Örebro - Leksand

I Fredags åkte jag och Frida till Örebro på bortamatch :) dock var det ett jävla gippo innan vi kom dit xD Tog tåget klockan ett från Rättvik till Möjligheternas stad (Borlänge). Superstarsbussen skulle gå från Möjligheternas halv 4, så vi hade ju god tid på oss
men
Mitt emellan Rättvik och Tällberg så slutar tåget fungera och vi blir stående där i en och en halv timme. Började få lite panik där ett tag, eftersom jag insåg att vi inte skulle hinna till Möjligheternas till halv 4. När vi väl blev boxerade till Tällberg var klockan halv 3 och hoppet om att vi skulle hinna till Möjligheternas började avta. Jag akutringde till Faster och Göran och hörde om de kunde skjutsa oss till Leksand i stället så vi kunde hoppa på bussen där. Fullt ös medvetslös och plattan i mattan så hann vi till Leksand två minuter innan bussen gick.
så jävla typiskt oss xD

Väl framme i Örebro träffade vi Thina och skådade storögt hennes Purratröja, den var mycket vacker :') Hon hade köpt kokboken, typ fettt avis :D

Det var typ maskeradtema på denna resa, det var ganska många själar som var utklädda, bland annat bananer i pyjamas och en två kukar xD De manliga könsorganen missade inte en enda chans med att sjunga "Vi är kukar, vi står på borta stå, det kan ingen jävel ändra på." Matchen slutade i alla fall 5-8 och efter matchen när spelarna tackade så trodde jag att Rhodin skulle skratta ihjäl sig åt de utklädda människorna i klacken.
ehm ja, de händer bara i Leksand, eller de händer bara Leksand.

I söndags var det Borås-Leksand på tv
och Oliver Ekman Larsson gjorde två mål!
och typ sitt första slagskott för säsongen
fyfan va glad jag blev!
skrek som fan
doris, fridas hund, blev skiträdd xD


shit, vilken helg.
Frida är störd.

Men Thina, det var så jävla roligt att träffa dig igen.
måste göras om <3

vet du vad det är som går och går, döljer och läker alla sår?

Tiden talar inte för nån,
tiden bryr sig inte om nån
Den är olidlig och tyst,
stöddig, tiden vet att den vinner till sist.

Markus Krunegård <3

Tid ja, tiden bara försvinner i väg och tar vägen till ett ställe ingen vet om. För precis ett år sedan i Lördags så stod jag på den parkettgolvsbeklädda isen i Ejendals arena och var helt lyrisk var lycka. För precis ett år sedan så träffade jag Eddie Läck och jag tror att jag aldrig varit lyckligare i hela mitt liv!
Ge mig den kvällen tillbaka, nu tack!

Lektion i lagårn nyss och fick reda på att jag ligger på MVG i den praktiska delen :D
HEJA MIG.
fyfan va glad jag blev.
dock frågade min lärare om jag hade dåligt självförtroende
märks de så väl? Måste bli bättre på att ta åt mig av saker
jag jobbar påre :)

nu ska jag kuta i väg till skolan och äta middag, sen hem till Ullis och tvätta
hejs!


Mary

Jag hatar när läkta sår blir upprivna

Jag hatar att du är borta från vår värld

Jag hatar att livet är så förbannat orättvist och svårt

Jag hatar att du försvann så plötsligt

Jag hatar drömmar


Jag saknar dig så jävla mycket
kan jag inte bara få spola tillbaka tiden?

Mary B <3


Heja mig!

Akvaristiklektion och fullt ös medvetslös! Hela klassen kutar runt i djurhuset och irrar som höns. Håller på med egna akvarium, Jag och Emelie är klara med vårat och väntar bara på våra invånare :)

Nyss lunch, jag och Mikkiz tog sällskap
men när jag kommer till gräsmattan mellan djurhuset och matsalen så gör jag världens vurpa och hamnar på arselet på den leriga gräsmattan. HEJA MIG! Mikkiz blir så paff att hon bara står och gapar innan vi båda börjar asgarva. Tur att det inte var någon mer än Mikkiz som såg mig. AHHAHAH.


vad gör man då om man har för lite tid att gå hem och byta byxor och inte vill gå till matsalen med lera i ändan?
Man går in i djurhuset, torkar bort leran och torkar sedan byxorna med en hårtork xD
Första hårtorkare
Michaela Persson !

Ikväll är det hockey igen
och bara två dagar kvar till Örebroresan och träffa Thina :)

nu ska jag fortsätta mitt intressanta liv och studera grodor, ödlor och salamandrar.
NPD08<3


Sjuk kväll!

Måste bara berätta vad som hände igår när vi var på väg hem xD

Marias pappa hämtade oss på stan och när vi är nästan hemma vid Lisa så går vajern till gaspedalen på bilen AV xD så det gick typ inte å gasa. Marias pappa fick gå ut och fixa lite sen gick det att gasa, men bara så att bilen gick i typ 30 xD tur att det var sent på kvällen och inte så mycket trafik. När vi lämnat av Lisa så drog Marias pappa på mer gas, som blev för mycket så vi typ låg i kurvorna xD fyfan va jag och Maria skrattade, ett under att jag inte kissade i byxorna.

I sista uppförsbacken hem till Maria trodde vi verkligen att vi skulle börja rulla bakåt, det gick i 15 kilometer i timmen, och de kändes lite surt när världens minsta bil åkte om oss xD men vi kom upp till slut och jag hann på toa innan jag skrattade så jag kissade på mig. Fyfan vilken kväll.



Jag har hittat soundtracket till New Moon på spotify
säger bara
possibility-Lykke Li
<3


New Moon!

Igår var jag, Maria och Lisa och såg New Moon och det enda jag har att säga är.
OMFG!
heeeh! Den var bra, men tog slut alldeles för fort, precis som alla andra filmer. Innan filmen började så kom en gubbe in och ba "Stäng av alla mobiler, den som försöker ta bilder kan få böta pengar och bli utslängd. Jag tog en tjej för två veckor sen som försökte ta kort på Michael Jackson när hon såg This is it, hon hade kunnat få böta 50 tusen kronor, men jag var snäll. den gången." Allt som fattades var ett evilskratt. Sen vare en tjej som satt och skrev sms som han dampa på. Svårt att stänga av telefonen första gången han varnade xD Folk som förstör för andra. orka.



Filmen var i alla fall, nej, jag kan inte beskriva den, man måste se den för att fatta. kan knappt vänta tills eclipse kommer ut på bio :F bara 7 månader kvar:D hahha. Tror nästan jag måste  läsa böckerna igen, det här är allvarligt.
nej, jag finner inte ord för filmen xD
förutom att jag dog
och Lisa glömde ju haklapparna, så jag dregglade sönder min tröja :(


rättvik om några timmar
hejdåis :)

Man får vara som man är när man inte blev som man skulle.

Maria Ferquist min käre vän
får stå för dagens bild.

 


Tack nummer 15.

Det känns overkligt och vill inte tro att det faktiskt är sant, men kära nummer 15 blir tvungen att lägga av med hockeyn, pågrund av knäskadan. Jag fattar det inte.
Tack Janne Houkko
för alla dessa år.



nummer 15!


hela huvudet fullt med snor.

Jag insåg just att det är nu i helgen new moon har premiär.
NU I HELGEN!

Minns när jag och Frida satt i datasalen i maj förra året och dog till trailern av filmen. Kan verkligen inte fatta det, det är november nu. Känns mer som... juni.
idag är en dag som är fyllt med snor, eller de känns så i alla fall. Hela huvudet är fyllt av snor idag och värre blir det.

Fotografiskbildlektionen idag var den roligaste på länge! Fick exprimentera med en massa ljussättning och hade olika modeller. Kul som fan hade vi då i alla fall. Mer sånt ffs. Hockey i morgon, känns jobbigt, eftersom jag är så dödligt sjuk. Men inget stoppar mig, hockey är hockey.

Kusin Joanna är här och ska följa med och mjölka :)
men nu blire kalle och chockladfabriken!
/i


bild från idag.
jag älskar fotografiskbild!


Natthumor

Jag, Maria och Elin må ha världens sämsta humor, men den här är riktigt jävla rolig. Enjoy

psst
misstänker att jag har svinis
känner mig dödligt sjuk.
/i


tror man tillräckligt blir det verkligt till slut

Markus Krunegård har verkligen svar på det mesta. Har gått och kärat ner mig i hans låt Sörmlandsleden från den nya skivan Lev som en gris och dö som en hund. Känner att min lugna fredagkväll kommer bestå väldigt mycket av Markusmusik.

Min fredagkväll kommer även bestå utav Malmö-Leksand på tv8. Jag är så jävla glad att matchen inte sänds på viasat, utan inom canal digitals kretser. Eller jag tar genast tillbaka "lugna fredagkväll" förresten! Om jag ska se på hockey blir fredagen  allt annat än lugn, speciellt om det blir som i onsdags. Jag måste seriöst skärpa mig om jag ska kunna va ute bland folk xD Anyhow så funderar jag starkt på att kuta till affärn och köpa mig lite godis till matchen, men är dock väldigt osäker om det ska duga med popcorn i kväll. DING DING DING DAGENS ILANDSPROBLEM.

Dagen idag började med en aktiv idrottslektion med NPD08, den aktivaste på länge faktiskt. Intensinv innebandy i en och en halvtimme. Jag älskar min klass :) efteråt engelskalektion som jag är så trött på att jag vill kräkas. Men snart nationella och sen engelska B i trean. Vilket jag ser fram emot, men verkligen inte matte b. SPYYYYYY PÅÅÅÅÅÅ!

Jag har ju börjat skriva på en novell. Författarlågan brann som aldrig förr när jag gick i 6an och fortsatte att brinna fram till 8an, efter de var det någon som kastade vatten på lågan så den slocknade och mina noveller dog bort. MEN! Jag har börjat igen :) Elin Enochsson, min käre vän, gav mig inspiration till en idé, eftersom jag ville börja skriva igen, men inte hade någonting att skriva om. Vilken tur att Elin kom på ett ämne åt mig.
Även tur att Maria och Frida är sånna bokmalar så de är intresserade av att läsa min novell. Jag älskar att ni gillar min novell och det ger mig inspiration till att skriva mera. SÅ, det blir nog kanske lite novellskrivning i kväll, eftersom morgondagen kommer bestå utav plugg.
Men tack Maria och Fridis för att ni uppskattar mitt skrivande :)


Nej, nu tror jag minnsann att det blir en tripp upp till Lingheds Livs för att köpa mig en godispåse
och sedan peppa som fan inför matchen.
19.00 på tv8
Malmö-Leksand
nu smäller det.

mina lurar levererar Markus Krunegård.


min hesa röst säger allt.

Ojojoj, vilken gårdag!
Matchen mot AIK började med riktigt drag på norra och efter knappa 25 sekunder nätade Marcus Wienstock och det var 1-0. Måljublet fortsatte när Patric Carlsson satte 2-0, ett riktigt hett mål! Efter de gjorde han en Jesper Ollas och hoppade mot plexit mot klacken. SÅ JÄVLA HETT! När första perioden var slut ledde Leksand med 2-0. En bra början. I andra nätade både Eric Johansson och Kenny Källström. Leksand såg hetare än hetast ut, men sen var det som om någon dragit ut proppen och AIK började plötsligt att göra mål. 3 snabba mål på Tiimo Leinonen, AIK vann alltså andra perioden med 2-3.

I tredje gick det segt och det kändes mest som om det var Leksand mot dommarn och på något vis, jag kan verkligen inte förstå hur, så fick AIK en straff och kvitterade till 4-4. Kan inte skriva om matchen utan att nämna Jean-Luc Grand-Pierres slakt av AIKs Fredic Karlsson. Där kan man snacka slagsmål. Kan ju vara lite onödigt att dra på sig avstängning i några matcher, men så jävla rätt att börja slåss. Stor och stark och elak, muskler utav stål, tackla inte honom, fråga Morten Green, wohooooo, JEAN-LUC GRAND-PIERRE!  Med 4-4 vid slutsignalen innebar det alltså förlängning. Men förlängningen blev mållös och det återstod bara straffar. Sjukt jävla nervös var jag men jag måste säga att Frida var snäppet värre, hon skakade.


Leksand började lägga och deras första straffläggare, Pelle Prestberg kliver ut på isen mot AIKs Heino-Lindberg i målet. Han går mot mål, magkänslan är så svår att beskriva, känslan över huvudtaget. Fladder och bubbel i hela kroppen, känns som om tiden står still och allt går sakta. Framåt, mot mål, skär för skär, han skjuter OCH SÄTTER DEN I MÅL! Jubel i hela arenan, och jag tror nästan att taket lyfte, trotts kvällens "bara" 5645 åskådare. Nästa straff, AIKs tur och Leinonen räddar!

Leksands andre straffskytt. Thomas Rhodin, jag förstår dock inte valet, varför inte satsa på en ung straffskytt som Patric Carlsson eller David Åslin? Thomas Rhodin hade tyvärr inte turen med sig denna kväll och missar straffen och oturen fortsatte, när AIKs andra straffskytt sätter pucken i kassen bakom Tiimo Leinonen.

Leksands stolthet är nästa straffskytt, hjälten mot Mora. Jesper Ollas kliver ut på isen. Han åker fram mot målet och sätter iskallt pucken i målet och ännu ett måljubel! ISKALLT JESPER OLLAS! Och nu återstår ännu mer fladder i magen, när Leinonen och AIKspelaren kliver ut på isen för att lägga nästa straff. Jag, Sandra, Frida och Johanna står och klänger över varandra, vågar inte titta, men samtidigt så måste vi. Men hjälp av min egen hand och Fridas håller jag för öronen, så jävla nervös. Inte klokt!
MEN LEINONEN RÄDDAR OCH LEKSAND HAR VUNNIT!

Efter matchen kom David Åslin och Jesper Ollas till Fanscorner och Ollas signade min halsduk :D Jag och Frida irrade runt i Leksand innan tåget gick och som tidsfördriv räknade vi ut medelåldern i Leksand xD tur att man har ett sånt roligt liv. Men är väl så när man har en kompis som Frida som går NPNV och läser Matte D.
hejheeejjj välkommen :D



ÅÅÅÅHHHHHHH VA HETTTTTTTTTTTTTTTT!

hejhejjj, kolla högst upp i vänstra hörnet :D
bilder från Leksandsif.se


jag har sagt det förut

och jag säger det igen.
GOD BLESS JENS BLOGG!


det finns inget som heter normalt i Rättvik

Dagen idag var allmänt störd. Med för lite sömn och bubblande humör på topp :) Med en leksandsvinst i ryggen gick jag med glatt humör in till Mikkiz och väckte Pidde, drog med mig honom till skolan för att göra prov i fotografiskbild, men icke. Sjuk lärare, så Jag, Mikkiz och Maria gick hem till Golfbyn igen och glodde på film :)

Åt nudlar och gick sen till lagårn på lektion. Stördheten började redan där, kan de bli annat när man har lektion med både en övertrött Maria och en allmänt störd Frida. Inte konstigt att Elisabeth blir trött på oss xD efteråt på den praktiska lektionen flyttade vi boskap och mockade lite. Skulle sen fixa i ordning allt innan mjölkningen innan vi gick hem. Och eftersom jag inte hade huvudet med mig alls idag så det slutade med att jag sprutade ner Frida med vatten och vi dog som fan xD

Kanske inte låter så roligt, men de vare verkligen om man var där. Händer alltid nå stört när vi är i lagårn. Herregud :)

Avslutar dagens inlägg med att visa en bild på mitt fina kylskåp som Piddeman pimpade idag :)
Nu ska jag nog fortsätta skriva på min novell som jag börjat med.
heh
/i

Underbart!

underbart, så jävla underbart.
Mora 2
Leksand 6
OJOJOJ så det kan gå.

Varit nervös nästan hela dagen, nu är det över. Och det slutade med vinst.
JAG ÄLSKAR LEKSAND OCH KRIGARE <3

Ny helg, mera vila

Äntligen helg!
Just nu vrålar Daryl Hall & John Oates - Maneater i mina hörlurar. Ni vet den låten som är med på reklamen för hi-fi klubben, tror jag det är, ni vet? Den där hamstern som sitter och tuggar på ett kex och som sedan nästan äter upp människan. Anyhow så äre den låten :)

Kvällen igår tillbringades med kära NPD08 och lite mer folk, eftersom Johanna aka Lillan fyllt 17 år så firade vi det med lite singstar och annat skojs :) Kom hem runt ett, slängde mig i duschen och slocknade sen. Var inte på topp i morse kan jag säga när klockan ringde 7. Började dagen med idrott och kan ju säga att NPD08 inte var på topp. Fortsatte med en ganska rolig engelska lektion och sedan falun. Stannade kvar på stan och umgicks med Millan :) sen åkte vi hem till Linghed och såg På Smällen och hon åkte precis hem. Perfekt slut på en fredag som denna.

I morgon är det derby, slaget om siljan 2. Jag är sjukt jävla nervös över de här, det är nästan obehagligt hur nervös jag är! Finns inget att göra åt det nu än att andas och ta det lugnt!
Morgondagen blir förövrigt ganska lugn, hade tänkt att ta mig en promenad, städa åt undulaterna och sen avsluta med ett skönt bad.

Nu ska jag installera nå ny msnskit.
hejdå

puss på bäst tröjan :)



ÄNTLIGEN


Äntligen har det kommit snö i Rättvik !


Leksand-Sundsvall

Hockeydags igen så jag och Frida tog tåget till Leksand och eftersom det inte var någon direkt toppmatch och inte väntades att bli mycket folk så fick kameran följa med :). Vi kuta väl runt där som vanligt och passade på att ta lite kort från sittplats under uppvärmningen, en del blev rätt bra för att vara tagna från sittplats och även ståplats, alltså igenom nätet, däför är vissa bilder lite mörka.

Vad kan man säga om dagens match då?
Allmänt seg och slarvig, vad händer? Halva Sundsvall har svininfluensa och måste ta in extra folk, och ändå spelar vi "bara" 5-3. Jag gissar, och hoppas att vi kommit in i en svacka och att det vänder snart. Men vi måste verkligen kriga nu.
Fan va jag saknar Ene och Jens.
Jens som jag och Frida btw träffade när vi kuta runt i arenan och jag måste säga att Jens var sjukt jävla snygg i kostym! Och överhuvudtaget. Anyway så sa han hej till Frida och hon dog, vilket var såå jävla roligt xD
Men, jag hoppas Jens blir frisk snart så vi får se honom spela!

I morgon har jag en lektion, vilket kommer bli ganska slapp, eftersom jag är klar med matten och måste bara repitera matteboken innan nationella proven.
åh nej, ångest. Hatar nationella proven! Men jag måste fåre överstökat.
nu blire bilder, sen sova.
SJUKT TRÖTT!
Gnatt
/i

KENNIII

#9 #23 #6 #27


ett stycke åslin

Jean-Luc Grand-Pierre aka Biffen och Janohls

finns bara en sak å säga =
:F


för du har vart ihop med Leonardo Di Caprioooooo :)

Idag tar jag priset som tröttaste människan i Sverige.

Har i princip lekt bonde hela dagen och sedan försökt mig på att ta lite kort. Failade på provet idag på fotografisk bild, så nu måste jag verkligen råplugga, men inte idag, det orkar jag verkligen inte.
Frida var med oss i lagårn idag och var allmänt sär när vi jobba, eller jobba och jobba, vi stod och diska en maskin och sjöng Markus Krunegård låtar, men inte mig emot!

Pappa ringde nyss och berättade att de brinner hos min granne, inte hos Jason thank god. Men vi får hoppas att det inte blir värre och att ingen skadas.

Nu slänger jag upp lite bilder från djurhuset
sen blire kvällsfika







RSS 2.0