kommer du ihåg?

nostalgi nostalgi nostalgi nostalgi nostalgi nostalgi nostalgi nostalgi nostalgi nostalgi nostalgi
En cell-sam historia, dieselråttor och sjömansmöss, salve, noaks ö, Williams magiska önskestövlar, simpor och grodfötter och darkwing duck.
Minns du?



"min pappa är nödig"

Gårdagen tillbringade jag och Frida i Leksand med Thina, först var vi och tittade på J20 machen mellan Leksand-Linköping. Tog lite bilder, vissa blev faktiskt rätt bra :) Jag och Frida gick och åt och misstolkade lite saker, kan hända att det har någonting med bearnaisesås att göra, men de vet man aldrig :)

Sen åkte Thina hem till campingen och jag och Frida åkte hem till Linda och dog i soffan en stund innan vi gick för att möta Thina. Åt tacos och härjade sen i soffan. Gjorde egentligen ingenting viktigt, men samtidigt ingenting onödigt heller :) D:
Thina fick ett samtal och svarade. Samtalet blev kortfattat och när hon la på så sa hon "Men nödigt" Jag frågade "Vad var nödigt" Thina svarade "Äh, min pappa är nödig." Och sen utbröt asgarvet.
Vår mentala ålder är 12 :)

Kvällen var trevlig och tog slut alldeles för fort :( jag och Frida följde Thina hem till campingen och gick sen hem till Linda igen och la oss och sov, på luftmadrasser, jag har rätt ont i höften idag xD
I morse hade jag fått 7 sms, samtliga från Jon Andersson aka min bror xD, alla 7 var mottagna inom loppet av en timme. I det sista smset stod det en låååååång leksandsramsa och längst ner stod det "Jag har tråkigt :P"
No kidding.


What a beatiful daaaaaaaaaaaaay!

3-0
Victor Rask gjorde två mål !


Jag älskar bilden <3
och thina, bäst för dig att du kommer hit och 47 dagar
som du lovade igår :D
/ i

Citat citat citat !

Det går inte att umgås med Frida och Sandra utan att citatlistan på Fridas telefon fylls på
nya tillskott idag :

Starshop Ejendals Arena i väntan på Thina.
S "Det ser ut som han fått någonting uppkört i röven, en kon eller nått"
I "Ja, han kanske fick de på uppkörningen.. eh, eller alltså. AHAHHAHAH!"
osv osv osv

Sittplats i Ejendals Arena i väntan på Thina, säterna är numrerade från 7-30, I sätter sig på nummer 11 och säger
"Jag sätter mig här jag, på Martin Karlssons nummer"
S går och sätter sig på nummer 14 och säger
"Hej Ollas, jag sätter mig på dig, det är lugnt va?"
Ändrar tonläge i rösten
"Ja, det är lugnt "


Inte en lugn stund med F S och I kan jag ju lova!

Leksand-Sundsvall

Just nu känner jag mig som en jävla fjant och vill egentligen bara ställa mig och skrika och hoppa och skutta och bara ha damp, för det är så jag känner just nu.
FÖR JAG ÄR SÅ UNDERBART GLAD!

Fredag och jag slutade tidigt, skuttade hem och packade det sista. Fick besök av Anna och David, tog en sväng till djurhuset och inspekterade alla djuren. De skjutsade sen ner mig till tåget och jag åkte med ett fullproppat tåg till Leksand och mötte upp med Frida, vi gick och åt en äcklig kebab, sen kuta vi bort till arenan och gick några varv, mötte upp med Sandra, tog lite bilder och till sist så träffade vi Thina :D Kutade runt och tog en massa mer bilder och var ejeklieeenn bara så som vi brukar vara, sär alltså.

I andra pausen så drog Thina och Frida till baren, bajs på dom, jag och sandra, som hatar att vara 17, stod väl bittert kvar i klacken, tog onödiga bilder och spanade på något bra.
Matchen slutade 6-3 till Leksand och en mycket bättre match än i Onsdags måste jag säga. Efter matchen så gick vi och tog lite mer kort, ovanligt xD sen gick vi och tittade på fanscorner, intervju med nya finnarna och Jean-Luc, som förlängt sitt kontrakt med två år, man ba wohooo!
Sen kom de vi väntat på hela kvällen...
Efter ett snack med Per Källgren, god bless him, så fick vi följa med Emil Nilsén ner till planen, god bless him to,  och sen upp på Norra för att träffa en viss person :) Innan vi träffade den vissa personen så träffade jag på Martin Karlsson och han ställde upp en bild med mig, happyyy! Hade ju naturligtvis min Ekman - Larsson tröja, annars hade han ju kunnat signa den :( emo.

Den vissa personen var ju så klart the one and only, Purre/Purra/Göteborgkexet/Kungälvspöjken/Patrik Carlsson, ja, känt barn har många namn, men i alla fall så fick vi prata med # 27, ta bilder och sen fick Thina hans autograf. Folk som inte är Leksingar, eller är så sär som oss, förstår nog inte det underbar med detta. Det går inte att beskriva det här nå mer, man måste vara med för att fatta.
eheeeeeee D:
Nu tänkte jag fylla resten av detta inlägg med bilder.
se och njut, för
JAG GILLARE!


ejendals arena blev plötsligt spegelvänd? :O


Bildtext onödig, kommentar överflödig.



fyrkantig haka :)

jag vet att jag ser hemsk ut, men jag var bara tvungen.
hejhej martin karlsson!

och till sist en bild på det finaste jag någonsin sett :)
"Fräsch tröja"


# 11

Ehm ja, gårdagens hokeymatch kunde ju verkligen slutat bättre måste jag säga. Inge drag i klacken och det verkade som de flesta Leksandsspelare glömt skridskorna. Torsk med 2-5 mot Troja, det är inte okej :O. Men något positivt med denna kväll var att Kajsa och Millan följde med mig och Frida till Leksand, för att uppleva deras första hockeymatch och de verkade tycka det var roligt och intressant, fast det knappt var nå drag och att det var skitmatch. Men Millan var då garanterat inne i matchen i alla fall :D Sånt gillas !

Fick min lön från juldagen, då jag jobbade i ungefär 5 timmar. Jag fick 2200 kronor :O jag blev helt chockad, trodde jag inte skulle få så mycket. Men det passade helt utmärkt, eftersom jag sprungit och tittar och kikat och funderat på att köpa en försäsongströja. Men inte riktigt haft pengar till de och inte vetat om jag skulle köpa den eller inte... Men igår tog jag ett beslut, som jag faktiskt inte vet om det var rätt eller inte, jag bara gjorde det. Jag köpte en blå försäsongströja med Karlsson 11 på ryggen. Alltså Martin Karlssons äkta försäsongströja.
Jag kan ju inte säga att jag ångrar mig direkt, för det gör jag verkligen inte. Inte när jag insåg hur jävla fucking snygg tröjan är och hur jävla fucking länge jag suktat efter den.

Så, nu är den min.


I morgon, i morgon är dagen jag längtat efter sååå länge.
FÖR THINA KOMMER HIT!
äntligen kommer vi vara alla 4 igen.
Längtar som fasiken :D

Förresten så har jag anmält mig till körskolan
pust
så slipper jag ha ångest över det med
nu är det bara å börja...
nån..gång..
åh, jag blir så trött..
/ i

Tejpad tå

Hej hå, jag har en tejpad tå!
Vårdcentralen idag, min läkare var en dansk och jag fattar inte danska xD jag menar, vem gör? Men i alla fall så följde Mikkiz med mig in som moraliskt stöd, Peter fick inte följa med in xD Dansken bara stängde ut honom ur rummet. HAHAH xD Sen tittade han och klämde på min tå, ont som fan gjorde det. Sen tejpade han den, med någonting han kallade hollywoodtejp. Det blev ganska bra, förutom att jag går sämre nu än innan han tejpade. Men tån är ju i alla fall stabiliserad nu, så den läker okej. Tur att den inte var bruten i alla fall :D men jag får inte va med på idrotten på fredag :(

Apropå Fredag, så längtar jag som faaaan :D
Saknar Th Sa och Fr
och är sjukt pepp på att hockey och ta en massa bilder :D

Förresten, nu lä jag ju visa upp klockan, när den äntligen är på plats.

JAAAAAAAAA GILLARE!

Nu måste jag plugga katt
/ i


Sündag

"Om du fortfarande har ont på Måndag, gå till vårdcentralen då" order från skolsköterskan i Fredags.

Hur fan ska jag kunna GÅ till vårdcentralen om jag fortfarande har ont i tån och haltar som fan xD Usch jag vill inte dit, dom kommer säkert plåga mig, som vanligt. Men lika bra att få det överstökat, så jag kan gå ordentligt och sen vara med på idrotten och åka skidor, skridskor och allt annat roligt. Nu känner jag mig mest handikappad.
Stackars Maria och Mikkiz, folk måste tro att de är mina personliga assistenter. Fast ja, det är dom ju redan, på ett sätt.

Kusin L, det är tur du ska bli sjuksköterska när jag springer runt och ska vara så här klantig xD

Lotus och jag har legat hemma och tyckt synd om varandra och oss själva hela helgen. Lotus, aka Hypokondrikern själv, har en knöl på svansen som orsakats av en uppsvullen nerv. Så han har mest legat inne och fisigt heeela helgen. Tur att han inte alls är nå bortskämd ;)

Nej, nu ska jag lägga mig och lyssna lite på Markus Krunegård i think, Markus har ju svar på det mesta.
/ i

Eftersom jag sitter vid pappas dator var jag nästan tvungen att lägga ut en mysig sommarbild från hyn
jag, Elsa och Matilda skuttar runt och badar hela tiden under loppet av en vecka xD
jag saknar <3


klantigaste flickan i världen

Hejhå, nyss kommit hem från stan.  Tillbringade en timme med Maria på stan, fixade några ärenden, bland annat tog bort en länk på klockan, eftersom den var lite stor men nu sitter den där fint på vänster armen :), lyckades köpa ett par skor, ett linne, en tröja och ett par mjukisbyxor med, men vafan, det kallas presentkort <3
Det enda jag har att säga om daladerbyt #3 är :
3-0
Jocke är bäst i hela jävla världen
och
JAG ÄLSKAR LEKSANDS IF! <3

Anyhow, angående rubriken så måste jag förklara varför Ida Andersson, Linghed, Dalarna, Sweden, är den klantigaste flickan i världen.
Igår på idrottslektionen med NPD08 spelade vi innebandy, hur roligt som helst, Tokollas och dampen ägde :) aka Emma och Maria, jag hade för engång skull glömt mina inneskor, men tänkte att det inte skulle göra så mycket. I vår idrottshall, som är en gammal aula, finns de en scen. Och under scenen finns de lådor som man kan dra ut, jääääättelånga lådor som man förvarar innebandymål och annat dyligt. På dom där lådorna finns de lodräta lister. Jag skulle springa bakom mål med bollen, men sprang då för nära scenen så jag slog i höger lilltå och tån bredvid lilltån( vad heter den ejenklien? xD) i den där lodräta listen och fyfan, det gjorde så jävla ont. Tänk dig hur ont det gör att slå i lilltån i soffan eller tröskeln eller liknande, det gör skitont, eller hur? Du kan inte ens föreställa dig hur ont det gör att komma i full fart och slå i en jävla listhelvete med tårna. Jag började typ skrika och skratta samtidigt,  la mig ner och typ dog på scenen och vred mig av smärta xD Maria och Erika försökte hjälpa mig ner för trappan, ner till omklädningsrummet, men i trappan var jag tvungen att sätta mig ner för det svartnade för ögonen xD

Väl nere i omklädningsrummet mådde jag så jävla illa och var likblek i ansiktet. Använde min feta väska som huvudkudde, medan min klass passade upp på mig med vatten, snö(för att kyla tån) och lugnande ord, NPD08 ÄR BÄST. Eller ja, vi mest skrattade åt och med mig, kan man göra annat? Kunde knappast få på mig skorna, så jag var tvungen att ringa till skolsköterskan så hon kunde komma till omklädningsrummet och undersöka min tå, trodde fan den var bruten :O Men, det var den inte, thank god, jag hade bara fått en rejäl stukning, och min tå är numera sne, åt höger xD Jag är förvånad över mig själv att jag inte började gråta :O xD

Jag kan inte gå ordentligt, ser ut som Quasimodo, eller som att jag blivit assraped eller något i den stilen, inte okej xD En fredag att minnas, verkligen.
/ i

Vad har jag gjort?

Vad har jag gjort för att förtjäna detta?

Först en klocka och nu två bikinis och en tröja. Shit, jag är så bortskämd :O xD MEN JAG GILLARE.
Egentligen har jag inte tid med det här, borde sitta och plugga kattanatomi just nu, eftersom jag har läxförhör på det i morgon. Men ska snart slita mig från datorn och kuta in till Mikkiz och plugga tillsammans med henne och Pidde.

Ofta dom spelar ABBA på handbollsvm, när det är avblåst xD Inte för att jag bryr mig, men ändå xD.

Daladerby på fredag, så jävla nervös.

Anyhow, så tänkte jag visa vad jag beställt från bubbleroom.se. 50-80% rea. jag gillare :D



Jag gillar kläderna,
gör du?


blåblåblå

BLÅBLÅBLÅBLÅBLÅBLÅBLÅÅÅÅÅÅ!

tack pappa du är bäst i hela världen <3


snääälllaaa pappaaaa

Blå eller rosa?
Snäälla rara bästa pappa :D?


Går vi på dagis?







Orsa grönklitt bygger nya boenden vid vår skola, som vi ska bo i under skolterminerna och turister över sommaren. Internatföreståndaren har efterlyst namn på dessa boenden och nu har de kommit fram till 4 stycken och dom blir...

Björnen

Lodjuret

Järven

Vargen.

Ursäkta men va?
Går vi på dagis eller, för namnen låter verkligen som dagisavdelningar xD

Förresten, har du inte sett filmen Upp så måste du göra det
den är så jävla bra!
Nu måste jag sova, rättviksbussn tidigt i morrn bitti. godnatt !
/ i


jag överlevde!

Woho, jag överlevde en dag i slalombacken. Eller ja, 20 minuter i alla fall. Ida och jag tyckte att det kanske vore bättre att åka slalom, eftersom det var lättare. Sagt och gjort. Ida fick väl i princip tvinga upp mig för backen, in i liften, som jag hatar just nu, hahah.

Men, det gick väl ganska bra, även fast vi bara åkte tre åk, men woho, heja mig ändå.
okejokej
jag erkänner, det var ganska roligt ändå :) men bara för att det inte var så mycket folk och för att vi åkte i barnbacken, hahah.
Bildbevis


AHAHA! charmigt :)
ida och ida :D

hej barnbacken i sälen :)

Förresten FRIDA!
bilden du skickade på fb
gjorde mig så häääääääääääääääääääääär glad :D:D:D:D:D
/ i

Leksand-Malmö 5-4

Fredagsmatchen mellan Leksand och Malmö fick jag följa live på tv, eftersom jag för tillfället befinner mig i sälen. Matchen slutade i alla fall 5-4 till Leksand, efter ett kanonskott från Peeeelle Prestberg som snuddade Wienstocks klubba och sen in i mål. Och vilket jubel!

Redan efter 20 sekunder av första perioden så fick Johan Hägglund en våldsam tackling och var tuvngen att föras ut på bår. Jag hoppas verkligen att han klarar sig, annars ska malmöäcklet dö.
Riktigt skönt att grabbarna fick vinna till slut och jag måste säga att number 11s mål var very very very nice :D

Efter matchen intervjuade Niklas Jihde Marcus Wienstock och Marcus avslutar intervjun med att säga "Vi kämpar och spelar för Hägglund." Det är så fint sagt att jag får rysningar. GRABBAR!

OEL var inte med och spelade, fanfanfan :(. Han känner fortfarande av huvudvärk sedan han fick en tackling i JVM mot schweiz. Men hoppas han kan spela snart, saknarhonompåplanensomfan!



Leksand-Mora på Fredag
det känns redan pirrigt.
Nu ska jag och Olsson lägga oss i en varsin soffa och titta på hitta nemo, det var längesen nu :D
i morgon väntar domedagen.... bambabammmmm.
nej fyfan, jag blir så trött på mig själv.

Mora förlora mot bofors, riktigt gött!
Sandviken-Falu BS i morgon, ska vi tippa på 13-1?
/ i

Sälen

hejochhå, pust och stånk, jag har äntligen kommit fram till Sälen med all min packning och sitter nu hos Ida. Hon har världens goaste hundar, Lüzernstövare, en lite mindre stövarras än vad Lotus är, han är ju en Schillerstövare. Anywho så är dom hur söta och goa som helst, men världens största öron. Ska se om jag får nå bilder på dom under helgen, har ju systemkääämeran med mig :)

I morgon står snowboardåkning i backen på schemat. jag kommer dö. Jag gillar att jag alltid har lika bra inställning till allt nytt jag provar, hahahaha xD men de kommer säkert gå bra i morgon, kommer nog undan med en blåslagen rumpa och knän... hoppas jag :S

Återkommer väl mer om det i morgon.. om jag överlever som sagt. Näe nu tror jag att jag måste förlänga mitt medlemskap i positiva klubben, för det låter väldigt negativt just nu.
Vi får se hur det blir med den saken, en positiv grej är att jag fick mitt MVG i engelska a. AT LAST! så som jag kämpat, eller inte :)

På torsdagar har vi började med individuellt val, och jag och ganska många ur klassen har valt katt och eftersom vi har så mycket APU i vår, så missar vi så hääääääääär mycket av den kursen, så vi måste förlänga den med en timme varje dag. Alltså från klockan 13.10-16-10. Tre timmar kunskap om katt. Vet inte riktigt hur de känns... fast mer dåligt än bra.

Nej, nu kom det en jämthund också, en stor gosig jämthund. Dags för gooooostajm.
/ i

Ny header

Äntligen, en ny header, kunde verkligen behövas, eftersom jag haft min gamla, den med Lotus ni vet, sedan i maj 2009, INTE OKEJ :)
så Elin, min kära vän, har fixat till en ny header till mig, OCH JAG ÄLSKAREN. Vad tycker du?
Elins blogg finner du här :)


Dagen idag har bestått utav, i princip samma lektion i 4 timmar sen lunch, gos med fiskarna i mitt akvarium och sen gos med Erikas råtta, som förresten blivit mamma :) hittills 7 små nakenfisar. Kanske blir fler, det visar sig :)
Efter en awesome middag i skolan, kycklingwook med nudlar, såå jävla gott, så gick jag och Mikkiz till simhallen och simmade 1 kilometer och bubblade lite. Fyfan jag är helt slut och luktar klour, men jag gillare ;)

Sitter nu i Sätra hos Frida och typ gruvar mig för att gå upp på övervåningen, det ryktas om att det är svinigt äckligt kallt där. På nedervåningen är de så varmt att man dör för att Frida eldar så inni helvete xD

I morgon har jag växt och djurliv en lååååååååååång lunch och sen kattkurs. Intressant dag.
Näe, nu ska jag fortsätta med det jag gör.
inget nyttigt alltså :)
men först en färsk liten bildis :)


ehm, ja. Frida är emo och jag ser ut som en anka, eller nått liknande.
MEN JAG GILLARE!
/ i

på g

Ny header på g
tack så jättejättejättemycket elin enochsson min vän <3
Jag har för tillfället en råtta innanför min tröja xD och i kväll ska jag och Mikkiz simma
tack och hej
å fyfan va gott med leverpastej!
/ i

update

Jag och Frida sitter nu i stuga number five @ golfbyn och dör åt det mesta, men mest åt det här
Okej, det kanske inte är roligt, men vi dör i alla fall xD

Dagen idag har mest varit jobbig tycker jag, för 2 timmar med projekt och företagande, ÄR inte roligt. Efter det ett onödigt jävla  boråd(öråd). Fast imorgon ska jag och Mikkiz simma igen :)
JAG GILLARE!

ett onödigt litet inlägg. MEN JAG GILLARE! :)
/ i

elfte januari tvåtusentio

Ja, första dagen i skolan efter jullovet, känns inte tungt måste jag säga! Kanske skulle känts lite lättare om jag gått och lagt mig i rimlig tid i stället för att vara uppe och flumma med Mikkiz, Peter och Idus till klockan 1 i natt. Men jag måste erkänna att det hade kunnat varit värre, mycket värre om jag skulle gått i Svärdsjöskolan nu och varit tvungen att åka dit efter lovet, tackgodegud för att den tiden är över!

Nej, dagen idag blir nog ganska lugn. Har fotografiskbild nu, och vafan gör vi på den lektionen? Jag, Maria och Mikkiz sitter framför datorn och läser olika bloggar xD har fan inget bättre för oss. Efter lunch så ska NPD08 leka bönder igen, dubbelt upp för min del! Efter middan ska jag och Mikkiz inleda våra nya och sunda liv, genom att pallra oss ner till Enåbadet och simma någon kilometer!

FAN VA HUNGRIG JAG ÄR ! xD och ändå åt jag mycket till frukost. Hm, man kanske inte ska tugga tuggummi när man är hungrig, för jag har hört att det bara blir värre då. Maria verkar förresten va hungrigare än mig, hennes mage skriker så det ekar. En halvtimme till lunch. STÅ UT!

Måste skriva att jag tycker så sjukt synd om Jocke Eriksson, keepern i Leksands IF.
Hans bästa vän avled i torsdags, och på matchen mot Oskarshamn i Fredags så stod han i målet i alla fall, för att hedra sin vän. Så strongt av honom att göra så. Jag lider verkligen med honom, det gör nog alla leksingar och resten av svenska folket med.
Kämpa Jocke!

Aftonbladets artikel om detta hittar du här.

En sammanfattning av 2009

Tänkte faktiskt sammanfatta 2009 lite, med bilder och text.. eh ja :)
Så vi börjar med Januari.

I Januari åkte NPD08 skridskor tillsammans för första gången, jag var lärare. Och alla var jätteduktiga, sånt gillas! blir kanske en favorit i repris detta år? Jag och Frida sprang runt på masen och härjade och fjollade oss med att skriva en massa stört på lappar, datorer, inlägg, telefoner osv mestadelen av texterna handlade om hockeyspelare i Leksand, ovanligt. Frida förgiftade mig även med Markus Krunegård, vilket gillas stort. Markus Krunegård -taggen sitter fortfarande kvar och hårdare än aldrig förr.


I Februari började jag jobba i hillersbodabacken med mamma, extraknäckte lite som hamburgarstekare. Jag och Jason lekte i snön( bilden ) och betedde oss som den mentala ålder vi har. Vilket ligger runt 12 år sisådär. Frida tvingade ut mig i skidspåret och intalade mig att LÄNGDSKIDOR ÄR ROLIGT. Vi åkte 5 kilometer i jarlspåren den kvällen xD Jag och mina andra the snusks kidnappade Bea på hennes födelsedag och åkte runt i Falun med olika bussar i två timmar innan vi åkte hem till Joss och Johanna och åt tårta. I slutet av månaden flög Moster till himelen och det kände som allting skulle rasa. Med turen att ha så underbar vänner, så rasade inte hela min värld utan den står fortfarande upp, på stadiga ben <3

I Mars begravdes moster och jag hade haft det värsta sportlovet någonsin. Jag var fly förbannad över att jag inte klarade mitt traktorkort, över att min lärare var dum i huvudet, ja ni vet, det gamla vanliga. Men sen klarade jag det till slut. Riktigt lycklig. Kvalserien stormade och i mötet mellan Rögle-Leksand fick Anti-Jussi Niemi tackling rakt i ryggen och förstörde ansiktet och en massa annat mot sargen. Tusentals leksingar sörjde med honom, men han överlevde, vilket var sån jävla tur. Annars hade de blivit, som jag skrivit i min blogg i Mars "Slakt i Ängelholm". Leksand gick inte upp i elitserien,NPD08 var på studiebesök på en strutsfarm och åt strutsglass,  min telefon gick sönder och jag tog bort min tandställning(bilden), ja i alla fall någonting positivt!

I April avslutade Challe Karlberg sin karriär i Leksands if, vi tackade honom för alla åren och minns som fan, typ. Innebandytunering i skolan, Maria Dampen Fernquist förvånade mig rejält när hon visade vilket spelhuvud hon har och verkligen kan vara inne i sport. Hippies, som vi var utklädda till, vann inte en enda match, men vi var glada ändå, Dont worry, be hippie! Snön smälter och våren kommer. Eddie Läck går till brynäs och jag bölar, verkligen en dag fylld med sorg. Jag och Sandra, eller som jag kallade henne då, Kung fu, tog bussen till Frida på en roadtrip, jag söp mig full för att glömma att Eddie blivit en brynäshora, men det gick mindre bra xD Jag lärde mig på den roadtripen att Frida inte kan grilla, men de kan Emil, matchen lirare! Jag och Berglund hade APU i trädgårn på skolan och rensade rabatter i tre timmar, men de gillar vi ;) Jag och Frida fick ett ryck och kutade ner till siljan och tog årets första dopp, datumet var 25 April.

I Maj spenderar jag och Frida våra eftermiddagar på hennes balkong, lyssnandes på Stiko Per och Markus Krunegård! Solen skiner, men tyvärr inte så glada miner. 5 Maj somnade min lilla gråtös in och ligger nu begraven uppe i sommarstugan. Jag fixade en ny header till min blogg(OFTA JAG HAFT DEN ENDA SEN I MAJ :O ). Vi delade upp mosters saker, jag fick en massa nya skivor. Jag och Maria var helt sålda för Metro station och tjatade sönder Wish we were older och shake it. Det var precis ett år sedan vi var i polen och jag mindes detta genom att titta på en massa bilder, gråta en skvätt och sen titta lite mer. Jag upptäcker att det finns albinoigelkottar och i slutet av maj, drog jag, Sandra, Hanna, Frida och Rebecca in till Falun och kålgårn och upptäckte en massa ny musik i form utav Seasidefestivalen(bilden). Vi träffade även Stiko Per Larsson himself och Sandra har aldrig varit lyckligare.

I början av Juni dör jag och Frida till trailern av New Moon och kan inte fatta hur lång tid det är kvar till November, yeah right. Jag och Maria raggar runt på Falu Cruisingen och Falu Kalaset, blir även runtputtade i en timme framför Ebba Gold på stora torget i Falun. Jag blir kanonsjuk lagomt med skolasvlutningen och får stanna hemma med 40 graders feber. inte roligt. Får en ny telefon av mamma och pappa i en för tidig födeledagspresent, den höll ju nästan i ett år den här gången, eller kanske bara tills i oktober! Kusin Matilda och Jag röjer i hyn i två veckor när det är som varmast(bilden), Oliver Ekman Larsson blir draftad som 6a i första rundan av Pheonix och blir blivande prärievarg. Kusin Tina får en bäbis på mormors födelesedag och hela släkten Björkman gråter glädjetårar. Får sms av Frida där de står saker som "Välkommen till borlänge, här möter du pöjkar med bar överkropp och sexpack bärandes på två plattor öl var 20e meter ;)" Jag får en smula ångest över att jag inte är på Peace and Love festivalen i Borlänge.

ÄNTLIGEN! Juli månad har anlänt och Jag och tremänning Nea tar tåget till Uppsala på bröllop och gör staden osäker genom att bekanta oss med folk igenom bakluckan på en bil, missförstå mig inte xD Sandra fyller 17, alltid tre dagar innan mig, den jäveln. Jag börjar jobbet på min 17års dag och tjänar en massa pengar! Får en systemkamera i födelsedagspresent och börjar naturligtvis böla xD jag har stora problem där i mitten av Juli och kan inte bestämma mig om jag ska trycka Ekman Larsson eller Ollas på ryggen på min nya matchtröja, ni vet alla hur det problemet slutade. Jag fastnar i twilightbokvärlden, och till och med drömmer drömmar om Rob Pattinson, en dröm där han ger mig en bukett där det står "Let me sign", och har inte riktigt kommit ur den än känner jag. Tar sedan en roadtrip igen, fast till Kumla och mina kusiner Anna och Sofia.(Maja och Anna på bilden) Fisketävling på sjön, jag fick en gädda :D Tjejerna mot killarna, och själklart vann tjejerna :D Någonting som Johan aldrig kommer få glömma. Jag drar även med kusin Matilda in i twilightbokvärlden och hon älskar det. Sommaren nästan regnar bort och hela kumla invaderas av mördarsniglar.

I Augusti jobbar jag nästan röven av mig, men lyckas jobba klart mina timmar utan att avlida! Istället för att avlida drar jag till Leksand på clas ohlson cup med brudarna på bilden, träffar Thina för första gången och spelar in en mycket rolig dokumentär med mina vänner, men frågan är, när kommer nästa del? Jag, mamma och pappa åker till Orsa björnpark, betalar 540 spänn för att titta på stackars isbjörnar i spöregn, inte värt. De skjutsade sedan mig till Rättvik och till min nya bostad på golfbyn. Larz Kristerz på Bärgä i klockarnäs, Frida blir signad i pannan xD. Frida och Sandra drar på kryssning med LIF och igen får jag sms av Frida där det står saker som gör att jag inte kan sova. Fuck you :) ( det var inte det, det stod xD). Jag går och kärar ner mig i Kings of Leon musik och poppar sex on fire hela dagarna.

I September började bondelivet på riktigt i Rättvik och vi bekantas oss med våra kära vänner grisarna(bilden). Jag slår vad om att Karl-Petter skulle tycka jag var jättecool om han såg den där bilden! Jag, Sandra, Frida och Emil åkte till Gurkstan och tittade på seriepremiären, Leksand vann med 2-3, bra pöjkar! Citatlistan i Fridas telefon fylldes på och blev rätt lång efter den resan måste jag säga. Jag fick ett ryck och börjar simma jättelångt med Hanna på badhuset, sedan fick jag för mig att klippa lugg oxå. Allmänehetensdag i skolan och vi säljer jättemycket fika, men har bakat desto mer, och säljer även de. Bra NPD08. Jag och Maria drar till Granny Goes street senare på kvällen och diggar Di Leva och Stiko Per. Nellie döps i Envikens gamla kyrka och jag får damp när vi ser Flickan som lekte med elden, inte bra att se spännande filmer på bio xD

I Oktober leker jag och Kusin Matilda proffsfotografer och jag tar en bild som jag är så sjukt nöjd med, heja mig! Jag köper även min efterlängtade matchtröja som jag tjatat om sen i Augusti, och lyckas även få den signad på samma dag. Skuttar av lycka hela den veckan. Eller jag skuttar nog än. Jag gör bort min alldeles för mycket på marknan, det hade jag ju nästan glömt xD Men hade sjukt roligt med Fridas klass i alla fall, det är en bra sak att minnas i alla fall. Börjar med morgonmjölkning i skolan, jag och Berglund är nära att avlida, men klarar oss och gillar livet som mjölkbonde, en stund i alla fall. Jag börjar lyssna på Kent av någon anledning, utan att ens vara emo, hur kan detta hända? Vi disikerar gäddor i skolan och Maria upptäcker att den faktiskt har tänder, bra där ;). Jens Bergenström börjar blogga och jag älskar hans blogg! Åker till huvudstaden med Maria på höstlovet och köper min kära dropkick murphyströja som jag tjatat om i 483748 år. Jag blir även beroende av Stiko Per Larssons låt Bröder, som används som intro i Ejendals Arena, jag måste verkligen ha varit beroende eftersom
jag nämner den en gång i veckan på min blogg.

I November kommer jag på den briljanta idén att ta med mig sysemkameran på hockey och fångar junisen Erik Hanses på bild, och det blir en bra bild må jag så säga! Så bra att den får pryda min telefon, som bakgrundbild alltså. November regnar sönder, men en vacker dag kommer det snö, som sedan rengar bort lika fort igen! Leksand spöar lillebror på bortaplan med hela 2-6, alltid lika skönt! Klassfest med NPD08 som lärarna sen får reda på och hotar med hemringning, alltid lika roligt! Biffen Jean-Luc Grand Pierre spöar skiten ur en AIKspelare när Leksand kissar på AIK och vinner med 5-4 efter straffar. Jag är hes i cirka tre veckor. Janne Houkko tvingas avsluta sin karriär i LIF pga knäskada, november är äääntligen här, jag, Maria och Lisa går och ser New Moon och dreglar ner våra tröjor, väldigt dumt att vi glömde haklapparna! Jag och Frida åkte till Örebro på hockey och träffade Thina :D och skådade hennes purratröja, den är ljuvligt fin :'D. Samma helg var jag och Frida tvugna att se New Moon en gång till, bara för att kunna dö lite. Och till sist så gör jag världens vurpa på gräsmattan utanför djurhuset, rakt i en vattenpöl. BRA IDA!

I December åker jag och Jason och tittar på innebandy i Envikens nya idrottshall, jag lyckas ramla och slå mina knän blåa, bra ida! Frida fyller 18 och tycker att det suger ganska mycket. Snön kommer på riktigt och ligger kvar, äntligen vinter! Sista veckan i skolan hetsar jag upp mig över tre prov och en julshow, som i slutändan går underbart och jag får ett G i matte A. Jullov och -25 grader runt julafton sitter verkligen inte fel! På julafton får jag äntligen en ny telefon, en stöttålig den här gången, vilket kan behövas! JVM startas och OEL har en stor roll i Sveriges spel och får beröm hela tiden. Men det är ju inte så konstigt, han är ju bäst! Nyårsafton firas med Frida i Gustafs, framför JVM, sverige-finland , som är en enkel match.


Jag kan inte påstå att 2009 varit ett speciellt bra år
men det duger.
Hoppas verkligen 2010 blir bättre :D
/ i

 


Bandylördag :D

Ska strax kila i väg till plan och kolla på lite bandy, det var längesen. Hemmapremiär! Även fast det är -20 ute, men man är väl viking ;)

Leksand-Oskarshamn igår, serieledarna mot tabelljumbon. Leksand spelade verkligen inte sitt bästa och bara en massa slarv. Speciellt på backsidan tycker jag, jag menar vafan Nicklas Andersson! Bänka honom och in med ytterligare en junior, för det där håller inte. Får hoppas att Olivers huvudvärk släpper snart så han kan vara med och spela! Jag tycker det är ganska amazing att på ett varv runt arenan så hinner jag både dö, storma in på toaletten, bete mig ickenormalt, ringa till frida, förklara vad det är för fel på mig och sen dö lite mer. Grattis Ida Andersson, du har vunnit en färgradio ! 
Tack så mycket mitt alterego, jag känner mig hedrad.

Bussresan till Leksand igår var...speciell måste jag säga xD Svärdsjöfolket är inte normala på en fläck måste jag säga, det är ju iofs inte jag heller, så jag kanske passade in där? Bussresan hem från Leksand bestod mest utav att sjunga vråla Bröder för fulla muggar. När jag väl kom hem, efter att ha setat i en timme hos Henke och tittat på när de andra spelat fifa kom jag äntligen hem till min varma säng och somnade. Skulle ju börja vända tillbaka dygnet, men jag orkade inte det idag. Så jag gick upp elva xD men de hade kunnat vara värre.

Gårdagens bästa måste ha varit att Frida kutade runt i sitt hus i en halv dag och letade efter sin mössa, en likadan som jag har på bilden i detta inlägg. Sen när hon nästan gett upp, så hittade jag hennes mössa i min resväska xD hahah, så jävla roligt. Nej kanske inte nu, men jag dog typ av skratt när jag märkte det igår.
Nej, nu måste jag klä på mig och sen trotsa kylan och gå upp på plan på bandy :D Äntligen hemmamatch.
/ i


Dalarna <3

Jag kom på att jag inte ens publicerat mitt "nya" halsband @ my blogg! HAHA
Näe men jag köpte en liten julklapp till mig själv innan jul, för jag blev så jävla kär i det. Och jag tänkte, eftersom kärleken till Dalarna är stor, så passar en dalahäst att hänga runt min hals.

Dalarna är kärlek <3
Köpt på juvelen i Falun, ni vet där bredvid Gina Tricot.
Endast 170 riksdaler. SKAPLIGT.
Jag älskar den. Va tycker ni?

Fredag

Dagen har fått en bra början måste jag säga :)
Vaknade 9 hos Johanna och sa farväl till Linn och Joss innan jag och Elin slog oss ner i soffan och tittade på tv. Pappa kom och hämtade mig runt 10 tiden. Hämtade ut hockeybiljetten(seriöst, varför köper jag ALDRIG säsongskort?) och åkte sen hem. Tog mig en sväng på cykeln och kom väl en mil på en halvtimme, lite slött idag. Har inte ätit frukost än, kanske borde göra det. Magen kurrar. Och som vanligt när jag skriver på min blogg att jag och pappa kanske ska åka skidor dagen därpå, så är det naturligtvis för kallt. -26 grader i svärdsjö idag. INTE OKEJ. Kan det inte bli runt 10-15 minusgrader i alla fall? hata mig inte gud för att jag vill åka längdskidor med min far.

Det visar sig att det visst blir en sväng till Leksand idag ändå, fast med buss :O Men det ska bli riktigti naaaaajs måste jag säga. Shit, i morgon är det Lördag, jag kanske borde börja packa inför Rättvik? Ehm näe, jag hetspackar väl på Söndag en timme innan vi ska åka, som vanligt. Men är ganska pepp på Rättvik ändå, jag saknar NPD08 och allt annat folk och jag vill verkligen börja simma. På måndag ska jag fan till badhuset och simma några längder. UNDERBART.

Jag hatar spotifyreklam, det kanske du redan vet. Men dom kan vara ganska händiga ibland :) Härom dagen klickade jag faktiskt på en hemsida som de gjorde reklam för och fick upp en massa awesome spellistor! och hittade bland annat den här låten :


Så jävla bra! Den får mig att tänka på sommar, vilket känns väldigt långt bort om man tittar ut.
Nej, jag ska nog gå ner och äta frukost nu. Innan min mage dör, heh.
/ i

Torsdagsmys

Hej hej bloggeeen :)
näerå, skämt åsido.  Sitter nu hos Johanna och myser, snart kommer Elin hit och lite senare Joss och Linn :D Eftersom jag setat inne framför datorn helt för mig själv den här veckan, så kände att jag måste komma ut och träffa mina kära vänner :D

I morgon hoppas jag att jag och pappa kan åka lite skidor. Idag vare trots allt bara 17 minusgrader ute, man kan nästan ha shorts. I morgon är det hockey, men jag blir nog hemma, om det inte är någon tapper själ som vill ge mig en biljett och skjuts till Leksand :D leksand anyone?


På måndag börjar skolan, jag har hört ett rykte att vi har äckligt mycket att göra den här terminen, inte så pepp på det faktiskt. Förresten så gillas det inte att jag fyller år i juli, utan jag skulle gärna vilja fylla år typ, i morgon. Jag måste anmäla mig till körskolan med, ååååååh, ångest. Jag kommer aldrig ta körkort-.
nejnej, positiva tankar nu Ida.
yeah right.

Ha en underbar torsdagkväll, för det hade jag planerat att ha.
/ en emo ida med underbara vänner.

Långkalsonger, tunika och mössa :)

Idag springer jag runt i långkalsonger, tunika och mössa, inomhus :) Jag och pappa som skulle åka skidor idag, men de är ju för kallt, man fryser till is om man går ut. Jag gjorde ett tappert försök att ta lite bilder ute idag, men jag misslyckades kände jag. Alldeles för kallt för nikon D60 utomhus och alldeles för lite idéer för att ta bilder utomhus. Istället kände jag för att posa lite själv i stället, jag vet inte hur de blev.

Äntligen säger jag bara! USA piskade Kanada med 6-5 efter straffar och tog guld i JVM. Rätt åt Kanada. Nog för att USA slog ut Sverige i semin, så borde jag väl hålla på Kanada i finalen.. men näe jag hatar Kanada i hockey. Så bra där USA.

Nyss fick jag en :O upplevelse. När jag satte på tvn idag så vare en film som hette Catch that kid, första scenen var en tjej som bergklättrade och jag kände igen henne, men jag kom fan inte på vem det var. Sen ba :O:O:O:O:O DET ÄR KIRSTEN STEWART! ahahahahhaah xD jag är en sån fjant.

Snart ska jag och Mathilda trotsa kylan och gå ut på en promenad :)
enjoy some pixxxx
/ i



4

ÄNTLIGEN.
pappa har köpt en träningscykel, som står fint placerad i källarn :D Idag tränade jag en timme på den och cyklade 2,6 mil! Jag känner mig jätteduktig :) få se om jag kommer igång med träningen nu, när jag kan simma på veckorna och cykla på helgerna :)

Nu myser jag runt i pyjamas och har nyss smällt i mig en tallrik med fruksallad som innehöll apelsin, mango, kiwi, banan och ananas, jag kommer kissa på mig :) hahah. Så, nu vet alla det också. Antecknar ni?

Jag är förresten väldigt sugen på att åka till USA och gå på jvm nästa år
det skulle sitta så jävla fint :D

näe men, man kanske ska göra nått nyttigt.
vi får se
hejdå


Vädret <3

Jag och Lotus ligger inne framför tvn och myser, eftersom det är -13 ute så får väl nakenhunden vara inne tills temperaturen stiger lite. I natt hade jag klockan ställd på 02.50 för att kunna se semfinalen mellan Sverige-USA. Efter bara 1.24 så gjorde USA 0-1 efter slarv av Sverige. Efter första perioden trodde jag att jag skulle avlida, fyfan va trött jag var. Så jag gav upp och somnade.

Matchen slutade 2-5 till USA och Sverige missar finalen mot Kanada. För Sverige väntar nu bronsmatch mot Schweiz, kom igen boys.

Jag älskar att snön verkar vilja ligga kvar ganska länge och ett tag framöver, bara för att jag säger så kommer säkert den smälta bort, typ i morgon.. skämt åsido. Nej, nu ska jag avsluta detta värdelösa inlägg och göra nått annat, eller nått :)

/ i

1 Januari

Jahaja, då var det 2010. Känns väldigt fult att säga och väldigt fult att skriva. Men jag lär väl väänja mä :)
Jag och Frida vaknade sent i idag, eftersom vi somnade klockan 4 i morse xD Gick upp och åt brunch, sen gjorde vi ingenting... typ xD Vår dag skulle bestå av att vara ute och ta en massa fina vinterkort med Fridas nya blixt, men den planen sprack, eftersom snön har vräkt ner hela dagen. Men lite härj i snön blev i alla fall :D

Just nu ser jag, Emil och Frida på American Pie : Beta House, med dansk text xD Jag hatar danska, såå jävla fult. Imorrn är det hockey igen, Leksand-Örebro, hoppas på en sjätte nolla för Jocke :)
Näe, jag tror jag bjuder på en bild som inte har någonting med det här inlägget att göra.
den är bara väldigt fin :) haha
/ i


RSS 2.0