kan du se himlen från ditt torn?

jag förgyller denna soliga måndag med Stiko Per Larsson
och denna soliga måndag avslutas med en resa till hyn.
helt jävla underbart.
jag och kusin M röjer stället.


<3


äntligen!

äntligen lite sol och värme. eller inte lite, MEN MYCKET!
ojoj shit, jag har bränt mig så innihelvete på ryggen och har en fet linje efter bikinin. fint ida :D

har varit skönt att vara i hyn ett tag, skönt i vattnet och alldeles tyst på kvällarna, det är det jag vill kalla livsnjutning. mamma lyckades i och för sig tappa sin telefon i vattnet, men efter att ha legat på tork i solen hela dagen funkade den galant.
har väl inte hänt så där jättemycket egentligen,
eller jo,
oliver ekman larsson blev draftad som 6a i NHL.
vilken stjärna :D


nej jag hälar inte att sitta inne nå längre
( sitta inne xD sitter jag i fängelse eller? xD )
nu går jag ut i väääärmen.
hejdå :D
(förlåt att jag väckte dig i morse frida ;) xD )

jag dör

det är så varmt på mitt rum så jag dör. och frida skicka nyss sms där de stod
"Välkommen till borlänge, här möter du pöjkar med bar överkropp och sexpack bärandes på två plattor öl var 20e meter ;)"
VARFÖR ÄR INTE JAG PÅ P&L !?
VARFÖR SITTER JAG OCH SANDRA HEMMA OCH RUTTNAR?
jo, vi har inte råd. kul liv

trevlig dag igår, sov längre än nödvändigt och åkte sen på kalas till kusin som fyller 14 ! åt en massa god jordgubbstårta och lekte med hennes systemkamera, jäääävlar vilken värsting. JAG VILL HA! men tog i alla fall lite bilder på tårtan med matildas kamera, helt onödiga, men kul vare xD sen rymde fåren, de var lite roligt xD


på kvällen umgicks jag med jason, emelie och christoffer. de blev väldigt mycket fotboll, både live och på tv. det var mycket trevligt må jag säga ! höhöe! jason bjöd till och med på fika , han är snäll den pöjken! fan va mycket junk jag åt igår. fan jag måste börja springa nu snart. får satsa på att springa i hyn i morrn kväll, de skulle ju bli riktigt varmt nu, då äre bäst å springa på kvällen.
shit ida, vilka problem du har xD
jag vet.

juste! var ju till tandläkarn idag med, och jag ska dra ut en tand den 7 juli. alltid lika roligt. tur att min tandläkare verkar vara världens snällaste.
avslutar med bilder från i går.
hejdå!


man med surfbräda?


man med surfbräda, eller?
hahaha jag och kusin L har sjuk humor xD
men, jag älskart :*

nokia 5220 xpressmusic !


waaah! idag köpte mamma den här skönheten till mig :D
man fick hörlurarna på köpet, fett snygga :) jag ville ha en blå egentligen, men då hade dom bara en kvar i butiken av den där modellen, så då fick de bli en grön. det spelar inte så stor roll, bara jag har en ny telefon :D så fick vi den billigare eftersom vi förlängde mitt abonemang. kiiing :)
gick runt på stan lite och kollade, jag pekade ut lite saker som jag tyckte vad snyggt, i hopp om att jag ska få det när jag fyller år. höh! sen åkte vi och handlade mat och köpte oss en glass. satt i bilen och lyssnade på min ipod och rockade loss till the final countdown. haha min mamma är bäst <3
nej nu blire mat!
i smell hamburgare.
GÖTT!
hejdå!


älskling jag vet hur de känns, när broar till tryggheten bränns

hej!
jag sitter och lyssnar på ted ! han är bra :D
idag har jag hälsat på mormor på ålderdomshemmet, och träffade på en asfrän tant som nästan var 100 år. så jävla frän :D hon berättade om krigstiden i sverige och jag lyssnade intressant på. det är bland de bästa jag vet att lyssna på, när någon berättar hur de var på deras tid.

sen skjutsade mamma mig till elin och vi fikade på hennes goda äppelpaj! fast det var för mycket socker i xD men de gav oss energi till att hoppa studsmatta sen.
vi pratade en massa galna fotbollsminnen, shiittt vad jag saknar de :O hade jag inte haft så kass kondis så hade jag varit med svärdsjö och tränat. men nej, det är inte så lockande, jag ska börja springa i stället, när jag är riktigt frisk.
dumma sjuka!

mamma hämtade mig vid halv 8 och jag övningskörde hem, det tog en stund innan jag kom i väg, och mamma skrattade som vanligt, haha jag förstår inte vad de är som är så roligt när jag ska köra bil. hon kanske bli nervös ;O
haha aja, åt fiskbullar när jag kom hem :) de satt riktigt fint de.

sen klockan halv tio har jag setat och diskuterat astrid lindgren filmer och en annan massa nostalgiska filmer med thina,
en bra avslutning på kvällen!
nu blir de ett program om pinsamma sjukdommar på 4an. de måste jag ju nästan se.
ny telefon i morrn. puss på mamma :*


hejhejhejhejhej
jag älskar min tröja :D

tisdag

hejhå!
dagen började med ett besök hos tandläkaren och dom tog lite bilder på mina tänder och på mig, på mig fattar jag inte varför dom gjorde. aja, dom tyckte mina tänder var fina, det var väl bra xD nästa vecka ska jag ner till folktandvården, då ska dom plåga mig och dra ut en tand. jag hatar dom, dom bara plågar mig hela tiden jag är dit !
dumma dom :(
träffade muttis på stan och gick runt lite med henne, kollade på telefoner på telia. eftersom min kära nokia lidigt mot en tragisk död så ska jag få en tidig födelesedags present av mamma och pappa. EN TELEFON :D
jag som absolut inte haft typ 45 telefoner sen januari, nejfan. nej men nu ska jag välja en redig nokia telefon, utan lucka eller slide. en klassisk telefon. bra ida!
köpte mig ett par nya skor på din sko.
ett par orangerosa.

sa hejdå till maria som skulle iväg, så jag drev runt i en timme i väntan på bussen med johanni! jag lyckades köpa en klänning och en tröja på gina, jag är duktig på att spendera pengar jag! hoppas verkligen vi får studiebidrag för juni, svara mig någon, får vi de?
snart midsommar, den spenderas med johanna och enok. det blir nog en bra kväll! men först är det torsdag, och jag får en ny telefon av mamma och pappa. som en för tidig födelsedagspresent.
tacktacktackTACK! jag älskar er.
nej, nu ska jag göra nått vettigt.
avslutar med en bild, det jag lyckades slösa pengar på, på stan.
hejdå!


.


fan, jag blir så lack.

SOMMARLOV!

äntligen, fy fan vad skönt.
mindre bra är väl att jag är sjuk och har hela huvudet fullt med snor, lock för båda öronen och svinont i halsen, meeeeen jag ska inte klaga mer ( gjort det hela dan!) jag har ju förfan sommarlov nu.
fast vädret kunde varit lite bättre. men svensk sommar, det är väl så det är!

var hemma hos min lärare med klassen idag, vädret var ju inte direkt det bästa. men vi hade roligt med anettes barn och spelade tvspel och guitar hero. vi typ ägde xD hahaha. nej klippte vi klorna på hönsen och umgicks lite med anettes alla djur. en massa söta kaniner, OCH KANINBÄBISAR! jag älskar kaninbäbisar. sen åt vi hamburgare och umgicks med reptilerna inuti anettes hus. DOM VAR SÖTA! regnbågsbo'orna är så jävla fina! den ena tyckte om mig :P hahaha,

så jävla snygg!
synd att jag kommer genomlida en mycket plågsam död om jag tar hem en sådan
och mamma kommer åka fast för mord.

Anette skjutsade hem oss till skolan och jag packade det sista och sopa ur mitt rum, så att de kunde inspektera mitt rum. lite tragiskt är det att jag inte kommer bo på masen med samma gäng som vi har vart. ojojoj vilket gäng! men kommer ju inte ha mickis och malin så långt i från mig nästa år heller. det blir fint!

är äntligen hemma nu. det är så skönt att vara hemma på ett riktigt långt sommarlov. vet nästan inte alls vad jag ska göra i sommar förutom, bröllop, kumla, och fylla år.
jag tar dagen som den kommer.

nu ska jag nog kurera mig lite!
hejdå

hit me hard, i wanna see the stars!

nu har jag suttit i typ en kvart och försökt började det här inlägget, det går mindre bra.
alltså shit, snart har vi gått ett år i rättvik redan, det känns verkligen inte som de. snart dags för sommarlov igen, jag är ganska bitter för att jag inte har något jobb :( men jag får väl försöka dressera cozmo och få pengar för de, eller klippa gräset kanske (A).

jag mami och papi blev bjudna på middag hos bror i går, köttbullar och mackaroner xD men det var gött det med! älska brors lägenhet, såå jävla snygg. sen blev det härj med anna på byn xD

i morrn bär det av till rättvik för att städa ur mitt rum typ, sen lite härj eftersom vi typ är lediga på onsdag, grilla på torsdag och sen skolavslutning på fredag.
GÖTTT!




bjuuur på en bild !

hejdåe
( måste sluta skriva e efter varje ord som slutar på å.)


helgen.

hallååj!
sitter hemma och dampar i cam med johanni nu, hahha den tjejen kan de mesta xD
har haft fett bra helg, var ledig i fredags så jag sov hos muttis och var på lite cruising på stan, blev uppraggade av fulla killar i en raggarbil xD dom var från borlänge oxå.. ojojoj. åkte hem på fredan och bytte kläder, duschade och dylikt och åkte sedan in till stan igen. tacos hos maria sen EBBA GOLD! men blev typ bortknuffad och mörbultad xD men roligt vare, och hes blev jag. sen åkte jag och emo karusell, helvete! jag trodde verkligen att jag skulle dö :O, den gungade fram och tillbaka tills den stod i 90 grader och jag lyfte en decimeter från stolen. jag skrek till elin att vi skulle dö. eller jag skrek väl mest hela tiden. hade knappt någon röst kvar efter de xD träffade mycket folk jag kände, rättviksfolk och lite annat smått :D riktigt skojjjjjj !
åkte hem runt 2 tiden och sov skönt som fan i marias gästrum, riktigt roliga dagar och maria är bäst ! <3

var nyss hemma hos kusin och tittade fotboll, alltså sverige, ni kan inte spela fotboll. zlatan, gå och lägg dig.
tittade i ett gammalt fotoalbum som var mosters, alltså shit. Mamma och hennes syskon såg ut att ha så jävla roligt när dom var unga. synd att inte jag har fler syskon.
jag saknar moster.

nu är klockan snart 1. jag måste sova.

hejdå och godnatt!

tid?

hallå!
datasaltime med frida nu. sitter och lyssnar på rob pattinsons låt let me sign. jag dör fan lite varje gång jag hör låten, så snart är jag stendöd! 20 november 09 har new moon premiär, det är ett tag kvar tills dess. men så fort som tiden har gått sen i julas, då äre fan inte långt kvar tills det är november.

tiden går så sjukt fort, det är snart 5 månader sen moster dog, det är nästan ett halvår. galet, helt jävla galet. nästa fredag är det skolavslutning och vi har gått en årskurs i rättvik, om en månad och lite till fyller jag 17. det står fan inte på.
anyhow så är jag ledig måndag, tisdag och onsdag. ska till vår lärare och grilla och klippa klorna på hönsen, fredag skolavslutning. ja min vecka är soft.
nu ska jag nog hitta på något vettigt.
jag vill ha vindruvor.

dagens problem
vart tar all tid vägen?

RSS 2.0