stay with me honey

John ME är just nu min enda vän när jag sitter ensam i min stuga. Har skrivit klart en uppgift om mjölkningsrutin och jag kände att jag kanske går fel linje. Kanske skulle blivit bonde i alla fall? fast näe, så mycket som vi är i lagårn kan jag lika gärna bli bonde genom att gå djurvård, behöver fan inte gå jordbruk. Idag har jag lekt Karl-Petter och varit inne hos grisarna. Det är inte lika roligt som inne hos kossorna.

Gick sen hem till Millan och tvättade mina ko och gris-kläder, eftersom jag inte har någon jävla tvättmaskin på golfbyn! Sen stördade vi oss framför Heartbreak Hotel och pratade bara en massa strunt :) Gick sen hem och pluggade, fan va duktig jag är alltså :)

I morgon har jag sovmorgon, så jag kan sova till klockan 9. så skönt att sova, måste gå och lägga mig tidigare om kvällarna så jag får sova längre. Jag älskar att sova.
I morgon har jag lektion till klockan 16.10, vilket är mindre roligt! Men på onsdag är det hockey, lever på de :)
Nej nu tror jag att jag ska sova
eller sitta upp en liten stund till, vilket kommer bli en timme, och prata allt mellan himmel och jord med frida och thina. men lägger upp en bild på bonde-ida.

värsta söta grisen!


Förresten..
För någon minut sen fick jag världens beslutsångest.
Blå eller vit ekman larsson tröja?
/ ihda


Flickan som lekte med elden


Hej
Jag och Maria har precis kommit hem från stan, vi var och såg Flickan som lekte med elden på bio. Den var inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig, höll nästan på att somna där ett tag. Men i slutet var de så spännande att jag nästan satt och hyperventilerade xD
Och paff blev jag när jag märkte att Paulo Roberto var med i filmen, och spelade sig själv xD hur kul låter inte de liksom.


Nu har Maria somnat framför datorn, för andra gången. Kanske dags att lägga sig snart.
det ska i alla fall jag göra nu.
de gick bra för leksand i kväll oxå
vinst med 6-1
jag, frida och bror som tippade 5-1
vi tippade även att pajen skulle göra mål, men så blev de tyvärr inte.
målen gjordes av, David Åslin, Martin Janohls, Pelle Prestberg, Kimmo Lotvonen, Eric Johanson och Stefan Lassen.
bra gjort pojkar.
nu ska jag sova.
och maria har somnat framför datorn,
för tredje gången.
godnatt.


the beautiful thing of being a leksing

Ibland när jag sitter vid datorn, tittar på tv, eller som alltid när jag är på hockey i ejendals arena, så blir jag så stolt över att jag får ta del av det av det underbara som de innebär när man är leksing. Alla dessa vinster, sammanhållningar, sånger och texter.

Som idag, precis alldeles nyss när jag lyssnade på det nya introt, en mixad version av låten Bröder med Stiko Per Larsson. Dessa känslor som dyker upp är nästan omöjliga att förklara. Det som händer i ejendals arena, händer bara i leksand, BARA i leksand. När jag hörde låten, hur bra den var, så kände jag hur stoltheten av att vara leksing, bredde ut sig över mina axlar och i mitt sinne.

Stoltheten att vara leksing, stoltheten att kunna stå där och älska ett lag så mycket, att man kan älska ett lag så mycket, att man gör nästan vad som helst för de. Jag kan inte beskriva hur mycket detta lag betyder för mig och alla andra leksingar.

du tycker säkert det här hur töntigt som helst
men då fåru tycka det
för de är så här jag känner.

klicka på länken
och lyssna på låten
det är underbart att vara leksing
http://stikoperlarsson.se/

tisdag

Hejhå
dagen idag började med att jag och Mikkiz gick till lagårn och var inne och jobbade ett arbetspass hos grisarna, det var inte så roligt som jag trott faktiskt. Mest lång tråkigt, och lukten sticker i näsan. Gick sen på lektion, som min lärare var sjuk på, så vi såg på en film som var en kvart, sen satt vi mest framför datorn, tills matsalen öppnade, då gick vi och åt mat i stället.
Hade projekt och företagande och sen samhällskunskap, åt middag och sen hem och dö i soffan.

Fick sen värsta rycket och tog mig en springtur bort till ridskolan, det var väldigt hurtigt. Så jävla tråkigt att springa, men de är skönt efteråt.

I morgon kommer Maria och ska sova hos mig, ska bli kul som fan :D två lektioner på torsdag, och sen äre fredag igen, och då blire bio, flickan som lekte med elden, ser fram emot det.
På onsdag, om en vecka, då blire hockey.
och ny matchtröja, ÄNTLIGEN


just nu handlar min blogg mest om bondelivet, fast jag inte är bonde.
men den här veckan, det är en bondevecka.
förrsten, så älskar jag min nya frilla,
måste därför lägga ut en bild på den.
/ ihda

shit, vilket litet emo jag är xD
not


måndag

hej.
jag luktar ko.

Gick upp 5 i morse, var inte alls så trött som jag trodde att jag skulle va, tröttheten kommer nu i stället.
bläääsch, jag måste duscha, mitt hår är som ett helt margarinpaket. för den som ville veta.
halv 4 ska jag till lagårn och mjölka igen, sen hem, äta, duscha och dö.

Har bestämt mig nu i alla fall, det blir 3 ekman larsson på nya matchtröjan. sen kirra autografen, då är jag som allra lyckligast. Blir inte hockey på några helger nu, nästa helg förgyller jag med bio och umgås med maria.

nu ska jag ägna mig åt fotografiskbild, och sen äta lunch.
JAG ÄR HUNGRIG!

fanihelveteeeeevarförfallerjagsålätt?
/ i

Nellies dop

Helgen har varit lugn och skön, känns som jag sovit mig igenom hela.
I Lördags var det dop i envikens gamla kyrka, Nellie skulle döpas. Mamma väckte mig 11 och sa att Tommy och Louise skulle hämta mig klockan 12. PANIK! inte duschat eller nått, men de löste sig det med. Svängde förbi och hämtade Matilda innan vi begav oss till kyrkan. Möttes av en massa människor, finklädda i kulldräkt.

Gick in i kyrkan och satte oss, jag och kusin som hade värsting kamerorna fick sitta längstfram, så vi kunde ta lite tjuuusiga bilder. Sen började cermonin och så fort prästen började prata om gud och välsignelsen, så skrek och grät Nellie xD Efter dopet åkte vi till sockenstugan vid envikens nya kyrka, och där tog batterierna i min kamera slut.

Men lite bilder fick jag i alla fall :D

I morrn ska jag och Mickis mjölka, det innebär, upp klockan 5. hard work work, men de är ju bara varannan vecka.
nu kommer dopbilder
sen måste jag skynda mig ner på byn å handla
hejdå



Västerås-Leksand

Äntligen kom vi iväg till västerås!
Jag, sandra och frida hoppade på i rättvik och åkte sen till leksand och borlänge där resten av superstars klev på. Sandra körde med repliken "hejhejjjjj välkommen" på finlandssvenska.
Stördade oss hela vägen fram till västerås och så klart blev jag mobbad hela vägen xD är väl så när man kör till med ironi, allt är fridas fel med ironin, måste sluta vara så oseriös xD

Kom fram sent till västerås och när vi väl var inne i arenan så var borta stå knökat!
Matchen drog i gång och vi hade nästan ett litet tifo. Västeråsklacken började med att sjunga vi älskar leksand, vi svarade med en jääävla massa bönder.

Västerås gjorde mål efter bara några minuter in i första, som blev bortdömt av någon anledning som jag inte såg, eftersom det var såååå jävla proppat i klacken och det stod en lång tjej framför mig.
Kenny Källström satte leksands mål i första och dom gick ut med 0-1 ledning efter första :D
Västerås kvitterade och tog ledningen i andra, men med bara 15 sekunder kvar av andra satte Oliver Ekman Larsson pucken i kassen och de kändes så jävla skönt!

Tredje perioden var sjukt spännande och leksand spelade stressigt i boxplay och powerplayen var inte dom bästa vi sett, men dom klarade av 5-3läge i tredje perioden, och när de var knappt två minuter kvar av matcher sätter Eric Johanson pucken efter två returer och jag tror taket på ABB arena lyfte.
Sandra presenterade mig för FB-jim som var trevlig och frida hoppade framför en stillastående bil, fyllda med västeråsare och ba wohooooo leksand!
ja, mina kompis är störda
and knooww
pictures!


on the road
kirrar med lite små "tifo" grejer.

on the road

converseleksandsstjärna!

game
ABB arena är INTE vacker.


UNDERBAR START PÅ SÄSONGEN
<3 VI ÄLSKAR LEKSAND

för trött för att vara människa

jag är för trött för att vara människa,
kan jag få vara leksandssupporter i gurkstan just nu i stället?
det är inte samma sak



SNART DRAR VI


förresten är min son borta! Din son chicko?

jag sitter nu med kajsa, millan, nallen och mattias och ser på hitta nemo. Tänkte blogga en liten snabbis från kajsas dator, och berätta om min otroligt intressanta dag.  Idag har jag varit i lagårn med typ halva min klass, jag och mickis klippte en ko tillsammans, sen tittade vi på smågrisar, dom var typ söta :D sen åt jag middag med millan, kajsa och isabelle.

Millan å kajsi följde med mig hem till golfbyn och sen följde jag och millan med kajsi till stallet och tittade på när hon red, flumma som fan :) en riktigt rolig dag :D morgondagen inleds med sovmorgon till 9.55, slutar dock klockan 4, det gör mig en smula emo.
men snart är det ju onsdag, vilket betyder hockey med sandra och frida.
fan va jag längtar.


nu ska jag vara social med mina nemo-kompisar.
hejdå!

äntligen fredag

hallå där :)
Sitter i ornäs hos Kusin Louise och stördar. Ätit kinamat och tittat på en shoppaholics bekännelser, måste säga att den var riktigt bra. Rolig och störd :). Nu är jag så mätt så jag ska nog lägga mig i soffan och jäsa.
Har roat mig med att bygga kylskåpspoesi, måste säga att jag är ganska bra på de faktiskt xD Louise har hållit med att bleka tänderna nu i snart en och en halvtimme, UTAN framgång. vi har nu skrivit ett MYCKET argt brev till företagets kundtjänst  :)


Jobbade sista dagen i djurhuset idag,var till Tomteland och hämtade höns, som tyvärr fått kvalster och var tvungen att resa till himlen. Jävla mora och jävla tomteland.
Men roligast idag var att vi åkte med bakluckan öppen i typ tio minuter på vägen till mora innan vi märkte de xD Fan va kul de va xD
Fick sluta så vi hann med trebussen till falun, och så snabbt som vi bytte kläder är jag förvånad över att mina byxor inte var bak och fram eller liknande.

Väl i Falun mötte jag upp med Louise och vi gjorde några ärenden på stan, jag köpte bland annat mina efterlängtade converse, men dock inte ett par blåa. men ett par svarta. Så i morrn ska jag, frida och sandra matcha med svarta converse. kan de blir töntigare xD men de är ju de vi gör bäst. Köpte mig även en svart collagetröja med zip. Kan behövas nu näre blir kallare.


I morrn ska jag handla jeans och nya kläder och bränna jättemycket pengar. Äntligen komma hem till Linghed och till mamma <3 sen bär de av till rättvik igen och en ny skolvecka. På onsdag är det hockey och på torsdag är de hejdå gamla frilla och hej nya frillan. vi får se hure blir. '
men nu lite fin poesi

nog med poesi för i kväll.
hörs
/ i

bajs/ sandra

hej, jag har rubriktorka, så sandra kom på en fin liten rubrik :)
Sitter med Frida och Sandra i min stuga och ser på en sjuk film på tuben. Lägger upp den snart.
Jobbat och slitit i djurhuset idag, städade hela leguanterrariet, vilket är ganska stort. Eftersom de är så hög luftfuktighet där inne så dör man nästan av svett. Men de gick bra de med :)

I morgon är de fredag och vi ska åka till Tomteland och hämta hönsen, som fått kvalster förresten xD stackarna.
Åker sen till Falun för att se på film och äta god mat med Kusin L, det ska bli riktigt gött :D
Lördag dax för shopping :)

Vilket onödigt litet inlägg
men här kommer den stört äckliga ormen på film.
enjoy

/ i


090909

hallå bloggen :)
sitter i min stuga och tittar på sverige-malta. Mikkiz är här och vi ska plugga, har så mycket plugg att göra nu. Akvaristik, för er icke-djurvårdare så betyder de alltså fiskar och akvarium, arbetsmiljö och säkerhet, matte och en jävla uppsats i projekt och företagande där jag ska beskriva vad en entrepenör är, vafan finns de att skriva liksom? Nog för att jag inte fattar någonting, men jag tror ändå jag vet vad en entrepenör är för nått?

Den här veckan är jag, Maria och Isabelle i djurhuset och har inga andra lektioner. Det är väldigt roligt, men så drygt. Dels att det är så varmt och högluftfuktighet där inne och sen att man kutar runt hela dagarna, städar och fixar med andra grejer. Idag har jag matat alla de små leopardgeckoödlorna med syrsor, och sen hjälpt till med att bygga färdigt den nya hönsgården. Man kan ju tycka att byggeleverna ska göra sånt, men då tare tre år. Så lika bra att dom rediga djurvårdarna göre :D

På fredag blir det äntligen hem till Linghed <3 men först ska jag äta mat med kära kusin L och sen blir de bussen hem till mamma :D jag saknar henne. Pappa och bror är och jagar och kommer inte hem förrän Söndag. På lördag blir de shopping, snacka om att jag ska bränna pengar nu när jag fått min fösta lön :D Har redan köpt ett par nya skor, mjukisbyxor och en ny ryggsäck. Ryggsäcken kostade 500 spänn, shit :S jag som trodde jag skulle bli snål nu när jag har pengar.

Näe nu måste jag plugga :(
men lägger in en mysig höstbild
för nu äre fan höst.

jag älskar att ha fotografiskbild!

m krunegård <3


jag blir helt kär, markus är bäst.

åh fyfan

aj, mitt huvud.
idag mår jag som jag förtjänar. men gårdagen var hur kul som helst :D maria är störd.
börja med att åka till marias bror och "förfesta" lite där, vet inte riktigt om jag kan kalla de förfest, men.
sen drog vi till arenan och tittade på dileva, träffade en massa folk jag saknat, bland annat kära josefine, ellinor och elin <3

efter dileva så typ kuta vi till lilla scenen och tittade på stiko, han är ju för bra. Han började med att säga "förlåt att jag är sen, men de var ju nån brynäsare som gick över tiden" hahah så jävla go. Han började spela flyktsagor tror jag, men är inte säker. var ju inte i mitt bästa tillstånd om jag ska utrycka mig så. Fick i alla fall höra låten Bröder innan jag och Maria stack till hosjö för att fixa lite saker. Och naturligtvis så spelade han törneros, så jag missade den. FAAAN. Snäll som jag är så ringde jag upp Frida, Thina och Mästerfotografen i converse så dom fick höra bröder :)

Vi drog sen hem till Marias bror igen och väntade på att klockan skulle bli rätt tid så vi kunde gå för att se dead by april. Vi stod nästan längst fram och alla börja putta och störda sig så de slutade med att jag, Lisa och någon jag inte minns namnet på gick ut ur folkmassan. Väntade sen på Maria som stod och headbanga längst fram med Johan, My och Knut. Träffade Kusin Tommy och Malin innan vi gick hem till Johan och lyssnade på en massa Markus Krunegård.
HELA LIVET ÄR ETT DISCO, HUR KUNDE DE BLI SÅÅÅÅ SVÅRT!
Kvällen slutade med en tampong i knuts näsa och att jag och maria tog tvåbussen hem.
ROLIG KVÄLL,
nu blir de rättvik
/ i

KAOS!

snacka om att allt verkligen är kaos nu inför Allmänhetensdag som är i morgon. Blir helt nervös över de här,. men nu känns de lite bättre i alla fall :) hinner blogga en liten stund innan jag måste ut och "kaosa" med alla andra.
I kväll ska Maria sova hos mig och i morrn samling 08.00 och fixa de sista, sen dax att börja sälja :D

nu måste jag ut och härja med alla igen, sen hem och äta mat. JAG ÄR HUNGRIG!
/ ida

jag tror på farsan inte på hypade poeter

Hej.
Jag sitter här och är ganska glad, glad för att i morgon ska vi vara i djurhuset hela dagen och städa, okej städa kanske är mindre roligt, men slipper ha idrott, engelska och lantbruksdjurens skötsel i alla fall :) dessutom får vi lära känna ettorna. Apporpå de så tycker jag fan att vi kan ta skolkort snart, så man får veta vilka som går i ettan egentligen. Måste komma på någonting bra som vi ska ha på skolkortet å, vi får väl se hur de blir. förra året vare tummen upp som gällde, va blir de iår. Förslag?

Slutade egentligen halv elva idag men var med Maria på svenskalektion och flumma som fan. En väldigt djup lektion med fina och djupa tankar. Efter svenskan så gick vi och åt maaat :) go mat vare å. Flygande Jacob och grönsaker. sååå jävla gött. Gick sen ner på byn och beställde klipptid, för nu jävlar ska jag klippa lugg! Haft de nästan hela min barndom, och nu tänker jag nog satsa på de igen. Funderar på att färga oxå, men de kostar 950 kronor att färga och klippa på salong. I och för sig är det nästan ingenting om man jämför vad de kan kosta. Men nu när jag får pengar kommer jag bli så sjukt snål. I morgon kommer min första lön in på kontot. 8533 kronor för att vara exakt. Men de finns ju så mycket jag måste köpa, så dom pengarna kommer ryka ganska fort, men får hoppas att dom inte gör de. Jag får spara lite på dom. Måste lära mig de så att de inte rinner mellan fingrarna som sand.

På Lördag är de Granny Goes Street i Falun, och från början skulle Melody Club spela sista timmen, men så klart så ställer dom in! Så jävla besviken jag blir :(. Som tur är så ska Stiko spela klockan 8 och det är jag så glad över, eftersom jag under senaste tiden lyssnat bara på Stiko. Kanske därav att mina bloggrubriken består utav textrader från hans låtar. Amsterdam, Törneros och Värd att ha är så jävla king att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Hoppas verkligen han spelar Törneros, eller Silver och guld på Lördag. Då kommer jag bli så jävla glad :D:D Och sen ska jag gå med Maria på Dead By April runt 11 tiden. Sen sovasovasovasängsängsäng hos maria på lördag kväll och Rättvik igen på söndag :) och sen en heeel vecka i djurhuset. KALAS!

måste bara bevisa att jag fan hade page och lugg hela min barndom.

frillanfrillanfrillan <3
och de kritblonda håret.

/ i


Världen styrs av Uncle Sam

Hallå :)
Sitter min min ensamhet i Mikkiz stuga på golfbyn och lyssnar på en massa Stikomusik :) Nyss ätit god mat med Frida, idag blev de pasta och chilikyckling, typ xD gott vare i alla fall, sen flumma vi som fan och var allmänt störda. Jag förstår inte hur jag kan vara så trött jämt så jag blir så flummig, sover ju i alla fall någorlunda om nätterna. Har inte drömt nå roligt i natt, vilket är synd :(

Imorgon har jag ekologi, sen slutar jag. Då ska jag fan ta mig i kragen och gå ner på byn och beställa klipptid, för nu jävlar ska jag klippa lugg, eller jag funderar på de i alla falll. I och för sig hade jag lugg hela min barndom, och nu känner jag för att gå tillbaka till de. Vi får se hur de blir.

Och på fredag får jag pengar, eller jag hoppas att jag ska få pengar i alla fall. JAG BEHÖVER KLÄDER. eller skor i alla fall. Och jag behöver jeans. och sen skulle de inte sitta fel med den där snygga leksandsoverallen heller.
jag hatar att vara fattig :(
förresten så har Frida köpt mig en parfym på båten, vilket var skitsnällt :) som jag måste betala tillbaka henne för. ojoj, mina pengar kommer ta slut xD

Nu ska jag kila till Landegren och fördriva lite tid.
hejdå
/ i
jag är en tönt

sjunde back och bänkad

Aloha readers :)
Jag sitter och tittar på film, för ovanlighetens skull, med Linus :) Är helt jävla slut, jag och Hanna har varit och simmat på enåbadet :) och pepp och hurtiga som vi var, simmade vi hela 5 kilometer! Det är liksom en halvmil :O jisses, vart kommer alla dessa krafter ifrån? Har hur mycket att göra i skolan som helst inför Allmänhetensdag på Lördag, de gör mig helt nervös.

Sjuk håller jag på att bli också, fan de orkar jag inte med, det tär mer på krafterna än att vara arg. Och arg är jag nästan, fast mest på att skolan blivit så krånglig. Ska bli skönt när vi kommit in i skolarbetet lite och slipper irra runt som hönor. Ettorna är nu på kolmården och har etologikurs. Helt sjukt va roligt jag hade med NPD08 förra året. Fast maten var kass och wildkids-ungarna åt upp våran frukost, hade vi ändå så jävla roligt :)

I natt fick min ipod fnatt och slutade spela musik, eller så vare bara som jag drömde. Sjukt ledsen blev jag i alla fall över att jag inte kunde lyssna på Stiko-Per nåmer. Jag som hoppades på att jag kunde drömma en sån där rolig och trevlig dröm om att jag var på en Stikokonsert med Frida :) Förresten så ska han tydligen spela på Granny Goes Street i helgen, en gratis konsert i Falun. Och naturligtvis så kan jag varken gå på honom eller Melody Club i och med att vi ska jobba på Allmänhetensdag, det gör mig lite sur.

Hade fotografiskbild i Måndags ju, och tänkte lägga in en oerhört fin bild på min kära Maria, innan jag kryper till kojs.
/ i


RSS 2.0