<3

Jag älskar Rättvik och folket omkring mig mer än någonsin nu och det sista jag vill är att dra ut på APU :(. Ändrade planer, Fredag tillbringas på stranden med en massa braaaaa folk, jag älskar det! vi ses i dimman!
För lite peppning, har du spotify? Kliiiicccckkk!
The Refreshments – A Guy Like That
Noice – I natt é hela stan vår

Jag känner mig så jävla lycklig nu, snälla låt mig få vara det jättelänge!


kär!

OMG, jag har just blivit förälskad.



http://www.phoenixtshirt.com
ööömaagaaaaah!
har chans att vinna dessa ! :D


in your head, zombie

Det suger så jävla mycket att vara tonåring. Idag har verkligen alla någonting emot mig, speciellt mina föräldrar. Gör si, gör inte så, det är din framtid och blablablaaaaaaaaaaaa, jag orkar inte.

Jag och Millan var ner till siljan och tog lite bilder, hon är så sjukt söt och bäst!



Synd att kompositionen är mitt på, annars hade bilden varit perfekt!
Jag gillar det här med hoppbilder och att det är fuckin' vår nu.

Sandra Andersjöns, jag saknar dig så jävla mycket.


you dress up for armageddon!

Fotografiskbild och en massa solsken ute, awesome! Slutar efter den här lektionen, måste pina iväg och äta, plocka ur mitt skåp och prata med mattelärare, jobba pååå.

I natt sov Millan hos mig och vi härjade som fan och stördade i det fina vädret :) i like! När nu tror jag verkligen att det är dags för en ny header.
ska jobba på det nu, BYE!


Andas

Hallå!
Sitter ute på altanen och fryser som en fis! Varit och jobbat i några timmar och övningskörde både dit och hem, det tar sig! Igår installerade jag sims på min dator och satt och töntade hela kvällen, det passar verkligen min mentala ålder!

Himlen som breder sig över Linghood är fylld med molnkluttar lite här och var och det ser ut som det blir regn snart, gillarente! Veckan som varit har varit rätt så händelserik, för det händer ju alltid en massa skoj i rättvik, det vet ju alla xD var till styggforsen med käraste NPD08 i onsdags och har lekt med min vän Camilla nästan hela veckan och sen har jag simmat 3,5 kilometer nere på badhuset med Ullis, mycket bra Ida Andersson och Ulrika Svedman! :)

Styggforsen var en upplevelse må jag säga, speciellt att sig därifrån. Med NPD08 kan det gå hur som helst, bland annat så här !


wooohooo, glidarN! hahah

Nästa vecka flyttar jag hem och då äre mycket jag måste komma ihåg, städa ur skåpet, prata med mattelärare och blablablaaaa! Sen äre dags för APU, sen Fridas student och sen äntligen sommarlov + körskola.
Jag måste verkligen lära mig att andas. På fredag äre sista April, då kommer Thina och Frida till mig, och kanske Sandra! Underbart roligt. Hejdå!

väldigt dålig på de här med uppdatering kä...

foto0261 (MMS)

väldigt dålig på de här med uppdatering känner jag. Ligger i soffan hemma hos mamma och pappa och läser körkortsbok! Försöker koncentrera mig, men de enda jag har i huvudet är hockey! Har inte riktigt insett att säsongen är slut :( nästa vecka flyttar jag hem till Linghed och påbörjar min apu. Jag och Persson var och hälsade på, på vår praktikplats i k-byn idag, söta kossor. Näe nu måste jag plugga på teorin, ciao!


oel

3 års kontrakt i Pheonix för 19 mille.

Okej, hellre NHL och Pheonix än Elitserien och Frölunda, men helst Leksands if. Ja jag vet, grabben måste få utvecklas, men vafan.

Men lycka till oliver, lycka till som fan over there.

AHAHAHHAHA

Hur fan hamnar man på privat fest i Sälen med en massa hockeyspelare? helt sjukt och välbehövlig vändpunkt. Det känns rätt normalt nu, faktiskt. Vilken jävla vändpunkt.

Frida Arvidsson, hur lyckas vi jämt? xD



Skoldagen idag har bestått utav lite samhällskunskap och sen dans med byggettorna, vissa var riktigt duktiga och seriösa, sånt gillar jag! Riktigt roligt att dansa bugg faktiskt :) Hoppas jag får användning av den i morgon med Frida om vi drar på dansbandsweekend på Högis xD annars väntar kvalitetstid med Fridas familjs vänner resten av dagen, mycket trevligt :)


sjukaste dagen i mitt liv, NÅGONSIN
/ i


3


Hejdå sveriges bästa back, lycka till. kommer sakna dig som fan.


forget your dreams, he's gone.

det är inte mycket min hjärna klarar av nu. jag klarar inte av att tänka klart och jag klarar absolut inte av att plugga in 30 frågor om kattsjukdomar. fan, jag orkar inte med silly season.
fan i helvetes jävla skit.



NPD08 vann pris för bästa lagnamn på innebandytuneringen i skolan, aktiva kärring föreningen. Bra jobb flickor.
jag vill avlida lite nu
låt mig, snälla.

/emoida


Årets första piggelin i vårsolen med under...

foto0254 (MMS)

Årets första piggelin i vårsolen med underbara vänner. Jag lever livet!


Bussbloggar lite i de fina vädret! Sitter ...

foto0250 (MMS)

Bussbloggar lite i de fina vädret! Sitter på bussen från falun, har varit på riskettan idag, rätt intressant faktiskt, men mycket man hört förut. Lektionsfri idag och ska passa på att vara ute så mycket som möjligt. Ska snart möta upp med Frida sen får vi se vad vi hittar på! Har även bokat in körlektioner på sommarlovet så nu jävlar ska de bli ett körkort! Bilden är från gårdagen då jag och Mix hälsade på kycklingarna, gosit!


Humörsvängningar

Jag förstår inte, jag är nog rätt konstig. Min sorg och "deprition" har övergått i ett flummigt, stört ( mer stört än vanligt), överskotts energi - beteende. Jag har skrattat och varit konstig hela dagen, idag på lektionen i lagården satt jag och ritade och helt omedvetet så hade jag ritat det manliga könsorganet xD jag började skratta så jag grät och skrattade i ungefär en kvart. Hela min klass tittade på mig ungefär som om jag var dum i huvudet, eller ja. Mikkiz såg inte skillnaden på om jag grät eller skrattade.
Hej!
Mitt namn är Ida Andersson
Mental ålder : 12 år.


Nu är jag helt slut, har varit nere på badhuset med Hannapannaaa och Matilda och simmat, eller mest lekt säl med cyklop och gjort kullerbyttor. Simmade i tio minuter innan vi gick upp. Jävlar va otränad jag är.


Jag har sånna enorma humörsvängningar nu, det händer för mycket i mitt liv så att sorgen slår över till stördhet.
Frida Sandra Thina
mina bröder ni är bäst <3


lifet <3

Sitter nu ute i solen med Maria och njuter av vårvädret, det är fortfarande kallt i skuggan men solen värmer gott. Ingen lektion, läraren sjuk. Kunde inte vi fått reda på det lite tidigare eller, så hade jag kunnat sova nu! Life sucks. En del av mitt liv suger rätt mycket nu, den delen som består utav hockey, det vill säga rätt mycket av mitt liv.

Tittade på bilder från gårdagens match, fan jag ville bara gråta. Allt är så jävla orättvist, så sjukt jävla orättvist.

Nu ska jag fortsätta att lyssna på Hästpojken och grubbla en stund, innan jag ger upp.
/ i


Fan i helvete. vilket lag som helst fick g...

Fan i helvete. vilket lag som helst fick gå upp i elitserien, utom råttjävlarna från äckelsthlm. Fan, så här nära har vi inte varit på år, så jävla nära, men ändå så långt borta. Skjut mig.


Glassigt! Sitter ute på altanen i solen o...

foto0247 (MMS)

Glassigt! Sitter ute på altanen i solen och sjunger bröder och har de bara gött ! Redan packat allt och är egentligen klar för att fara till rättvik, jag kanske vill dit i alla fall. Det enda som fattas nu är en bra bok, men vafan de känns som jag läst varenda bokjävel som existerar, i alla fall alla bra böcker ! Funderar starkt på att läsa om harry p böckerna, men de får nog vänta tills i sommar. Nu ska jag fortsätta med att jobba på brännan, haha :) hejdå!


Näst sista dagen

Näst sista dagen på lovet och jag har inte gjort ett piss, det känns jävligt skönt. Tog mammas kärringhonda med mig ut på en sväng runt sjön, för att rensa tankarna lite, men det blev nästan bara värre. God bless ipod med Johnossimusik dock <3. Var ute och tog lite kort, men har idétorka :( hoppas jag inte får idétorka den 8 maj och 14 augusti, för då äre fotograf på dop och bröllop som gäller. När jag kom in från vårvädret och var väldigt emo över hockeyn så kom Lotus och var mysig och gosig, precis va jag behövde.

I natt drömde jag först en mardröm om att jag blev kidnappad, den drömmen har jag drömt förut en gång med, men i natt var den lite luddig och jag visste vad som skulle hända, jag intalade mig själv att jag snart skulle rymma, men kom aldrig någon vart. Sen drömde jag att jag var i ejendals och såg på Leksand-Almtuna, JLGP avgjorde i slutsekunderna, men jag fick inte reda på om vi gick upp eller inte. Spelarna kom i alla fall upp på norra med hela utrustningen på. Just det, i första perioden så spelade Ullman. Tänk om detta kunde bli sanning. 


I morgon bär det av till Rättvik igen och kusin Matilda följer med! Sen bara 3 veckor innan jag drar ut på APU, vill inte :(
 

vi har sett allting förut

Jag förstår inte, varenda jävla år så verkar nerverna ta över och vi slutar i skittunnan. Jag vill bara skrika, sparka och vara arg så att någon förstår, men ingen verkar fatta. Det här är inte som liv och död, det är värre.
Jag känner mig så jävla sviken, fan också.

Hejdå Jocke och Hejdå Oliver.

Konsten att sulla bort två killar med världens framtid, två riktiga krigare. Okej, Oliver kanske skulle stuckit i alla fall i och med draften. Konsten att bara slänga bort två talanger, som på loppmarknad. Grattis, verkligen, grattis.


Jag orkar inte.

Jag ska sluta gilla hockeyspelare, dom sticker ju bara.
Positiva klubben my ass.

det närmar sig och vi lever

Seger mot sö'tälje i tisdags, vi lever än och har fortfarande en chans.
Oliver, Jens och Pelle
krigare!
Jag vågar knappt tänka, kvalseriefebern kommer snart att ta över i alla fall, jag måste nog gå och duscha kallt. Duscha kallt och sätta mig i ett hörn och gunga, jag är så sjukt nervös.

Vågar inte hoppas, vågar inte tänka, andas eller prata hockey. Jag vågar ingenting, jag är så jävla nervös.

Växjö-Leksand
Klockan 19.00
1 timme och 35 minuter kvar.

Låt det bli ett lyckligt slut
/ nervös

m

Jag har drömt flera nätter i rad nu att jag träffat moster. I drömmarna har jag vetat att hon varit död, eller vetat att hon skulle dö inom en snar framtid så jag har haft med mig kameran och tog en massa kort på henne och mig, eftersom jag inte har ett enda kort på oss två nu. Om jag visste det så.  Sen drömmer jag alltid att jag träffar henne, gråter floder och berättar för henne hur hennes begravning var, vilka låtar som spelades och hur det såg ut, att vi la tulpaner på hennes kista. Jag klamrar mig runt halsen på henne som en liten unge och vill inte släppa taget, en gång drömde jag att hon gick bort mot en stor herrgård för att sedan försvinna för alltid.


Jag vet inte riktigt vad det är med mig, för ibland kommer jag på mig själv med att tänka "Just det, hon är död."

Undrar hur länge det tar innan jag verkligen förstår.

SMGULD SMGULD SMGULD!

Så jävla gött att se Leksands J20 spöa Brynäs i Globen och vinna smguld, grattis grabbar! Matchen slutade 3-4 till Leksand och spelarna körde huvud axlar knä och tå med klacken efter åt, riktigt gött. Rask, Norén, Bibic, Knuts och Hanses, vilka lirare, såå jävla king. Jag trodde verkligen inte att jag skulle stå och skrika "SVENSKA MÄSTARNA FRÅN LEKSAND" i Globen i morse när jag vaknade. Men de blir aldrig som man tänkt sig. Grattis än en gång J20, ni är bäst!

På vägen ner passade Emil på att leka Edward Cullen, AHAHh, näe men jag vet inte va han håller på med xD


Alen Bibic bjöd på en sång och drog i gång "Vi ska tillbaka", vilka rysningar jag fick.

huuuvud axlar knä och tåååå

gluggg



Eddie Läck till Vancover ? :O
Dagens oväntade, men lycka till ÄDDÄ!
 
Jag älskar videon
Alen Bibic <3
/ i

Jag gillar de här med impulsgrejer, specie...

foto0236 (MMS)

Jag gillar de här med impulsgrejer, speciellt att hetsduscha, hetsklä sig och sen åka till sthlm igen för att kolla på j20 finalen. Fridas familj är galen, men jag gillar de som fan! Nu peppar vi med noise och åker vidare mot huvudstaden. Kom igen nu leksand! / hockeytokig


Föööör vi har krossat gnaget för vi har kr...

foto0235 (MMS)

Föööör vi har krossat gnaget för vi har krossat gnaget! Så jävla underbar seger som var så viktig. Vi festade med Hanses, Janohls, Rask, Norén och resten på borta stå i tredje och efter matchen, riktigt gött ;). J20 i final på globen i morgon, lycka till grabbs ! Dagens hjälte är Jussi Pesonen, gjorde 2-3 när de var 1.10 kvar, krigare! Förresten så kan man ju undra vad aiks s.k supportrar går på när de sjunger "pelle prestberg är en hora", haha! Så jävla skrattretande! Jag och Frida sitter nu på bussen hem, så jag passar på att vara lite kool och mobilblogga idag igen. Och verkligen awesome väder i huvudstaden, snacka om kvalserieväder, shorts nästa! I morgon, måndag kommer Thina till Dalarna, äntligen! På tisdag ska jag köra bil igen och sen kanske fika med Johanni, de ser jag fram emot :) ha en underbar kväll, nu ska jag och Frida fira segern och åka vidare mot möjligheternas ! Leksing tills jag dör <3 hejdå!


Frida spöar mig som fan i monopol, fick ny...

foto0228 (MMS)

Frida spöar mig som fan i monopol, fick nyss betala 28 tusen genom att jag hamnade på norrmalmstorg, fuck frida!, och emil har sönder stolar, men de är trevligt att fira påskafton i gustafs i alla fall! I morgon blire hovet, pepp! Jag gillar de här med att mobilblogga, känner mig så känd, haha xD hejdå!


Fuskar lite


Jag fuskar lite och äter mitt påskgodis på långfredan! Men jag ska faktiskt bort i morgon ;) haha, näe men i morgon kilar jag till Frida och firar påsk, så därför fick jag ett påskägg av mamma idag :D
Det är nog sant att tiden går långsammare på långfredan, för det kände som jag vaknade för evigheter sen, då var klockan 10 och nu är den halv 2. Gå fortare dumma klocka, jag vill ha söndag och kvalseriehockey. På söndag drar och och the Arvidsson family to Hovet för att se AIK-LIF. Men först i kväll är det Rögle-Leksand och fjärilarna har börjat fladdra i magen. Näe, nu ska jag nog gå ut och fota lite, det var ett tag sen. Förresten så lurade pappa mig som fan igår, ett riktigt elakt skämt, jag började hyperventilera och nästan gråta, fyfan. Jag tänker hålla skämtet för mig själv, men det var verkligen inte roligt alls! dumma pappa xD
Hejdå!


Grattis Gustav på 18 års dagen, du är bäst i världen !


Det blir aldrig som man tänkt sig

Skärtordagen tillbringades med djurhuspersonalen och Mix! Vi åkte ner till huvudstaden för att hämta en morisk sköldpadda men det visade sig vara en Grekisk landsköldpadda, sånna som vi redan har, fail. Men vi tog hem den stackarn ändå :) Efter att ha irrat runt i centrala sthockholm a while kom vi äntligen fram till Skansen och fick gå omkring och titta på alla djuren helt gratis. Jag älskar att vara djurvårdare :). Fick se en levande anakonda för första gången i mitt liv men blev besviken över att det inte var nått djur i klapp och kram hörnan :(. På vägen hem irrade vi bort oss igen men lyckades komma ut på E4an och kom hem till slut :) Jag köpte New Moon när vi stannade på OKQ8 för att tanka, dagens fynd, det tackar jag för!

Ida och Mix, oslagbart!


RSS 2.0