MB <3

i natt har jag sovit lite i alla fall. Jag och kusin L sov hos mormor för att hålla henne sällskap, hon ska inte behöva vara själv efter något sånt här.
i'm such a mess right now.
jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, men utan alla kusiner och vänner, hade jag inte klarat mig lika bra.
tack <3
jag vet inte så mycket mer jag kan skriva.
det är fint väder idag, perfekt för att åka skidor. .
det kanske till och med blir hockey i kväll.
så kommer jason hem
jag behöver honom nu.

jag har i alla fall bestämt mig för att se moster en sista gång.
det kan hjälpa mig att förstå.

/ i


dagen efter

dagen idag känns inte lika tung som igår.
men den kommer bli tyngre, jag vet det.

Jag har inte riktigt fattat det ordentligt än. eller jag vill inte acceptera det. jag vill inte accpetera att hon är död och borta för alltid. mormor tog det kanska väl ändå, men det tär ju på henne med.
Jag kunde inte somna i går, jag bara låg och tänkte. sen när jag verkligen kom på att det var min moster som dött, att det var henne jag aldrig skulle få se mer. då bar forsade tårarna ner. jag låg där ett bra tag, fast sen måste jag ha somnat för jag vaknade av att mollyhunden kom och slickade mig i ansiktet.

Louise , Tommy och Tina kom förbi en sväng nyss. de syns på oss alla, vi är helt knäckta. det är tur att vi har varann, annars vet jag inte vart jag ska ta vägen.
vi ska ses i kväll, allihopa. på middag nere i strömmen hos jan och lena.

fan jag vill verkligen inte att det här ska hända, inte nu.
fast det är väl som pappa säger
det finns inte ett bra tillfälle för döden.

saknar dig moster
glömmer dig aldrig
aldrig <3


det känns tufft nu


fan

idag hände det som inte får hända. min moster dog.
allt känns så jävla overkligt nu. jag kan inte fatta att hon är död. hon som alltid funnits , hon som man alltid kunde lita på. 
 nu är hon borta och jag får aldrig se henne mer.

Jag vet att döden tillhör livet. men det kändes som moster alltid skulle leva. det kändes som om hon hade evigt liv. eller att hennes död var så långt borta. jag trodde att hon skulle leva minst 20 år till. så hon skulle få se både mig, mathilda och elsa ta studenten. det kändes så.
varför just nu, varför idag?
jag hatar begravningar och jag kommer se allt som igenom ett töcken fram till begravningen.
nu finner jag inte fler ord för det här.

jag saknar dig så moster
du fattas mig

Maria Björkman
*550805
090225
vila i frid.

jag glömmer dig aldrig
aldrig <3


silver och guld

inget silver och guld kunde lysa som du.
jag sitter och lyssnar på stikoper och funderar lite. funderar varför min cam inte fungerar på datorn, funderar på sommaren, hur kommer sommaren 09 bli? jag är så rädd att om jag planerar in en massa till sommaren, så kommer den bara bli skit.

var hos tandläkaren idag, dom bara plågar mig. idag när dom höll på och rota i munnen på mig nästan svimmade jag. jag glömmer bort att andas och ligger bara där och spänner mig. Men jag lyckades väl hålla mig vaken. Gick sen och tog ut min hockeybiljett till fredag, då är det malmö hemma som gäller. hoppas det inte blir en flopp som förra gången.
gick sen till mormor och hälsade på henne lite. jag får så ont i magen när jag träffar henne. hon har blivit så gammal och glömsk och det känns inte som om hon egentligen vet vem jag är. på julafton kom hon inte ens ihåg vad jag hette.
okej jag vet, ingen kan leva för alltid. men jag tål inte att se henne sitta där i lägenheten helt själv och inte kunna gå ut.
just nu vill jag bara att hon kan få en plats på källegården och ha uppsyn dygnet runt.
nu känns det inte som om hon kommer klara sommaren, det känns som om hon kommer lämna oss.
jag vill inte det, jag vill verkligen inte. då har jag ingen kvar. ingen farmor, ingen farfar , ingen morfar och ingen mormor.
men just nu känns det inte heller som om jag har någon mormor, jag känner inte igen henne. det är tragiskt hur kroppen blir när man blir gammal. jag vet att hon inte kan rå


first day at the sportlov !

Hej ! var till tandläkarn idag , gick upp till manhem från stan. Tänkte eftersom jag inte tränat nått på söndan så kunde jag gått gå upp till manhem. När jag kom halvvägs så möter jag Tres och vi pratar lite så jag nästan håller på att komma försent till tandläkaren. Men jag lyckades komma i tid i alla fall och tandläkarn fixade min räls och sen säger hon "vad säger du om att ta bort tandställningen nästa gång du kommer hit?" jag blev så glad och paff så jag bara nickade.
så den 25 mars, om en månad är det bye bye tandställning!
Efter tandläkarn åkte jag till borlänge med Sandra och Andreas och sandra var helt crazy glad över att bussen åkte in i kupolen. oooh dagens händelse liksom. sen gick vi till ur och penn , där hade dom rea så vi handlade järnet. men när jag skulle betala så krånga mitt kort så jag var tvungen att ta ut pengar. Frida som fick skjuts av sin pappa till kupolen träffade vi på ur och penn. hon guidade oss till bankomaten så jag kunde betala mina smycken.
 
DAGENS INKÖP I BORLÄNGE!
Efter att ha handlat färdigt (jag och frida hitta ett par assnygga jeans åt sandra på hm) så tog vi bussen till american take away och åt där. det var inte lika fint om i falun, och låg lite avsides. Sen  tog vi bussen hem till falun jag, andreas och sandra. sen bussen hem till enviken, linghed och svärdsjö . När jag kom hem så la jag mig i soffan och halvsov i en halvtimme. Sen skjutsade mamma mig till Enviken. Jag och sandra och sandras mamma petra var med på friskis och svettis i idrottshallen och det var roligt! det var gratis gångar så här på sportlovet (Y) vi körde ett pass som var i en timme och jävlar så drygt det var :O och jag har ju varken taktkänsla eller motorik så det var lite svårt att hänga med. men på torsdag är det ett pass igen, får se hur det går då :D

I morrn ska jag till tandläkarn igen, fast till svärdsjö. jag vill inte. jag hatar dom. ett + är att jag ska hämta ut min hockeybiljett till leksand-malmö som spelas på fredag :D

hoppas det finns spår så jag kan åka skidor i morrn, annars blir jag ledsen.
förresten så gjorde jag en liten design till sandras blogg
jag blev ganska nöjd med den
kika in på hjertaleksand.blogg.se


HEJDÅ!

fly on the wings of love!

just det ja, sitter hemma hos moster och lyssnar på olsen brothers ! den enda bra låten som har vunnit melodifestivalen. Jag kom och tänka på varför jag inte kommer ihåg förra årets melodifestival, nej inte så konstigt det då. Det var ju då vi var i polen. utan tv xD

I morgon ska jag till tandläkarn sen bär det av till borlänge med Andreas , Sandra och sen ska vi träffa Frida oxå. Vi ska i väg och äta lite på american take away, egentligen vill jag inte ha pizza. men jag får leva på umgänget :D
På tisdag ska jag oxå till tandläkaren, fan vad jag hatar folktandvården i svärdsjö, dom bara plågar mig och drar ut tänder. Och tror dom inte jag har något annat för mig än att gå till tandläkaren på lovet eller? ska i alla fall försöka åka lite skidor på tisdag :D
På onsdag ska jag och mamma till backen och jobba, äntligen tjäna lite cash ! jag vill ha en ny telefon. inte för att det behövs, men jag vill. jag vill så mycket.
Torsdag får jag se vad jag gör, hoppas det inte snöar och hoppas det finns skidspår så man kan åka! jag vill så gärna åka. men om det här snövädret fortsätter så finns det väl fan inga spår kvar att åka i.
Fredag blir det Leksand- malmö i ejendals och sista hemma matchen innan kvalet. det skulle sitta skönt med en vinst.
Lördag är det dax för icecarten, jag är fan redan nervös.
Söndag bär det av till rättvik igen
ja det där är väl mitt lov antar jag.

nej nu ska jag koka kaffe åt moster
skicka ett sms :*

FLYYYY ON THE WINGS OF LOVE, FLYY BABY FLYYYYYY!
gissa vem jag tänker på va



jäääh jag är sjuk!
hejdå

jag dog i november

nu har jag hållit på att skriva det här inlägget i snart en timme, och inte kommit någon vart.
sitter i min säng och pratar med frida och thina på msn. det är ganska vanligt att jag gör det.
idag har jag åkt skridskor med bror och jason och sen varit på kalas i enviken hos kusin som fyllde 9 år ! fan vad stora alla blir. Matilda var inte hemma, så jag ska kissa i hennes säng. Jag har även köpt en tandborste idag, jag gillar att köpa tandborstar, speciellt med motiv på  (:

nu till rubriken
Jag tror jag har varit död och sett allt igenom ett töcken sen 28 november, eller nej, den 29 november, för klockan var över tolv. Det var den kvällen jag dog. Jag dog av lycka. En av mina drömmar gick då i uppfyllelse, eller flera. för de första så spöade leksand mora på borta plan och för det andra fick jag träffa min idol.
De orden som Frida sa ekar fortfarande i mitt huvud och jag får ont i magen av det.
"IDA! där är eddie !" 
Jag var som i extas och såg allting i ett töcken, på samma gång. jag trodde allt var en dröm och det inte hände. det var det jag hade väntat efter så länge. det hände och jag trodde inte det var sant. jag träffade eddie läck
ett under att jag kunde stå på benen efter att ha pratat med honom. jag var helt darrig och skakig.
Jag vet inte vad jag fick allt mod i från, det var ungefär som om jag hade druckit eller nått. För jag hade mod till att fråga oliver om han "bjöd på en bild". Men jag var för speedad för att säga till eddie att han spelat som en gud.
 
jag är nog ganska töntig egentligen
men så där lycklig
det blir jag nog aldrig igen.

/ ihda

kalas med mina snusk

hej!
åkte hem från rättvik idag 12.20 och bussen var proppad ! kommer jag där med tre väskor. aja, jag lyckades komma på bussen och till falun. Pappa tog med sig mina väskor hem och jag gick till moster och åt när jag anlände till falun. Klockan tio över två mötte jag Elin och Joss vid bussen och vi åkte ut mot Haraldsbo. På bussen blåste vi ballonger och allt folk kollade väldigt konstigt på oss. När vi kom till Haraldsbo så kom Johanni och mötte oss och vi gick till datasalen där Bea satt och jobbade. hon gick in före oss och vi stannade utanför. Johanni sa åt oss att räkna till fem . Elin tyckte tio, men när vi räknat till sju så stormar vi in i datasalen och skriker KIDNAPPNING! Joss lyckades smälla en ballong när vi kom in , det blev extra effektfullt :D haha. Vi tog Bea med oss och hon var tvungen att ha ögonbindel på sig. Vi åkte med bussen in till centrum igen och Johanni lämnade mig, Joss och Elin med Bea på stan, för att åka hem och fixa i ordning lite. Vi tog med oss Bea på en buss och åkte upp till Dalaregementet och tillbaka ner till centrum. Sen tog vi bussen till svärdsjö och till johannis lägenhet. Där blev det kakor, tårta , skratt och presenter. Sen hamnade vi i soffan alla fem. JÄVLAR VAD JAG HAR SAKNAT ER <3


mina snusk v

Sitter hemma och umgås med bror och Jason. Ska strax sätta mig och kolla på när lammen tystnar. Det sitter fint och extra fint i och med att jag har lov nu. I morrn blir det kalas för kusin elsa som fyller 9 år. Söndag förmodligen Moster och Måndag och Tisdag tandläkaren, onsdag jobb i backen och resten av veckan visar sig vad som händer, förhoppnings blir det längdskidor några dagar  :D Lördag = ICECART !

Nu har mamma beställt biljetter till mig och frida till Larz Kristerz i sommar :D i am so exited !

nej nu blir det Hannibal :D
// ihda

hockey gör mig lycklig

jag sitter på lektion
Elin pratar en massa strunt och leker på ec
Veornika läser vad jag skriver över min axel
Mickis ritar bergarter i paint
Maria är flitig och jobbar.
och vad fan gör jag?
ingenting egentligen,
skärp dig ida andersson!


I morgon är det lov och det ska bli så roligt. Fick reda på idag att jag ska vara med och köra icecarten på plan nästa helg. jag är rätt speedad och glad över det. det är så jävla roligt! Jag är oxå rätt glad över att Leksand vann över AIK i går :D Janne satte pucken när det inte var långt kvar (: riktigt fint med en seger över gnaget. det lever jag på :D

ICECARTICECARTICECARTICECART!
<3


jag känner mig som en snorjärs !

Hej! sitter i datasalen och nöter det där jävla traktorteorin, fan vad jag hatar det, hoppas verkligen jag klarar det efter lovet så jag slipper skiten !
Hade friluftsdag igår och var på hafsen med frida :D gick inte så bra, dåligt väder och inge fisk, men kul hade vi, frida å jag :D Åkte sen upp till rättvik igår kväll med bussen och tittade på film med Malin, Mickis och malins kusin Sabina :) sen sov jag skönt som fan i min säng.

I morse när jag vaknade kändes det som hela min mun slemmat igen och huvudet var fullt med snor. Jag mådde verkligen inte bra, men det är fan ingen ide att vara hemma och vara sjuk. så jag gick till skolan i alla fall. på livskunskapen pratade vi sex och fick ett litet pussel, man skulle lägga i ordning ord som beskrev hur man hade på kondom. ahahahha jag och mickis vann xD som pris fick vi trä på en kondom på en blå jättedildo. Ja, det säger väl sig själv.
Efter lunch hade vi idrott och jag och mickis åkte längdskidor, hahah, det gick väl inte direkt lika bra idag som förra tisdagen. Nysnö i spåren gjorde så jag fick bakhalt, inte bra. jag ramlade i en uppförsbacke så mickis la sig ner och skratta, aja, tur att jag underhåller någonmer än abra mig själv.

Hade ingen samhällskunskap så jag gick ner på byn och fixade present till bea i stället . sen dess har jag setat i datasalen och nött,
ska snart gå ner på kvällsfika sen försöka fixa spotify till min dator. får väl se hur det går.
just nu sitter det en snygg kille framför mig i datasalen, somliga har tur.
näe , jag håller mig till hockeyhunks ;)


AIK-Leksand idag,
Jere som står
sandra kollar följer matchen på nätet,
hon rapporterar till mig
fan så viktigt det vore med en seger.

nej nu ska jag göra nått nyttigt,

// ihda

Bandy när den är som bäst

Hej ! sitter fortfarande hemma i Linghood och nöter. Blir inge rättvik för mig förrän på tisdag kväll. Har en lektion i morrn och jag vet precis hur det kommer att bli. Jag kommer vara hängig hela dagen och sjukanmäla mig till sist. så jag stannar hemma och sjukar mig i stället. I morrn kommer Frida med fem bussen till falun, så jag och bror kommer och hämtar henne. Friluftsdag på tisdag, fiske på hafsen. nu jävlar :D haha ska dokumentera sen.

Cup idag på ulaget på plan. Grängesberg, Karlsbyn, Liljan och Linghed spelade träningscup mest på skoj mot varann. Jag såg två matcher utav tre som Linghed spelade, dom vann båda två. I ena matchen gick det lite hett till och det blev nästan slagsmål, men sånt är nästan lite roligt. så jävla onödigt, men ändå lite roligt. -5 grader på åsen, bandyplanen, och en underbart fin dag! Perfekt för att spela bandy på.
och det är fan så bandy ska ses. ute, men rejäla kläder, soligt och några minusgrader. Varm korv i kiosken och kaffe och bulle i caféterian. Bandy ska ses ute och det ska vara klassiskt. Att se bandy inne i en ishall, det är inte riktigt samma sak. visst, det är kallt där inne med, men det är fortfarande inte alls samma känsla.


Hörde på nyheterna att BS inte har några pengar i klubben. Hade dom satsat mer på ungdomslagen från början hade det spelat mycket mera folk i klubben och de hade kanske haft kvar sitt damlag. När A-laget gick ner till allsvenskan så förlorade de en massa publik, men att kanske skita i a-laget ett tag och satsa mer på ungdomslagen och visa vad dom ka, inte vore en sån dum ide?. Men är det då så svårt att svälja stoltheten och tänka på någon annan än sig själv, så kan dom gott ha det som dom har nu.

kalas hemma hos mig idag, Mamma fyller år och det bjuds på smörgåstårta och vanlig tårta.
GRATTIS MAMMAAAA !

punkt utropstecken och frågetecken på samma gång

saturday iam in love?
jo ,
kanske


Saturday iam in love?

nej, knappast.
Sitter hemma i linghood nu och har nyss lagt ut mina undulater på blocket. Det känns bra, tror jag.
Chockade mig själv med att gå upp 9 i morse, eller jag gick upp och trodde klockan var 12. Men eftersom jag lämnat mobilen nere och ingen klocka på mitt rum fungerar, så var väl det inte så konstigt att jag trodde det.
Efter frukost så tog jag mig en sväng ut i det vackra vintervädret ! Gråtuss var med och kaxade upp sig mot alla andra hundar vi mötte.
Efter svängen ute så tillbringade jag förmiddagen på bandyplanen med hälften av lingheds befolkning. Knattecup på plan ! 4-9 åringar spelade bandy, och är inte de det roligaste som finns att titta på !? Anyhow så träffade jag lite folk som jag inte sett på ett tag, så det var roligt :D

I går blev det hockey med Frida, Addis och Kung Fu. Matchen var ganska seg men till sist så vann leksand efter att Petrovicky satt 5-2 i tom kasse.  Efter matchen så var jag tvungen att skynda mig hem, eftersom jag skulle åka med brors kompis och dom hade tydligen brådis. Så missade jag när Eddie och Jere pratade i sparbanksfoajén.
FAN! jag blir riktigt jävla ledsen, nu har jag missat honom två gånger.


Förresten så ångrar jag som fan att jag köpte min telefon och funderar starkt på att köpa en ny till sommaren.
INTE ska jag då köpa den på the phonehouse , det är en sak som är säker.

Nu ska jag plugga
josäkert
// ihda

fredag betyder leksand

Idag, idag , idag , idag , idag, idag , idag, idag, IDAG!
jag är helt i extas nu :D sitter på sista lektionen och har ingenting att göra. I kväll är det hockey, och jag ska faktiskt dit ! Jag har inte varit på hockey sen jullovet och jag börjar få lite abstinens. Men äntligen är det dax för leksand och hockey :)
jag blir extra glad om Eddie står.

På lördag är det alla hjärtans dag, och den kommer jag förmodligen tillbringa med mamma.
okej?
vet inte.


JAG SAKNAR KUNGFU SANDRA <3




hej !


Torkrummet luktar dålig andedräkt

ja , det är sant. Öppnar man dörren in till torkrummet så väller det ut en doft av dålig andedräkt . Och kläderna som hänger där luktar likadant, så jag funderar starkt på att skaffa ett torkställ och ställa på mitt rum och torka kläderna där i stället.

I går trodde jag att det var sista dagen för mig på jorden, jag och frida skulle nämligen åka längdskidor och jag gruvade mig så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag klagade och var fröken negativ enligt johanna knäpp. Men när vi kom till Jarlstugan och skulle åka så började det med en nerförsbacke och jag tänkte verkligen "Jahapp, nu ramlar jag och bryter både armar och ben" men det gick kanon ! och efter att ha åkt i samma backe två gånger var jag inte ett dugg rädd, utan det var ju rena rama ruset att åka nerför på längdskidorna. Jag och Frida åkte 5 kilometer och trodde att jag inte skulle komma upp ur sängen i morse, men det gick ganska bra. jag tror det är någon här som börjar bli tränad. hhaha, not xD.
Efter skidturen såg jag ungefär ut som Thomas Wassberg. Mössan hade åkt upp och håret som stack ut under mössan var helt fruset.

så såg jag ut ungefär, fast utan skägget.
Jag failade på slutprovet i traktor och fick 51/70 , man ska ha 56 så det var lite surt. Men jag känner nu att det inte gör mig någonting att jag inte klarade det. Bara på det igen. (vad har hänt ida andersson, vart kommer all positiv energi i från?)
körde traktor på väg i går och det gick förvånansvärt bra :D Det var inte så svårt som jag trott. När min grupp kört klart var det dax för den andra gruppen att göra samma vända, fast tillbaka till skolan. Maria skulle ta över min traktor och så hoppade jag ner och hon hoppade upp i traktorn. Hon frågar mig om hjälp och jag kliver upp i traktorn igen oh hjälper henne. När jag hoppar ner så halkar jag och druttar på röven mitt i vägen. Maria som såg alltihop la sig över ratten i traktorn och asgarvade. Jag låg där, snöig, mör i arselet och skrattade så jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Som tur var kom det ingen bil när jag låg där och skakade av skratt, då hade dom kört över mig.

Nu ska jag gå ut i allrummet och vara social med Malin, Emma och Mikkiz,

ha det bra

/ ihda

rubrik saknas

Hej, hade en ledig dag idag och sov till klockan tio, det var riktigt skönt :D. Åkte till Leksand med Frida för att simma lite. Var mycket skönt att simma och röra på sig lite. Vi tänkte ta oss en sväng in i ejendals och kika om det var träning eller så, men det var inte öppet så vi fick gitta hem med bussen. Att åka buss från leksand verkligen suger, eftersom bussen bums ska in i varenda håla i tällberg !
Jag vill fortfarande bo i Leksand och jag vill att Rättviks gymnasium ska ligga i Leksand i stället. Rättvik är bra och roligt, men det är verkligen en håla, fast det kanske Leksand oxå är.

I morrn ska jag och Frida åka längdskidor och jag gruvar mig som fan :O Jag verkligen hatar att åka skidor, och den här veckan måste vi åka i skolan, jag fattar inte vad det är med rättvik, det finns faktiskt folk som INTE åka slalom eller längd, när ska ni fatta det?
fast det enda rättvik lever på är väl slalomen. eller okejdå, gymnasiet och dalhalla oxå, men vafan. jag hatar skidor och kommer slå ihjäl mig i backarna i morrn. fast om jag bryter armen kanske jag får lite sympati. men jag vill inte bryta armen, jag vill inte åka skidor heller. Men positiva tankar nu , åker jag i morrn, slipper jag åka sen :D haha även om det kommer bli ett helvete och all snö kommer smälta för jag kommer vara så arg !

I morrn har jag även slutprov i traktor och jag känner att det oxå kommer gå åt helvete. Jag hatar verkligen traktor teorin och orkar inte lägga ner tid på det. fast det vore egentligen lika bra att bli klar med det så jag slipper det sen . aja får se hur det går i morrn då.

Förmodligen ingen hockey i helgen, då får jag inte träffa Thina heller :(
emo
Förresten så tycker jag väldigt mycket om min mamma som lånar ut sina fina halsband till mig. puss på henne.




jag avslutar med ett litet citat från pistvakt
"tio i luften och sex i snön
SEX I SNÖN ! "

i morgon blir min död
// ihda


Lördag

Hej, nyss kommit in efter härj i snön med Jason och vovven. Jobbat idag, var inte så mycket att göra, lite folk i backen på grund av vädret. Fick reda på idag att jag inte kunde sova hos frida på hockeyhelgen heller, emoemoemo ! men jag får försöka fixa skjuts på annat vis. förhoppningsvis bror har plats i bilen (:

Sjukt mycket snö hemma i pulkabacken :D Jason och jag skulle egentligen åka pulka, men vi härjade och hoppade mest runt i snön. tog några snygga bilder på honom, se längst ner :D 

Satt idag och lyssnade på musik, och plötsligt så kom jag och tänka på farmor. det är snart 6 åt sen hon dog och jag har aldrig saknat henne så mycket som jag gör nu.  det tär fortfarande på mig att jag inte fick träffa henne de sista timmarna innan hon dog. jag saknar det där lugnet som alltid fanns hos henne, jag saknar lukterna och att sova i bäddsoffan. Jag minns begravningen som igår. Jag la rosen på kistan och viskade sov så gott. Jag kunde då inte fatta att hon var död, borta för alltid. Sen hon dog, har vi nästan aldrig varit upp till mora, varför? vi har nästan ingen att besöka längre,
jag förstår mig inte på pappa när det gäller det där. Han kan åka upp och jaga i venjan, men inte besöka sina bröder som bor i mora. det är min släkt med. jag har inte träffat hela min släkt sen farmors begravning, ska någon behöva dö, innan jag får träffa alla mina kusiner, fastrar och farbröder? man kan väl nästan säga att det var farmor som höll ihop vår släkt och gjorde så vi träffades oftare, men nu har vi växt upp och farmor har fått vingar och flygit upp till himlen för längesen, men betyder det att vi aldrig mer kommer träffas regelbundet? sånt är svårt

jag saknar dig så det svider <3
kerstin andersson
030302
sov så gott.






härjjj med jason i snön !


gaaaaaaalen :D


bju väl på en bild på mig med då (:



gokväll // ihda


When NPD08 went skating

Hejj! Sitter nu på masen och kikar på mean girls med Emma och Mikkiz :) Hade prov idag i kretslopp, vet inte riktigt hur det gick, jag lärde mig ju svaren som glosor, men jag fattar ingenting vad dom betyder. Vet inte om jag orkar lägga ner energi på det ämnet, om jag ändå inte fattar nått?
Snart måste jag välja individuella val och jag vet inte vad jag ska välja. Funderar på att välja engelska B och kanske fotografisk bild? Jag borde egentligen välja matte B om jag ska komma någonstans inom området djurvård. Men jag vet att jag inte kommer klara av matte B , när jag knappt klarar av matte A. Jag vet inte hur jag ska göra :S
efter skolan idag, åt jag middag, tränade och pluggade traktorkort. åthelvete med det i alla fall :O

Okej, till saken med rubriken.
I går, onsdag, åkte NPD08 skridskor på bandyplanen i Rättvik. Det var en vacker syn må jag då säga :D Men jag tyckte verkligen klassen var duktiga, eftersom mer än hälften inte åkt på flera år :D Jag hade en liten skidskoskola med klassen och dom lärde sig snabbt :U extra cred till MariaMutt som nästan lärde sig bromsa :) Elin, Jenny, Erika, Jossan, Ida och Mickis var oxå med på skridskoskolan . hahaha :D

I helgen blir det jobb på lördag och längdskidor på söndag med pappa, jag gruvar mig verkligen, med min träningsvärk, hur fan ska det gå? haha jaja, får se om jag tar bilder sen :) hahaha

I morrn blir det stan med Johanni och Joss :D jag saknar dom, ska köpa present till mamma med.

nej nu blir det film och sen sleeeeep :D


 
Hedslunds IP

Värnersborgs klubban i högsta hugg , vi kan åka !                                          
 
Skridskoskola med klassen
dumma bild som inte går att vända :O

Bandyspelarn <3




pusshej
/ ihda

åh vafan äre med dig då, haru en pinne i arselet eller?

Hej !
min rubrik har ingenting med mitt blogginlägg att göra, jag bara gillar utrycket från Andra Avenyn :D
Min tisdag har väl varit ganska okej. Började i och för sig dagen med traktor teori som jag hatar, min lärare gör fan inte ämnet bättre. Meningen att vi skulle ha slutprovet vecka 8, nej då är det friluftsdag, så vi ska ha det nästa vecka i stället. men kyss mig i arselet ! men visst, om han vill att mer än halva klassen ska få IG , så visst . Jag känner att jag är en utav dom. Klarade i alla fall en till prick och har nu bara två kvar, men hur fan ska jag hinna göra dom, när jag inte kan plugga hemma? stolpskott !

Efter terorin så hade vi Arbetsliv Naturbruk och jag, Maria och Mikkiz skrev klart vår uppgift om kravmärkta produkter, kändes riktigt skönt vill jag lova ! Efter lunch hade vi egentligen ingen lektion, men jag slog ihjäl lite tid i D1 med traktorteorin och med lite pepp från Frida så klarade jag tredje pricken. TACK FÖR ATT DU ÄR MEDLEM I POSITIVA KLUBBEN :D gick ner i djurhuset och myste lite med tamråttorna, sååå söta och Doris och Crazy har blivit så stora. och det är helt omöjligt att få ett kort på dom , dom far ju och ilar runt så alla kort blir suddiga.

Efter middagen så spelade vi lite oseriös innebandy, men det var rätt så kul, och Nodén blev kallad pungkrossarn, bra lisa :D haha. Jag har fått ett intryck av att bygg07 inte är ett dugg normala. men kul hade vi :D i morrn blir det innebandy igen, kanske lite mer seriöst då :D I morrn måste jag plugga järnet med kolet, koldioxid och vattnets kretslopp. jag gillar det verkligen inte och jag fattar inte ett skit :O jagorkarinte!

Men i morrn i alla fall, så ska NPD08 åka skridskor på idrotten, är så sjukt pepp som det går att vara . ganska längesen jag åkte nu, pepppeppp! Ska försöka dokumentera och ta lite bilder med min braaaaa kamera på mobilen, nat.
justdet ! i går klippte jag mig ju med, kände mig först som en tolvårig pojke som inte klippt sig på ett tag. men nu trivs jag väl bättre och bättre med det.

snart är det hockeyhelg, och hoppas thina kommer dit :D det ser jag fram emot.


fjortiskort i spegeln ;)


 


fridas fina kollage som hon gjorde förut, kände att jag måste publisera det :D



nejnu ska jag plugga lite extra innan jag kilar till Frida för att sova där.

/ ihda

maria fernquist du betyder så mycket <3
jag vet att du klarar det , jag vet det.


ledig måndag!

hejhoppp !
sitter i datasalen nu och töntar runt med Frida. Har varit ledig idag, det var så skönt. Gick upp tio idag och halv elva var jag på väg ner på byn för att klippa mig klockan elva. bilder kommer sen. Hade en diskution med min frisör om hundar som blir importerade från Spanien och om de stackars gässen som blir plockade levande. Med kort hår och nyinhandlad frukt begav jag mig upp mot masen igen, med Markus Krunegård i lurarna och humöret på topp. dagen idag var helt underbart fin och skulle egentligen spenderats på en sjö med lite varm choklad. Fick bekräftning från min idrottslärare idag att jag och frida får ut och fiska på friluftsdagen den 17/2. :D det kommer bli roligt, och jag och frida kommer klaga på kylan efter en kvart. men dä fint !

försökt att plugga lite idag med jag kommer mig ju inte för :O men har i alla fall skrivit lite frågor och svar och skickat in till min lärare. och snart ska jag väl börja med traktorteorin igen. jag orkar verkligen inte !
nejnu, skärpning ida ! ingen jävla deppochjagorkarinteblogg här inte.
POSITIV !
ja snart.

snart är det hockeyhelg och då ska jag dit :D det är ju ett tag sen nu, och jag hoppas jag får sova hos familjen Arvidsson den helgen. Eddie har inte stått på ett tag nu. men vi får hoppas att han står 13-14 för då jäklar ! förresten är det ju match på alla hjärtans dag. vad blir det dådå? kramring i klacken eller? nejdå, nu ska jag vara glad och uppåt. men det kanske blir rosa konfetti när leksand gör mål?, vem vet?


fröken arvidsson och jag

nu ska jag göra nått nyttigt, plugga traktorteori.
kissmybut ;)


pysss
/ihda

Helg

Hejhå ! sitter nu i min säng hemma i linghed och är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Skrattar åt det mesta som skrivs på msn, och det är vanligtvis inte nått roligt. GÅ OCH LÄGG DIG IDA ANDERSSON!

hänt endel i helgen, vi börjar med fredag !
Hade hundkurs och sen mattelektion, efter lunchen slutade vi och jag, Maria, Elin och Mikkiz tog 12.20 bussen hem till falun, och missar busshållsplatsen vi ska gå av på. Så tok det kan bliii! I alla fall så träffar jag och Mikkiz Linda och Lina på stan så vi snackar hela resan hem. Kom hem tidigt och då blev det lite harjaktspluggande, mat och bandy match. Gustav kom hem i helgen också, så det var mycket trevligt. Linghed vann med 5-2 , så det var ett riktigt bra slut på fredagen. Vinst för leksand med 9-0, rapport från frida. jag somnade tidigt den kvällen.

Idag, Lördag, gick jag upp halv 9 för att åka till backen och jobba i caféterian. inte så intensiv dag, men trött blev jag! stekte i alla fall hamburgade och friterade strips hela dagen, skojj! skötte en massa disk, nåväl det är ju lätt förtjänta pengar i alla fall (: .Hade enormt snyggt förklä på mig, se bild längre ner Efter jobbet blev det hem, slänga sen i duschen sen över till Gustav och umgicks med han ett tag :D Flum framför tv och dans till Lady Gaga , vi kan vi ! sen blev det hem till mig för lite film med bror . Jag tröttnade och hamnade framför datorn som vanligt. fan det kanske inte var någon bra idé att jag fick en bärbar dator i julklapp?

I morgon måste jag :
Plugga kolets, vattnets och koldioxidets kretlopp
skriva klart harjakten
packa ner skridskorna
planera min friluftsdag med mamma och frida
åka till rättvik

vi får väl se hur det går med den saken. I morrn är det ju SAIK - Edsbyn på tv med, den måste jag se innan jag åker till rättvik !

tack och hej från mig för idag
// ihda
p.s frida är dum d.s


jag har snygga arbetskläder ;)


lite dålig bild efter som bilden vägrar vända på sig
men i alla fall så har vi världens konstigaste tandkrämstub hemma :O
var bara tvungen att publicera den xD


RSS 2.0