i'm blue


My addiction
 is Jet Set Addiction.


hippiehairthing and bow-tie



its a hippiehairthing and a bow-tie.

Kappahl
20 riksdaler på rea.
makes me happy :)


boringblog.com


näe men måste säga att jag inte har så mycket att skriva på min blogg. det ska snart hända saker i min blogg igen.. eftersom hockeysäsongen närmar sig med stora steg. Clas Ohlsson cup, kryssning och en massa träningsmatcher. Jag längtar ! även om det inte kommer bli samma sak att åka tåg själv från Rättvik, eller ja, utan Frida.


Nu ska jag gå och bajsa sen åka till kupolen med Jenga, göjj!
/ ida

papallaremicano

Jääävlllaaarr va roligt det var på krogen igår, wohoooooo! hehe.. näe skoja bara. vi gick aldrig på krogen, var inte ett dugg pepp så vi gick och såg eclipse i stället. Min twilightbesatthet från förra sommaren visade sig lite på nytt efter den filmen måste jag säga, eheee. lagomt dryga jag, Sandra och Frida var i biosalen, fnitterfnitterfnitter. som tre 14 åringar, haha.

Klockan är nu 4 och jag har knappt klivit upp än.. men det är okej. Är man ledig så är man, i morgon börjar jag jobba halv 8 till 2. Funderar på en runda på stan sen.. måste bränna lite presentkort! Och så måste jag klippa mig, fast det har jag ju sagt länge nu. Men de ska nog ta och bli av snarast, så jag blir av med det här långa eländet.

snart måste jag ta fingrarna ur och verkligen börja ta lite bilder. jag ska göra det.. snart.
/ i

hämta körkort!

känner att bloggen är ganska tråkig nu.. eller ja jag vet inte hur rolig den är i vanliga fall heller xD Men det enda jag gör nu är att jobbaaaaaa. Och när jag väl  har varit ledig så har jag gnuggat fram och tillbaka in till stan för att plugga körkort, men nu slipper jag det, säger bara wiiho! Men, är äntligen ledig i helgen och då ska jag, Sandra och Frida först på Brage-Gif och sen krogeeen! Ehee :) fotbollen ser jag verkligen fram emot. hoppas det blir fint väder :D

Jag måste börja bli bättre på att fotagrafera mera, har tappat stinget lite! Nu ska jag åka till svärdsjö och hämta mitt körkort :D sen åka direkt till jobbet. HOLA!

Pearl

foto0383 (MMS)

Pearl


vovve


ÅÅÅÅH, du ska få flytta hem till mig och jag ska döpa dig till Crosby.


BRA IDA!

Idag, 20 juli 2010, klarade jag mitt körkort. BRA IDA!
så jävla skönt :) i morgon är det jobb som gäller, sen vikarieförmedligen och sen jobb igen. Fotboll och krog i helgen, awesome!


Jag är så jävla lycklig nu så det går inte att beskriva. Och saaaaaaaben är hemma med, den går fint <3

E.T <3

Just nu halvligger jag i min säng som nån jävla igel med datorn i knäet och kommer snart börja gråta. Ligger nämligen här och tittar på E.T. Så jävla sorgligt! Trodde nyss att han var död, MEN NU LEVDE HAN IGEN. Vilken tur, han är så söt :)

Idag har Nellie varit här och härjat och rivit runt. Hon är väl för söt! Jag vill också ha barn om dom ska vara så där söta hela tiden. Fast det kan jag ju bara inbilla mig att dom skulle vara.

I helgen ska jag jobba, både lördag och söndag. Till och med på måndag. Jag säger bara, fyfan va drygt! Men måste vara positiv nu, får ju pengar!   

I morgon fyller en fin pöjk 19 år.

/ i

Happy B-day!

Vilken dag! Jag har verkligen bara gått och njutit av dagen och sagt för mig själv, jag är 18 år, nu är jag myndig, jag får gå på krogen, nu är jag arton. Och verkligen smakat på det och det smakar så bra! Dock ingen krog och 18årsfylla i kväll, men det är lika bra, annars blir jag aldrig frisk! Världens bästa vänner kom på fika och jag fick ett armband jag velat haft såå länge, TACK BRUDAR NI ÄR GULD <3

Plånbok, converse, ett kort på mina bästa, Thomas Sabo armband, presentkort på Only. Och juste, bilen såklart ;)


Today, dagen till ära, i wear green. Tack ...

foto0379 (MMS)

Today, dagen till ära, i wear green. Tack mamma och pappa för dessa och bidrag till bil! Idag är det den 13 juli tvåtusentio och min 18 årsdag, äntligen!


one day

Idag leker livet, fint väder och glada miner! och i morgon är det min 18 årsdag. Äntligen! Jag är lycklig. Kusin får visa hur lycklig jag är, åååå hej!


18!

Idag fyller en störd tjej 18 år, dix-huit förfan!!!!

GRATTIS PÅ 18 ÅRSDAGEN SANDRA!!!!!


I paradiset är vattnet så här klart, så kl...

foto037 (MMS)

I paradiset är vattnet så här klart, så klart att man kan spegla sig i det. I paradiset trivs jag som allra bäst och tänker stanna tills på söndag. I morgon är det den 10 juli och en av mina bästa vänner fyller 18! Nu ropar paradiset på mig, so long!


Ärtor och Kärlek




Veckan började med Lasse Lindh, som är sååå jävla boring. Planering av veckan skedde under dålig musik av Lasseee. Innan Mika gick vi till Cozmoz så att Frida fick se Hasse Aro, hennes idol! I väntan på Stiko gick vi på Mika, som verkligen var såå bra live och pratade jättemycket svenska. Han gillare helt enkelt! Det blev en tidig kväll eftersom vi struntade i att gå på Di Leva. Efter en awesome stikospelning åkte vi hem och sov, eller ja. Sov så mycket vi kunde, efter som det var ungefär 360 grader i Fridas rum.





På Torsdagen fick jag äntligen se Hoffmaestro live! Och dom var sååå bra. Efter Hoffmaestro gick vi till tråkiga Ane Brun, men försvann rätt snabbt därifrån, booring. Stiko spelade akustiskt på en liten scen, så vi låg där i gräset och bara njöt. Jag träffade Nea och drog med henne och Julia till Vampire Weekende. Ezra är söööt! In December, drinkin' Horchata! Efter Vampire weekend letade jag på Frida och lyssnade på the Kooks, jag kunde en låt, wohoo. Efter kooks åt vi mat, siljan sharkbaguetter <3 sen slog Frida mig med en godisrem, tack för det du. Vi drog sen til Robyn och stötte på Nea, and it hurts with every heartbeat! Efter Robyn gick på emotionella Kent och hade tråkigt. Jag frös som fan, och naturligtvis var vi tvungna att vara kvar under hela tiden :( men dom spelade ju töntarna <3 Juste, check out my bränna!





Fredagen bjöd på mycket roligt! Först världsrekordförsök i yoga, jag lyckades pilla en kille i håret, förlåt till den killen, för det var inte meningen xD efter det satte Lily Allen igång att spela, stooor besvikelse, trodde hon skulle röja mer, boooring! Jag dissade Lily i slutet av konserten och drog till Donkeyboy och träffade Maria och Johan :D Donkeyboy var asbra och älskade oss, synd att de spelade på så liten scen, trodde dom var kända liksom. Efter Donkeyboy vare Familjen och han var deffi hög. Peace and Love's största och enda dansgolv uppstod under den konserten vill jag lova. Efter det gick vi till Utopia = största scenen och väntade på Ola Salo och hans The Ark. Under tiden spelade Europe på scenen bredvid. Det visades på Utopias storbildskärmar och under Final Countdown började alla hoppa och röja, inklusive Me and Frida. I slowmo ser jag hur mina solbrillor, mina älskade solbrillor som jag satt fast i urringningen på mitt linne lossnar och hamnar under Fridas fot, craaaschhhh! Det var dom brillorna, trodde jag. MEN! Godbless clas ohlson -kvalla, de gick att laga <3<3<3 de har hållt sen 8an, de får aldrig gå sönder <3!







På Lördagen kände jag för att vara lite extra hippie och tröjan är verkligen så Peace and Love! Dagen började med Hästpojken i otrolig hetta, trodde verkligen att varenda vattendroppe i min kropp svettades ut. Efter Hästpojken gick vi till Peace and Love caféet för att se Stiko live ännu en gång, men det gick fan inte att vara där inne, sjukt varmt. Så vi gick och köpte glass i stället :) Sen träffade jag Arvid och satt och pratade med honom medan Frida och Emil gick och tittade på Stiko igen. Sa hejdå till Arvid och gick sen och träffade Rebecca och tittade på Rocky Ericson innan vi la oss i gräset och lyssnade på DLK, dom var skitdåliga. Men det var skönt att ligga där i gräset och halvsova. Det är nått speciellt med Loka förresten ;) Sen gick vi till Johnossi och röjde och hade otroligt roligt, jag menar Man Must Dance live i mitt hjärta ! Frida och jag kutade till Mando tidigt, men jag pallade inte att stå där, så jag gick och träffade Maria i stället och väntade på Markus. Efter att Frida kutat från Mando till Markus så trängde vi oss längst fram och stod och sjöng som fan, mycket trevligt! Dock stod det en jävla dvärg och slog mig i ryggen under hela konserten, men det är okej. Efter Markus gick vi och åt, äntligen <3 Jag och Bexxx satt och sjöng till John Fogerty. Sjukt trött var jag, och orkade verkligen inte se hela Jay-z, men så blev det och fan va bra han var live. Empirestate of mine <3 säger jag bara. Röjjjj hela tiden. Min första gång på Peace and Love var guld och jag lovar att jag kommer tillbaka!


cold

Igår när jag kom hem från jobbet frös jag så mycket så jag trodde att jag skulle avlida. Hög feber och huvudvärk. Det dunkar riktigt i det, speciellt när man böjer sig ner för att hämta någonting. Jävla Peace and love som gör att jag blir sjuk xD Så ingen körlektion idag och inget jobb i morgon, så idag har jag tillbringat dagen i sängen och sovit, vilket har varit riktigt skönt!

I söndags åkte vi med Mormor upp till hyn och firade hennes födelsedag i efterskott med god mat och mycket skratt. Nu har jag äntligen orkat lägga in bilderna på datorn, bra ida.



mosters väska <3

Peacä and Löve sammanfattning

Bästa: Hela festivalen måste jag säga, första året för mig och de kunde inte blivit bättre. Och att se Hoffmaestro live och framför allt att få höra Smili Jimi Bobby Boy LIVE <3
Sämsta: Att Donkeyboy spelade på så liten scen!
Drag: J a y - z helt klart! verkligen ALLA var där.
Fullt ös medvetslös: Måste ta och säga Stiko faktiskt. Röjigaste stikokonsert jag varit på. JAG GILLARE!
Koolaste: Där måste jag nog ta och säga mig själv. HAHA! Nejdå, men lätt det koolaste var ju att Jay-z tog upp en tjej och en kille på scenen, hur jävla koolt äre inte.
Babe: The Kooks sångare, jag säger bara HAAAAI!
Besvikelse: Lily Allen, trodde hon skulle röja och ha mer roligt på scenen. Hon verkade mest... försiktig. Och att det inte var mer folk på Vampire Weekend.
Överraskning: När man trodde att allt folk var på en spelning, så gick man till en annan som spelade samtidigt. DÅ VAR ALLA DÄR OCKSÅ!
Kortaste spelning: Donkeyboy, kändes som typ tio minuter.
Längsta spelning: De Lyckliga Kompisarna. Hur segt vare inte att ligga där i gräset, lyssna på skitmusik i 35 år innan Johnossi började.
Helt ok. : Hästpojken, kunde ju inte så många låtar. Men dom jag kunde gjorde han bra.
Dans: Vampire Weekend - Horchata <3
Övrigt: Robyn var allmänt tråkig på scenen men gjorde en jävligt bra avslutning, Stiko gjorde sitt bästa gig EVER ! Hasse Aro är TRÅKIG, Markus Birro är rolig :D Johnossi gör Man must dance SÅ bra live, men besviken över att dom inte spelade Train song. Ola Salo är en klass för sig och älskar att säga Borrrlänge. Final Countdown är så awesome att röja till, dock inte lite roligt att tappa brillorna så dom hamnar UNDER Fridas fot. Fyfan va jag skrattade! Det måste nog ha varit veckans roligaste händelse. Converse är dom bästa festivalskorna, iskallt vatten är gott. Frida och jag älskar att skrika BRAGEEE på markus spelning.

Måste nog ta och lägga dit en kategori , eller två.
<3 : Siljans Shark Baguetter !
Veckans smärta : När Frida slog mig med en jävla godisrem på låret/knäet. Jag har ett jävla märke fortfarande. Fuck you xD

Peace & Love 2011, räkna med mig!

Tidig buss in till falun och nöter körkort...

foto0373 (MMS)

Tidig buss in till falun och nöter körkort. Känner mig riktigt vuxen som sitter och planerar in mina jobbdagar och hur de ska bli, haha. Imorgon är jag ledig och får äntligen sova, i alla fall till kvart över sju. Sen måste jag köra bil igen och sen bingsjö på kvällen. Vart tog mitt sommarlov väg undrar jag? / ida


word, petter, word.

Pengarna rullar in som de ska,
det går bra nu.
Ida kan köra bil som fan
det går bra nu.


Jag säger bara
AJ MIN RÖV. Thats the life of a nybörjare in a roddarlag.
Lagomt jävla ont i röven och trött som ett as. Lotus har snarkat och nästan spytt 11 gånger i natt. Till slut fick han sova hos mamma och pappa i stället. Och precis som jag sa så somnade jag vid willys och vaknade i panik vid kristinegymnasiet på bussen i morse. Bra ida.


Förresten
WE'RE FIGHTING AGAINST THE DEAD END!
Johnossi – Dead End
Jag dör <3

varenda mikromillimeter

Jag lovar, varenda mikromillimeter av min kropp är öm. Efter en hel vecka med peace and love -skoj så åkte jag på kalas till hyn för Mormor och sen på en mycket rolig roddarträning. Man kan nästan se peace and love som en rejäl uppvärmning. Talk about that, Jay-Z var så jävla enorm igår, så jävla stort. Inte nog med att han körde New York och gjorde de så bra, han tog dessutom upp två personer på scenen, hur jävla coolt är det inte! Vilken jävla avslutning på en awesome vecka. Bilder kommer när jag har tid och ork. Jag måste verkligen sova snart, tidig körlektion i morgon och sen en cykeltur till Enviken och första dagen på jobbet, aktivt.


Just nu ligger jag på en madrass nere i syrummet i källarn och svettas. Lotus ligger och sover som en liten bebis, pluppen. Med huvudet på min madrass och kroppen på sin bädd dessutom. Hoffmaestro och smili jimi bobby boy strömmar ut ur högtalarna från spotify, underbart. Måste säga att den är 2733647 gånger bättre live, DÅ kan man kalla den bra.

Näe fyfan, klockan närmar sig elva nu och jag måste upp halv sex. av me löckeee. Kommer väl som vanligt somna på bussen när den är vid willys och vakna i panik vid kristinegymnasiet. Timing.


you are the best thing i never had.
/
ida

Woho ! Jag svettas ihjäl.

foto0368 (MMS)

Woho ! Jag svettas ihjäl.


Fredag den 2 juli och 11 dagar kvar till m...

foto03642 (MMS)

Fredag den 2 juli och 11 dagar kvar till min födelsedag. Dagen började med ett sött uppträdande av lily allen och allsång till fuck you. Även ett världsrekordförsök i yoga. Jag sprang bort till tropico och slog mig ner i gräset och väntade in donkeyboy (bilden). Träffade på maria och johan och röjde sen med dom, donkeyboy är lätt dagens bästa!! Hann se lite av the hives, howlin' pelle är crazy !sen mötte jag upp med nea och niklas och gick till familjen. Frida kom dit, pissblöt och sen gick vi och åt mat, siljans shark <3 europe spelade final countdown och vi fick se de på storbildstv. Frida hoppade på mina solbrillor, men de höll! Clas olsson är bäst <3 the ark fick avsluta kvällen och återigen har jag ont överallt. I morgon är de äntligen markus, jag längtar. Thank you borlänge and good night !


Hoffmaestro var verkligen guld ! Så jävla ...

dsc00732 (MMS)

Hoffmaestro var verkligen guld ! Så jävla king konsert så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Robyn var rätt tråkig, stiko var bäst som vanligt, fast akustisk den här gången. Vampire weekend var grymma och förtjänar en plats i min spellista på spotify! Kent var okej, dom spelade ju töntarna! Nu är klockan halv tre och solen håller på att gå upp. Mina fötter, öron och armar värker, men jag är så förbannat lycklig. Tack och godnatt!


RSS 2.0