<3


/ ihda


mitt beroende

hej. jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här inlägget. på ett sätt känns det som att allt är fel just nu. jag vill inte att mitt gymnasium ska vara i rättvik, jag vill inte bo i linghed, jag vill inte vara 16. Jag vill att mitt gymnasium ska ligga i leksand, jag vill bo i leksand, med mina föräldrar, jag vill vara 18 och ha körkort och egen lägenhet = leksand.

Allt som jag vill ha i stället för det jag har nu, det har att göra med hockeyn och leksand. jag blir förvånad av mig själv för det som händer med mig. jag har inte varit på hockey på ett bra tag, och varje gång VARJE gång jag hör reklam för leksands hemma matcher på radion så håller jag på att börja gråta. jag saknar hockeyn så otroligt mycket.
det går inte att beskriva känslan att stå där i klacken, man kopplar bort alla andra känslor och bara koncentrerar sig på hockeyn som pågår framför en.
får jag inte gå på hockey snart så vet jag inte vart jag ska ta vägen.  jag blir så rastlös när jag vet att det är hockey i leksand och jag inte är där !

utan frida vet jag inte vad jag skulle gjort. helkvällen i november var absolut det bästa jag varit med om. och om jag inte haft frida så hade det aldrig hänt så mycket i mitt s.k "hockeyliv" . utan thina hade jag adlrig fått så mycket info om laget och spelarna. det är verkligen skönt att ha någon att prata hockey med och inte prata om någonting annat än hockey på msn och sms. utan sandra hade jag nog aldrig kommit på så många hockey matcher som jag gjort i mina dagar.
och utan min bror hade jag aldrig börjat heja på leksand <3

mitt beroende



nu blev det här inlägget väldigt depp. okejjj!

/ihda

090126

hejhopp ! sitter nu i rättvik och har det skönt, fast det har jag väl egentligen inte tid med, så mycket läxor och skit som vi har nu för tiden :/ det enda som gör mig glad över skolan nu är väl att vi har så sjukt roligt på lektionerna med klassen. eller vissa i alla fall.

leksand vann i går med otorliga 10-0 mot sundsvall och eftersom eddie är sjuk igen :( så fick myllyniemi stå. roligt för grabben att han fick hålla nollan, speciellt eftersom jag läste på thinas bdb att han fyllde år. så det var väl extra roligt :D
förllusten mot mora har jag redan smällt, och nu har jag väl egentligen lite skadeglädje.
idag när jag följde maria ner till bussen och står vid hållsplatsen och vad märker jag? på löpsedeln vid kiosken vid station står det "Kristan lämnar Mora".  vad ska jag säga? killen var riktigt duktig i fredags och i tredje perioden var det inte leksand mot mora, det var leksand mot Kristan. men grattis mora ! ni har just förlorat eran enda storspelande hockeyspelare.


grattis mora !
www.dalademokraten.se

en annan grej som jag måste nämna är att almtuna nu ligger på tredje plats i tabellen och det var verkligen oväntat. Fast det spelar mig ingen roll bara det inte är mora, alla andra utom mora. fast det skulle inte förvåna mig ett dugg om det blir som förra året. rögle, som ingen alls trodde skulle gå upp, gick upp till elitserien. snacka om 2008 största förvåning inom hockey sverige.


oväntat Almtuna! även fast det är så låg poäng som skiljer de tre lagen åt så tror jag verkligen på almtuna, eller växjö.



nejnu ska jag plugga

pusshej

/ihda

lördag

hej ! sitter nu hemma och är sjuk !
jag var så arg över att leksand förlora i går så att mina krafter tog slut och jag vaknade med feber i morse. men jag får verkligen inte bli sjuk nu , så mycket att göra i skolan. idag tror jag till och med att jag måste börja skriva mitt arbete om harjakt med schillerstövare. pappa ska hjälpa mig :D

igår blev det bandyderby med pappa . linghed förlora med 2-1, men matchen var riktigt spännande. synd att linghed inte kan göra riktiga avslut. då hade det stått 1-4 i halvtid.

just nu vräker snön ner och det tycks inte finnas något stopp på det. så dagen idag blir nog utan träning, och så blir jag hemma och kurerar mig i stället :D

det blev ett kort inlägg idag
men jag är ju trotts allt sjuk

/ ihda


promenix med gråtussen i går :D <3

snart helg!

hej ! så var det torsdag igen och i morrn sista skoldagen för veckan. Jätteskönt faktiskt ! ska bli riktigt skönt att få komma hem . Var på hälsosamtal hos skolsköterskan idag och pratade om att min idrottslärare särbehandlar mig för att jag väger mer än dom flesta i min klass. det gjorde mig verkligen så arg i onsdags när han sa att jag inte behövde vara med om jag tyckte det var drygt. jag menar, jag är ALLTID med på idrotten och jag älskar att röra på mig. jag gör mer än vad dom flesta gör på våra lektioner, JAG GER ALLTID ALLT JAG HAR ! mer än så kan jag inte.  han ska vara glad över att vår klass ens är med på hans lektioner för alla tycker han är helt dum i huvudet. snart får jag ett utbrott på honom och verkligen ställer mig och skriker. men idag i alla fall så pratade jag med skolsköterskan om hur jag känner och det kändes verkligen som klumpen jag haft i halsen var kvar inne i rummet när jag gick och jag mådde mycket bättre.
i går hade jag verkligen sån ångest att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. men efter ett samtal med världens bästa mamma så mådde jag i alla fall lite bättre och kunde somna tillslut.
maria, frida och mikkiz, ni ska veta hur mycket ni betyder för mig <3

i morrn är det slaget om siljan när leksand möter mora på hemma plan. Slutsålt och sabaton på förfest. jag ska inte dit tyvärr :( det blir hockey framför tvn för mig . men frida har lovat att rapportera vad som händer. hoppas verkligen eddie står, då blir jag riktigt glad :D när jag tänker på leksand och mora hockey så påminner det jämt mig om helkvällen. det var verkligen det bästa jag varit med om TACK FRIDA <3
leksand spelade borta mot björklöven i går och vann med 1-3 . det sitter jämt fint, speciellt när eddie vaktar kassen :D
hoppas verkligen på vinst i morrn, då gråter jag ta mej fan.
snart är det kvalserien och jag är fett nervös !
vågar inte säga någonting om det förrän efter.

idag när jag satt och pluggade matte, till provet i statistik i morrn, så spelade dom på radion reklam för leksand-mora matchen . jag höll på att börja gråta när de spelade den reklamen för att jag insåg att jag inte kommer få gå på hockey förrän i mitten av februari. tragiskt !

nej nu ska jag sova så jag blir pigg och glad tills i morrn.

godnatt /
ihda

stiko per larsson - silver och guld <3


du är bäst jag älskar dig <3

fridas place again

hejhejhåå
dagen idag har varit fylld av en massa flum :D efter skolan åkte vi med jouren till Jenny, som jobbade som jour förut, till furudal och fikade på hennes café :D det var roligt att se henne igen, även om jag inte tycker om henne lika mycket sen hon skällde ut oss på masen efter att ha folk på rummet för sent. menmen, regler är regler. I furudal satt vi och flummade som tusan och i bussen hem trodde jag att jag skulle kissa ner mig för jag skrattade så mycket. tog en mycket fin bild på frida som jag fick mig ett gott skratt till. eftersom jag är så snäll ska jag inte göra den bilden offentlig :D

sitter nu på fridas place och flummar runt med maria i cam :) hon var ju inte i skolan idag, så vi var ju tvungen att camma lite så vi fick se varann lite :d hah!

i morrn har jag livskunskap och det är skitroligt, mitt favoritämne nu mera :D

nu ska vi kolla på nått program om pamela anderson

pysshej
/ ihda

fridas place :D

fridas place

hejhååå
sovmorgon idag med :D så klart så ringer folk och väcker mig, först elin sen pappa. haha , aldrig får man sova;)
efter lunch idag så var vi på en föreläsning om en idian. han var skit rolig ! men det var verkligen intressant att lyssna på hur amerika gjorde med indianerna och verkligen utrotade dom. helt sjukt !

sitter nu hos frida och töntar runt för det mesta :D hon har fin  liten stuga, men ingen ugn, hur ska hon då lyckas göra ungspannkaka? hon går miste om något.
har setat och kollat på lite hockeybilder på nätet och hittade en på Jens Bergenström och på den var han verkligen vrålsnygg. men bara på den bilden okej? ahaha men kiiiiing är han ju :D precis som eddie :D

jag ska nog gå och slå frida lite innan kvällsfikat, bara för att hon har fått en äkta matchtröja ! jag vill fan oxå ha ! helvetes jävlarrrr.
nej nu blir det kvällsfika och flum
herrååå
/ ihda


webcam is the shit :D
pysss

090118

hej ! sitter hemma i kära linghed och skriver lite blogg. laptopen är kvar i rättvik eftersom jag inte orkade släpa den på stan . I fredags så var jag , johanna och joss in på elins bal och kikade lite. alla var så fina ! kan inte tro att det är ett år sen vi hade bal nu. hjälp vad jag är gammal ! det kändes verklgein som förra månaden vi hade bal och inte alls ett år sen. och förresten, idag är det ett år sen vi hade bal. haha , vilket sammanträffande xD
 jag och emil ägde på dansgolvet, och härjade vilt till grease soundtracket i pausen :D haha shit vilka minnen <3


balen - 08
jag har haft mycket roligt med 9a under dom tre åren



i fredags var det hockey i leksand och jag var inte där. hade varken biljett eller skjuts , så hade jag ju lovat att gå på balen :D men enligt frida var matchen rätt så tråkig, så jag missa kanske ingenting. dom vann i alla fall med 3-0 äver växjö ! på fredag möter leksand lillebror på hemmaplan och jag har ingen biljett, jag är rätt så sur över det. eftersom stiko per larsson ska spela ! jag vill fan så gärna dit ! aja jag får väl följa matchen hemifrån i stället. förhoppningsvis så komemr det gå vägen den här gången. haha varje gång jag ser toppmöten på tv så går det år helvete. både malmö och aik matchen gick ju åt pipisvängen- men vi får hoppas att leksand krossar lillebror för tredje gången då !

i kväll blir det rättvik som vanligt , och i morrn har jag sovmorgon ! så sjukt skönt ! halv ett ska vi på en föreläsning om en indian, ska verkligen bli intressant. kanske inte blir lika roligt i rättvik längre, eller i alla fall inte på masen när frida inte bor där längre. blir lite depp över det, men jag får väl hänga på golfbyn i stället och se allt så positivt som möjligt. på onsdag har jag livskunskap som nu mer har blivit mitt favoritämne ! haha :D

nu ska jag gå och packa !

/ ihda



sommar
frida
fiskefesten
LARZ KRISTERZ !
<3

bestaven

ryggdunkar öl och xbox för två
fridaarvid.blogg.se
vi poppar stiko per och skrattar åt gamla bilder
hejhå <3
// ihda

helkvällen i leksand
mora-leksand 3-5 .
shit vilken kväll :D


ff
fjortisfylla.
haha nejdå, mycket flum före leksand - björklöven

"jag älskar oliver ekman larsson mer än eddie läck"
mmm puss på att frida skriver lögner på min dörr !

"jag vet inte ens vem Jens Bergenström är. jag bara gillar honom bara
för att han är elva år äldre"
pusss på att jag bara skriver sanningen på fridas dörr :D
det är hockeyhumor :)

du är så slut i huvudet
dä gillar ja (:


tisdag

hejhå, så var det tisdag igen. fan vad tiden går fort ! idag var i alla fall första riktiga skoldagen , kändes väl helt okej, förutom att jag var fett trött för att jag och frida var uppe lääänge och flummade. haha, inte braaaa , i knooow. men nu när hon ska flytta :(((((((((( till ett annat ställe så blir det väl inte lika mycket flum. men det löser sig, jag får invadera golfbyn i stället, inte sant?
i skolan idag så började vi med traktorteori som jag verkligen hatar. men den lektionen gick rätt så fort. efter teorin så började vi med en ny kurs som jag inte kommer i håg vad den heter. men vi såg på  en film om hundar i alla fall, och faaan vad jag vill ha en hund just nu, en liiten söt en som heter Inez. kan du tänka dig det?
fan vad gulligt ! men just nu har jag verkligen inte tid med en hund när det gäller skolan och det. jag inte råd heller. det här jävla studiebidraget räcker ju fan inte till någonting. men jag får väl nöja mig med det lilla jag har. på den nya lektionen som jag inte vet vad den heter, så snackade min lärare betyg med mig och jag ligger nästan på mvg i den förgående kursen vi hade. det är väl egentligen det enda positiva om skolan just nu. haha nejdå, djurhuset är oxå kanske skönt att vara i igen :D saknat dom små gnagarna :d förresten så har vår nakenråtta Lennart i djurhuset blivit pappa igen, fast mamman är hans egen dotter. jah! incest är bäst familjefest ! :D
efter lunchen så fick vi reda på att vi faktiskt skulle köra traktor idag. men det tänkte vi fan inte gå med på, så vi strejkade lite och vår lärare är så snäll så vi fick kompledigt, med att jobba teori i stället. tur var väl det , för idag på lektionen skulle vi köra på vägen, herregud säger jag då. jag skulle fått ett nervöst sammanbrott då :O vill vi ej se.

efter lektion gick jag hem till masen och väckte frida och pluggade lite teori, sen blev det ultimatflum hos frida !
tack och hej, nu blir det stiko per och kvällsfika!
/ ihda

TISDAGSFLUMM!

ää jag drar väl till med en pose
fridaarvid.blogg.se


Frida - "så här kul är det att ha en tvilling"
xD

två vännerna, utan jerry
och nejjj, vi har inget liv! :D

jag hade mys med mikkiz i soffan oxå.
vem passar inte på att ta lite kort då?
lillastystaar.blogg.se

090112

hej hååå! .
jahapp, då var det skoldax igen. ganska soft är väl att min klass börjar vårterminen 09 med att vara lediga på måndagen :D haha fan vad det känns annorlunda att säga 2009 nu. redan 2009 liksom, kändes som i går det var typ 2003 nyss och att jag fortfarande går kvar i linghedsskolan och spelar innebandy med grabbarna på rasten. hm, tiden går fort och jag håller på att bli gammal.  I morrn är det ett  och ett halvt år tills jag fyller 18. ojoj !

idag har jag sovit, slappat och handlat lite frukt. NYTTIGT! på eftermiddagen idag kom frida som varit i usa hela lovet så jag inte kunnat träffa henne nått! :O tomt att inte träffa henne på hockeyn och inte skicka sms när det hänt nått intressant med leksand (haha för det är ju i princip det vi pratar om) . anyhow så blev jag jätteglad när jag såg henne och vi flummade på. in fact så tror jag att jag ska ut till allrummet och kolla på hockeykväll med henne snart. en apelsin skulle sitta fint oxå.

i morrn börjar skolan "på riktigt" och jag är verkligen inte så pepp på traktorteori halv 9 på morgonen. nejtack! men det är väl bara att tacka och ta emot antar jag. aja i alla fall bara fem veckor kvar till sportlovet, så jag håller nog ut. skolan är ju faktiskt rätt så kul trotts allt. mycket bättre än svärdsjöskolan . synd att jag inte slipper orientera eller åka skidor. som jag hatar båda två och om sportet kunde dö så skulle jag döda dom där två och ge fotbollen, hockeyn och bandyn evigt liv <3

just det ! fick två fina presenter av frida när hon kom till masen idag. riktigt fina ena med ! ett par trosor och en body lotion från victoria's secret :D tacktacktacktack du känner mig för väl.

nu ska jag tillbringa lite tid i soffan framför hockeykväll med frida.

// ihda


vita trosor och hudlotion ! TACK FRIDA <3
lite dålig bild, men min mobilkamera är inte den bästa


frååån victoria's secret. ! muahaha, that secret

hockeylördag

hejdär !
idag vare hockey  :D Leksand mötte borås på hemmaplan och jag och sandras familj var på plats. matchen började inte bra. borås tog ledningen när de satte pucken bakom leksands nyförvärv Jere Myllyniemi. illa var det ! spelarna fick med sig ramsan "kämpa leksand" ut i omklädningsrummet i hopp om att börja andra perioden bättre än den första. men så var inte läget. några minuter in i första sätter borås pucken i kassen och utökar sin ledning med 0-2. mycket illa för leksand !
tur är väl att leksand har sin kära fransman som satte pucken bakom borås målvakt . men bara 4 minuter efter bellemeres mål så utökade borås sin leding med 1-3 och hoppet kändes ute. men med 1.20 kvar av andra så satte doell pucken och glöden fanns där :D
tredje perioden hade knappt börjat när houkko satte pucken och leksand hade kvitterat ! :D gud vad glad jag var då. matchen bestod dock utav onödigt massa utvisningar :O
Bellemere slog en kille så han la sig ner på isen. Killen som blir slagen åker ut för filmning och bellemere åker oxå ut, men jag vet inte varför. domarna i allvenskan är inte riktiga i huvudet. matchen slutade med förlängning och efter 3 minuter kunde leksands egen granath bomba in pucken i mål.

efter matchen så kom som vanligt två spelare upp i foajén och pratade lite om matchen och hur det ligger till och så.
Det var meningen att morten green och jere myllyniemi skulle upp och snacka, men morten green hade förhinder tydligen. så i stället för morten green kom oliver ekman larsson upp tillsammans med jere.
jag och sandra stod så klart LÄNGST fram, nördar som vi är, och sandra tog några fina kort med sin systemkamera :D det tackar jag för :D

eftersom jere myllyniemi är finne och har lite svårt med svenskan så snackade han engelska. så säger grabben "i hope to see rögle in kvalserien" haha skön kis det där. fast han måste skippa rögle utrustningen om han ska spela i leksand , haha :D
efter snacket blev det autografskrivning och jag fick olivers :D haha glad blev jag. han är verkligen söt den där smålänningen !
efter autografskrivningen så gick jag och sandra in i starshop och kollad epå de äkta matchtröjorna de säljer där. jag vill så gärna ha eddies, någon som vill köpa den till mig för 2000 ?
tack , det var väl det jag trodde :D

i morgon blir det rättvik för att börja skolan igen, jag måste erkänna att jag verkligen saknat alla i rättvik. datorn blir ju med så klart :D


nu blir det godnatt,
pjuss /
ihda



äntligen lite lir !



smålänningen är riktigt söt !
foto av sandra anderjöns
hon är skillad


haha jag och eddies äkta matchtröja . mmm <3
(hehe bad hariday okej? )
jag skulle fan inte ha nått emot att ha den på väggen heller.
2000 att ge mig? ja tack !


end of the jullov

ja snart är det slut :O det var gått riktigt fort . åker upp till rättvik på söndag igen för att träffa alla. ska bli jättekul att börja skolan igen faktiskt :)
speciellt masn folket och mariamuttt <3 i miss u
vi äger på webcamen :D

leksand spelade hemma mot troja i måndags och vann rejält med 10-1 :D eddie fyllde ju år oxå. och jag var inte där och sjöng för honom ens. fanfanfan varför åkte jag inte :O fan vad jag ångrar mig .  skiiiitida!
jensa gjorde i alla fall mål, han verkar göra alla mål när frida inte är hemma, hah.
dom spelade borta idag mot oskarshamn och då stod jere myllyniemi stod i mål idag och eddie fick vila. leksand vann med 1-5 men det stod 1-1 länge :O
jag börjar nästan bli lite rädd nu att myllyniemi ska slå ut eddie ner till andra målvakt. det kan göra att eddie inte kommer spela i leksand längre. då gråter jag fan!
det visar sig hur det går. men som tur var så stod det i tidningen att eddie inte tänker ge sig lätt. yeah :D




helgen blir fylld med en massa härj och en massa bandy med bäst <3
pjusss
/ihda



bjuder på en lite mörk bild på min kära datorn med världshistoriens snyggaste bakgrund <3


nyår

hejjj ! nyår i går med flickorna var riktigt kanon!
kvällen började med att kolla på filmen sen vi var till polen. men vi tröttnade ganska fort och bestämde oss genast att byta julklapparna . muahah, jag fick
en vattenpistol, bok , reflex och aaasmysiga tofflor av elin
en parfym av bea
och ljus av johanna

tacktacktacktaack så jättemycket :D
jossan var inte klar med sina julklappar än, men vi skulle få dom sen . jag längtar ;D
sen åt vi lite och snacka minnen och kom på att vi faktiskt inte varit vänner så där jättelänge och att 2008 verkligen varit ett bra år. efter att vi ätit upp så satt vi kvar ganska länge vid matbordet och pratade. det var riktigt mysigt med tända ljus och ett snack med tjejerna som jag inte träffat på jättelänge. vi har inte varit alla fem sedan jag fyllde 16 i mitten av juli och det suger på ett sätt att jag går i rättvik och inte träffar dom lika ofta nu mera :(
anyhow, efter maten och snacket satte vi oss i soffan och zappade om det var någonting på tv. de visade nothing hill så vi satte väl oss och slöglodde lite på den.

vid tolvslaget gickvi ut och skålade under en himmel fylld med raketer. sen snackade vi om året som gott och skämde ut elin till sist
FÖRLÅÅÅÅT <3
jag vet verkligen inte hur det gick till, men plötsligt var klockan 4 och vi hade somnat allihop. jag vaknade halv elva i morse. mm, utvilad. knappast. tog tio över två bussen hem och tillbringade resten av dagen framför datorn.



nyåret med mina brudar var verkligen sååå roligt.
hoppas på en favorit i repris nästa år.

ha en bra början på 2009

// ihda

RSS 2.0