8 timmar

8 timmar kvar till nedsläpp..
Nervös!

Nu ska jag gå och peta i mig lite mat sen gå på kolektion, men först blire en bild på en nyvaken sak.
hejdå!

Gooodmorgon Godmorgonnnnnnnnnn!


Alla vet att det var Amsterdam som tog mig


Holaaaa, ligger i min säng och lyssnar på stikomusik. Amsterdam<3 Den låten gör mig nästan hög för den är så bra. Hockeyn igår kunde inte slutat bättre och redan nu peppar jag för Leksand-Rögle i morgon, lyckades få tag på biljetter igår kväll på ticnet! :) Åker snart till Rättvik för en halv skolvecka innan det är påsklov. Innebandytunering på onsdag, AKF aka NPD08 är bäst. Påskdagshockey den 4 April, roadtripa ner till Hovet med Frida. Askalas! Sen tillbringar jag resten av mitt påsklov på körskolan, brummm.

Nu ska jag avsluta detta världelösa inlägg och gå ner och skala potatis i stället :)
Hejdå


Vad är Gnaget?

Hjärtat klappar, du hör pulsen i öronen, det kryper i benen och du kan varken stå eller sitta stilla, du biter på naglarna, du biter dig i läppen, du vågar inte titta..

Nervositet är ett jävla helvete. Men det är så skönt när det går som man vill.

Leksand-AIK
2-1
Pelle P och Jesper Ollas.

Fyfan vilken match! Jag vågade inte titta sista minuten för jag var så nervös. Men dom vann och dom gjorde de snyggt. Jesper Ollas, vilken krigare med vilja. Jag finner fan inte fler ord för det här. Rögle hemma på måndag, taggataggatagga.

Den som beskriver den här kvällen bäst, det är nog OEL.

Nu är det mörkt i mitt hus, Earth hour you know ;)
Jag älskar Leksand
<3
/ i


Leksand-Växjö

Gårdagen kan sammanfattas med tre ord.
SÅ JÄVLA UNDERBART!

4-1
Pelle P x 2
Tomas Kollar
Tony Virta
Say no more

Flaggor och tifo, Stikomusik live, seger och en tisdag kan inte tillbringas på bättre sätt. Det var verkligen vad jag behövde, leksandseger i kvalserien.

Pelle visade vägen, Martin Karlsson är en krigare <3, Jocke är bäst och jag verkligen älskar det här. Södertälje borta i morgon, redan nervös. Men i stället så peppar jag med det här.

Stiko kom in på isen, sjöng den bästa låt jag vet och sen kom kvalserieintrot. Det är sånt här som får min hud att knottra sig, det här det här som kan få mig att börja gråta, det är det här som för att jag nästan blir helt kissnödig för jag blir så till mig, det här sånt här jag älskar. Jag har försökt att förklara så många gånger, men det går verkligen inte. Det måste upplevas.
Ser ni t-shirten i början. MÅSTE HAAAA!!!!!!!

Jag älskar hockey, jag hatar kvalserien. Jag älskar mitt hockeyliv, det går inte att beskriva hur mycket jag älskar det. Men ibland, ibland bara hatar jag att jag är intresserad utav sport xD
/ i

Helvetet

Klockan 16.00 i Gränby Hallen i Uppsala börjar helvetet, ett tre veckor långt helvete. Sömnlösa nätter och ont i magen.  

Almtuna-Leksand
Klokan 16.00 börjar kvalserien. 



 


Music is my drug

Vilket väder! Helt underbart att vakna till strålande sol och ljudet av fågelkvitter. Dock inte lika roligt att ha ont i ryggen, men jag ska inte klaga, eftersom det lätt kan förstöra stämningen ;) hahaha xD

Jag och mamma klippte klorna på undulaterna idag, det var ju ett tag sen sist... så mycket mer har inte min dag bestått utav, vilket känns rätt skönt. En dag som består utav i princip ingenting. Jag borde egentligen börja skriva på uppsatsen om kattens liv, men jag känner att det får vänta tills i morgon, för nu har jag ingen ork. I stället ska jag tränga ner mig i soffan och titta på sport med min familj.
Dagens spotifytips :
Phil Collins – In The Air Tonight
*klick*


Igår när jag kom hem väntade det här på mitt rum, perfekt!

Music is my drug !

VÄDRET <3

/ i

sjutton

Dagen igår gick ut på att sörja min ipod :( vi hade tio sekunders tystnad vid middan, det kändes bra. Men pappa tyckte synd om mig och köpte en ny, hallå bortskämd. Men tack pappa, du är bäst <3
Dagen idag har bestått utav mest flum, fick mvg på min första svenska b uppgift, den som jag klagade över i varje inlägg, så jag förstår inte vad jag har att klaga över. heja mig!

Jag och Mix fick sluta tidigare från svenskan och gick i stället till djurhuset och fotade lite och påbörjade Mix terapi för syrsorna, det gick rätt bra :)


ormis! det ser ut som jag har skum på näsan eller nått, men de är solljus = våren <3


 jag vill ha en majsorm
/ ida :)

Det är bäst att vara djurvårdare


Ibland äre bara så, vissa är bättre än andra och får vara med i tidningen ;)
hahah, brudar ni är bäst <3
Artikeln finner ni här
Hejdå :)


rest in peace


Höjden av klantighet måste vara att tvätta sin lilla älskling i tvättmaskinen.
rest in peace, jag saknar dig redan <3


Solensken, converse och körskola

Min måndag består utav

Hejdå :)


Artic cat!

Jag vet inte hur länge pappa tjatat om att köpa en fyrhjuling, men nu har det i alla fall inträffat. En grön artic cat står nu i vårt "garage" :D. Jag och pappa lastade på den på släpvagnen och åkte upp till hyn för att provåka lite och jävlar va roligt det var. Pappa lyckades köra fast i snön vid ett tillfälle, men resten av tiden var hur rolig som helst och jag körde i alla fall inte fast ;) hahah.

Vädret ute är underbart och allt bara smälter, god bless solen! Och här sitter jag framför datorn i stället för att vara utomhus och steka, som Maria gör på sin altan, har nyss sett henne i sina stekbrillor i cam xD. Näe jag måste faktiskt hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka och jobba, kort med folk så dom ringde in mig, fan det suger så mycket att jobba där, men jag får ju pengar, och det behöver jag verkligen! Naturligtvis så missar jag matchen mellan SAIK-Bollnäs, men får kuta och titta på rasten. KOM IGEN SANDVIKEN!

Snart drar kvalet igång och kvalseriefebern med, inte okej. JAG HATAR KVAL. Nu måste jag verkligen duscha och göra mig klar, hejs!

 

 
hejhej, jag är alltid seriös på bilden D:

Djurhusvecka

En hel vecka i djurhuset, det är nog bland det bästa som finns! Har haft det hur roligt som helst med Isabelle, Emma och Mickis, ska bli tråkigt att gå tillbaka till vardagen igen. Och vilket underbart väder det varit hela veckan, jag blir ju helt lycklig! Allt bara smälter bort och asfalten kommer fram igen <3. I onsdags var vi till framtids museét i Möjligheternas, jag älskar att störda med NPD08!

 

 


Gecko, Herr Melin, Jag och Mikkiz i spegelrummet på framtidsmuseét, Puss på ormis och skäggagamer som vill ut!


Blir nog aldrig för gammal

Efter att ha legat inne framför Greys anatomy tre kvällar i rad så kände jag, mix och ollas för att ut, ut och toka i snön, det som vi gör rätt bra, störda oss xD
Jag älskar att det varit typ plusgrader hela dagen och kanonfint väder, får sånna vårkäslor! Snart kan man börja använda converse utan att bli pissblöt om fötterna och sen kunna gå utan täckjacka, det är så underbart! Jag är så pepp på att köpa fina vårskor, speciellt converse, måste nog googla lite :)
Mickis kamera är rolig att använda och jag älskar att ta bilder :D


i dalarna fokuserar vi på milko ;)



och tillslut en bild  från djurhuset igår. SÖT!
/ i


bajsobjekt

Två dagar avklarade i djurshuset och hittills har två fåglar bajsat på mig, det tackar jag för. Jag måste vara nått slags bajsobjekt eller liknande.

Idag har vi ringmärkt nymfparakitungar och bestämt färg till det nya insektsrummet, det blev blått :) Jag har hittat mig en ny favorit, en söt liten dam som liknar trollkarlen i svärdet i stenen, ni vet Merlin, så jag har döpt henne till Merlin, så söt!

Merlin.jpg Merlin image by _Merlin_80
ser ni likheten?
näe okej, kanske inte xD Men så sjukt sööööööt. Jag vill ha henne
OCH mix hår är fränt!
märk väl toffsen i Merlins hår xD

alltså så söt!
HAHAHA, vilken liten tönt jag är
men åtminståne så inser jag de själv i alla fall xD
 I morgon bär det av till framtidsmuseét med NPD08 och sen djurhuset på eftermiddagen, kanske måla då, det visar sig :)
nu ska Mix ha datorn och jag ska försöka att plugga på frågor om kossor
/ i

Vecka nio

Då var sportlovet över och jag har en hel vecka med djushuslektioner framför mig. Dagen idag bestod i prinip utav att städa marsvinsburar med Mix, men det var roligt. Det blir det man gör det till, och med Mix, så kan de inte bli annat än roligt :)

Tänkte jag skulle sammanfatta mitt sportlov lite.

Måndag, Tisdag och Onsdagmorgon tillbringade jag på körskolan, körde två körlektioner och fjollade runt på Nordstan innan jag for till Frida, hon hämtade mig på station i Möjligheternas med bilen. Första gången jag åkte med Frida och jag måste säga att jag inte var ett dugg rädd. Och det äger att kunna välja bra musik som man verkligen kan lyssna på, i stället för P4, som när man åker med mamma. Kom hem till Frida, lagade mat och åkte sen till Falun för att skjutsa Emil på match och sen direkt till Leksand och hockey. Jag, Frida och Sandra tröttnade på att stå i klacken för stunden och gick och satte oss på sittplats, vilket var mycket trevligt. Vi planerade båten och längtade till den tjugosjätte augusti tvåtusentio som fan!

dalablåååå

På Torsdagmorgon åkte jag och Frida och hennes föräldrar till huvudstaden och kutade runt där heeeela dagen, efter några timmar tröttnade vi och gnällde för det mesta över att vi hade ont i benen, mental ålder = 12. Jag köpte mig två par jeansleggings som är SÅ snygga, Frida fick gratis godis på pressbyrån, tappade bort sin påse och hittade den igen, efter att vi kutat till Kappahl och tillbaka, helt i onödan. Åkte 8 från sthlm, lekte band och artist leken från uppsala och enda hem. Ni vet, om jag t ex säger Anna Ternheim, så ska nästa person säga någonting på m osv.  Kom till möjligheternas runt tio, vrålade och sjöng Pistvakt låtar hela vägen hem till Gustafs.

lite halvcp inne på toaletten vid hötörgä.

Fredagen åkte jag hem från Frida, tvättade och packade om min väska. Var på bandy och var cp med Kung G, sen gick vi hem och tittade på UP, den är bäst. Sov jätteskönt i mammas säng och tog sällskap med Sandra till Borlänge på Lördagen och åkte runt med Frida i Borlänge, handlade på ica maxi, god bless it. Sen hämtade vi upp Thina, åkte hem och gjorde mat, var störda och hade de underbart roligt :D Söndag, sov alldeles för länge, sen åkte vi på hockey, störde oss på människor vi egentligen inte borde störa oss på, fick min tröja signad av #11 och fick skjuts till Rättvik. ETT MYCKET BRA LOV.

ni är så jävla bäst <3
/ i


#87

En fråga
Varför är han så fucking jävla brännhet
att det knappt går att titta på honom utan att smälta!?

Sidney Crosby
omfg..


Jag lever.

Jag har nu överlevt två körlektioner, klarat fas A, backat runt ett gathörn, startat i backe med och utan handbroms och hittat dragläge och jag lever än så länge :) 


även om de känns piss just nu
jag hatar att bråka med mina vänner
fuck
 
Ikväll är det Leksand-Bofors och i morgon bär det av till hufudstaden
/ i



Positiv var ordet

precis de ordet jag letade efter. Positiv är verkligen de ordet som beskriver mig MINST just nu, så jävla neggo xD
jag är så neggneggneggneganegativ, neggneggnegativ! Hjalle och Heavy har rätt i det saken.

Körskolan idag, anmälde mig och fick en körlektion i morgon förmiddag 10.45. GAAAH, så nervös. Ett under att Maria, Emo och Frida inte lackat ur på mig idag, så mycket som jag klagat och varit negativ och nervös. Idag är dagen för N - ord. NEGATIV OCH NERVÖS. Jag köpte i alla fall en tröja och 4 par ursnygga trosor på stan, det gillar jag!

Idag när jag var till körskolan och anmälde mig fick jag läsböcker och skrivböcker att plugga på, hej och hå vad det ska pluggas. Började lite idag, och jag måste erkänna, det är inte så svårt, eller ja, inte vägmärkerna i alla fall... åtminståne inte alla.


Jag måste fan be om ursäkt för att jag är så negativ.

Förlåt.

Så, nu var det gjort. Nu ska jag försöka tänka positivt och att i morgon kommer bli roligt. Bara de inte snöar :)
På onsdag är det hockey igen, sen bär det av till sthlm med Positiva klubbens ordförande och på fredag eller lördag kommer thina högst troligt hit. Thina du är bäst i hela världen <3
/ i

RSS 2.0