Myser på peace and love med dessa två! Hal...

foto0357 (MMS)

Myser på peace and love med dessa två! Halkbanan avklarad idag och de var de roligaste jag varit med om :D just nu är jag rätt törstig och fryser om benen. Men de är okej. De är roligt att titta på folk, hejdå! :)


6 dagar av kärlek, budskap och musik.


idag hämtade jag mitt armband och umgicks med Frida och Emil i ungefär en timme. När jag kom hem somnade jag i min säng i två timmar, nu är jag pigggg. Jag har klivit in en pinne i foten också, bra ida. I morgon drar det igång på rktigt. Stiko Per Larsson 22.30, gooooooooooooooooooooooooot!
/

Timon


På midsommarafton kom även Lotus kusin Timon, surikaten och hälsade på. Haha, fuling <3 Hakuna Matata!

Midsummerweekend

Fredag
Frida tog en tripp till mig på torsdagkväll och körde vilse men hittade upp till Hyn till slut. På midsommarafton tog vi fyrhjulingen för att hämta björkris och blommor. Vi klädde vedvagnen med björkris och satte den efter fyrhjulingen. Jag och Frida gjorde ett tappert försök med att göra två kransar. Måste säga att jag lyckades rätt bra med min, för att vara första gången :) Sen drog vi med fyrhjulingen till färbon och dansade runt stången, åt tårta och gick tipspromenad. På vägen hem klarade vi oss precis från regnet, sen åt vi mat och sen gick vi och badade. Skitkallt. På eftermiddan åkte Frida hem och jag umgicks med mina föräldrar och laddade inför Lördagen.



Kulldräkt och converse is so Nelliestyle

Lördag
Jag, Mor, Far och Lotus åkte hem tidigt från Hyn och drog sedan till Höganäs på rodd. Frida kom med bussen och gjorde mig sällskap. Jag var nervös, som om det skulle vara nått nytt. Men både damerna och herrarna tog hem segern inklusive vandringspriset. Bra jobb! Efter rodden åkte vi hemmåt och åt mat innan vi drog till Robban och Elin + kalas på logen. Efter att Frida kutat och stulit rabarber och doppat i krusbärscider så hoppade vi på bussen till Mannes. Blev dock inte så mycket dans, mest flumm och störda idéer på puben ( som jag förövrigt inte kan stava till i dimman). Efter att ha härjat på Mannes i över två timmar så åkte vi hem med bussen. Asrolig kväll !

 

Söndag
Efter en deal i dimman med Sara så rodde jag för första gången i Skryt'n och det var så jävla roligt. Träning nästa vecka igen, kan knappt vänta!
/ ida

:)

HAHA, det senaste inlägget <3
Man får sånna otroligt störda idéer i dimman, men det är väl roligt. Asrolig helg måste jag säga, speciellt på Mannes, fyfan :D
Fick några snygga bilder på rodden i Lördags som jag ska ta itu med när jag kommer hem. Sen drar jag till Bea en sväng, sjuukt längesen. Min lön är försenad så den ser jag inte röken av förrän nästa Måndag, vilket också betyder min första arbetsdag, hjälp.

Igår rodde jag för första gången i Skryt'n, det gick bra och var hur roligt som helst. Fan Sara, det här kör vi på! Träning på söndag igen, räkna med mig :) haha.

Kanonväder idag, jag blir så glad :D men de är ju bara för att mamma har semester. Oj jävlar, är klockan så mycket, nu lär jag kila till bussen. so long
/i

på väg till mannes. Frida är king, wooohoo!

foto0356 (MMS)

på väg till mannes. Frida är king, wooohoo!


Glad midsommar :D haha

foto0355 (MMS)

Glad midsommar :D haha


sitter ute i solen och bara njuter av tyst...

foto0353 (MMS)

sitter ute i solen och bara njuter av tystnaden. Är helt fördjupad i systrar av jeans, fjärde sommaren. Mamma och jag tog en tur med fyrhjulingen och jag lyckades få olja på mina favorit shorts, så jävla emo! Det tog en och en halvtimme att cykla igår och jävlar va ont i röven jag har idag xD min lön är försenad oxå, men studiebidraget borde ju komma snart. Fan, nu gick solen i moln. Jag ska dra mig tillbaka till min bok. Glad midsommar! :D


1,6 mil, i'm off for sommarstugan med Mand...

foto0351 (MMS)

1,6 mil, i'm off for sommarstugan med Mando i lurarna :D Hejdå!


Linghedsrodden 2010

Linghedsrodden 2010 gick av stapeln igår och slutade för hemmaseger för herrarna och en andra plats för damerna. Jag satt i följebåten och tog kort på båda loppen och blev rätt nöjd med bilderna, så här kommer några smakbitar.


/ ida


Oreo, kexet som förenar familjen <3

Hoffmaestro till p&l, är jag nå glad eller?
JA!

Nyss körlektion, det gick bra :) i morgon får jag äntligen sova sen blir det hyn med mamma och pappa och ett stycke stövare. Midsommardan blire rodd och roddarfest, awesome :) sen äre p&lvecka och härj, braaa. Stiko spelar på p&l café också. Peace and Love älskar mig.

Förresten, idag i detta underbar väder så saknar jag att stå i en ishall, en ishall med namnet Ejendals Arena och göra det jag älskar mest. Titta på hockey med mina bästa vänner. Jag tror närmare bestämt det blir en roadtripp till Leksand snart, skulle inte de sitta riktigt fint?

Just det ja! Thina fyller 20 idag, grattis som fan allra bästabästabästaBÄSTA Thina på din dag <3 När jag kommer hem ska jag lägga mig och steka fläsk, sen lägga in och redigera bilder från rodden igår, herrarna vann igen, congratz. Sen ska jag nog justera lite i mitt fotoalbum, det var längesen. Som vanligt kommer de typ aldrig bli som jag tänkt mig... vi får se hur dagen slutar.


Note to self :
Prata inte så jävla mycket när du har körlektion, du kan inte göra flera saker samtidigt, fast du är tjej.
/ andersson

Houkkolina

Idag när jag kom hem hade jag fått brev. Brevet var från dalarnas tidningar och innehöll ett sånt där papper där man ska skriva i vad man gör på fritiden, va man ska göra efter plugget och vad man ska ta med till en öde ö, sånt där som finns med på familjesidorna när man fyller år, när man fyller 18.

arton
eighteen
dix-huit
18

Det närmar sig, på riktigt.
Efter en hel helg i lagårn är jag totalt utmattad. Somnade i soffan när jag kom hem och sov i nästan två timmar, så jävla skönt. Avslutade mitt lagårdspass med att hjälpa en liten kalv till livet, igen. Otrolig upplevelse. Det blev en Houkkolina :)
Helgen var verkligen huuur rolig som helst. Varje gång jag varit i Gustafs så tänker jag, jag har aldrig skrattat så mycket som nu och efter den här helgen har jag tänkt likadant.

I morgon ska jag köra bil och sen plugga teori som fan.
BYE

klicka :)

Första dagen på länge det är fint väder ute, då ligger jag och Emil på Fridas rum och lyssnar på Timo medan Frida bränner en skiva. jag och Frida var i lagårn i morse och gjorde rutiner, sen gick vi in och åt frukost. Ikväll äre midsommarfirande och grillning som gäller, awesome.


Kliccckkaaa :)
Sommar 10

catch me if you can

Idag har jag förlöst en kalv, det var en upplevelse. Jag och Frida började dagen med lagård och avslutade dagen med lagård, riktigt roligt. Men jag är helt fullkomligt slut, kommer sova såå skönt i natt. Slocknar nog rätt snart. Lagård i morgon med, både morgon och kväll :D

På Måndag är det körlektion igen och Matildas födelsedag, 15 bast, fan va tiden går. Jag längtar efter pengar, har så mycket att betala, medlemsskap i superstars, P&L-bille och säsongskort i Leksand, hur ska jag ha råd med allt xD
Ida "Jag kommer aldrig hinna" Andersson var mitt namn. Nej nu ska jag nog lägga in en bild från Sälen, det var längesen, sen forsätta med att titta på lite tv innan jag somnar.


Gustafs

Sitter vid Frida nu och luktar kossa, ska hjälpa henne i lagårn hela helgen, roligt :) det är verkar väldigt uppskattat eftersom hon slog mig i huvudet med torkvindan när vi hämtade tvätten och sen skrattade i ungefär 12 minuter. Idag har jag bokat halkbana, uppskrivning och uppkörning, är redan nervös. Andas ida, andas som faan.

Nu ska jag.. göra nått
hejdå :)

listor is fun!

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Linghed, Dalarna, Sweden. Och Hyn såklart

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- Solar, badar och umgås med mina vänner som jag inte träffar annars. Äter isglass!

3. Vad lägger du helst på grillen?
- Fläskfilé, kyckling eller haloumiost (då ville han ta min haloumiost!)

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
-Jobba järnet, ta körkort, gå på Peace&Love för första gången i mitt liv, kryssa med LIF, bröllop, BLI BRUN, umgås så mycket som möjligt med mina vänner och försöka andas xD

5. Dina bästa sommarfärger?
- Mycket ljusa färger, vitt och beige bland annat

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Misömmar, jordgubbar med mjölk, nubbesallad och smågrodorna :) ahah

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Gå barfota när man hör göken, långbaden i ån med Jason, cykling, sommarknän, underbara somrar i hyn och sömnlösa timmar natten till den 13 juli.  

8. Havet, sjön eller poolen?
- Sjön, lätt! Helst en källsjö. Aldrig badat i havet :( Älskar att ligga i och plaska i timmar och det gör jag helst i ån nedan för mig med en bästa vän. Dock kan sjögräs gå och dö :)

9. Vad väljer du i glassbaren?
Det är olika.. men mest isglass.. eller näe det är nog lika. Men fyfan va gött med en piggelin. Näre gäller kulglass så är saltlakrits min favorit.

10. Vart går din drömsemester?
- No idea! Men är väldigt sugen på Scotland eller Australien. Eller the big apple, eller var som helst i USA för den delen. Det vore awesome att se en hockeymatch, eller ännu bättre, ett OS. Fast på sommaren stannar jag i Sverige, eller åtminstone Norden.


iiiiiiii'm a highwayman

tror fortfarande att jag är full sen gårdagen xD det kommer väl sluta med en sjuhelvetes bakfylla i kväll, men jag gillar det. kanske. Kvällen igår var i alla fall rolig fast det spöregnade och inte var så mycket folk.

nu ska jag lyssna på hoffmaestro
hejdå


11 Juni

11 Juni och Fridas student stod på schemat denna dag. Jag, mamma och Sandra åkte bil till Rättvik först och tittade på när studenterna sprang ut, NPNV ÄR BÄST ! Träffade tre från min klass också, i miss min klass <3 Jag övningskörde upp till Rättvik förresten, weeeeheey va bra det gick :D Efter att vi varit i Rättvik åkte vi mot Gustafs, jag övningskörde dit med, det gick sjuuukt bra, go me!
Naturligtvis så lyckades jag grina tre gånger på studenten xD så jävla blödig.

Efter besöket i Gustafs åkte jag och mamma hem och vidare till studentkalas hos Sara, bra dag fast det spöregnade typ hela dagen!

Grattis mina underbara vänner som tog studenten i Rättvik, jag kommer sakna er <3

HUURRRAAAA!


give me freedom, give me fire

SOMMARLOV!
Efterlängtat? JA! och som vi kämpat dessutom, kattkurs, lantbruksdjurens skötsel och alla dessa växtochdjurlivskurser och en kanon praktik, bra jobbat NPD08 ! I morgon drar jag å häggalovern till Rättvik och gratulerar Fridis och gråter en skvätt, sen äre kalajs i Gustafs!

Jag lyckades köpa två par skor, en ipodsladd och strumpor idag på lunchen, där ser man!


The Soccerboys – Wavin´ Flag (Official Song Africa 2010) (Tribute)

Sommaren 2010 måste bli bra, den känns laddad med bara en massa bra saker.
Fotbollsvm
p&l
co cup
18
kryssning och
bröllop.

/ asglad ida med solbrända och myggbettsbitna ben

hello summer


aaavimbawepp

Körkortsteori my ass. Fick nyss en desperat tanke att jag inte kommer klara teorin alls. Bajs på allt. Det är så jävla jobbigt att gå upp kvart över sex, det är så jävla jobbigt.

Nu är jag nästan sen till jobbet också. Luncha med Louise i morgon, i can't wait.
3 dagar kvar, student, sen äntligen sommarlov.

/ajdaa

akta min sten, den är ovanlig

Idag började jag dagen med att försova mig. Vaknade precis när jag började på praktiken, bra jobb idaa. Tog tidigaste bussen in till stan och började jobba. Fixade legget och bankomatkortet på lunchen och fick sluta tidigare från praktiken. Hela Falun kryllar av studenter, lyckliga studenter. Jag vill också ta studenten, fyfan va roligt.

Nu ligger jag och tittar på mysteriet på Greveholm och väntar på finbesök, om inte klockan blir för mycket. Sandra och Benjamin skulle kanske ta vägarna förbi i bilen, trevligt!

Snart börjar sommarlovet och jag har inte riktigt fattat det än. Men det är sjukt efterlängtat, ungefär lika efterlängtat som mitt körkort, come ooon.

last week

Kvällen igår var den roligaste jag haft på länge! Frida tog en impulsresa till Falun och umgicks med mig, Maria och Sandra. Sen kom Bajen och David och gjorde oss sällskap på bussen till Linghed och åkte sen tillbaka till Falun xD Ebba Gold var bra. Jag, Frida och Sandra satt ner på stora torget och härjade medan Maria sprang runt oss i cirklar och letade efter oss xD sjukt jävla roligt.

I morgon börjar sista veckan på praktiken. Sen har jag sommarlov, väldigt ofattbart :O men de blir fan inte sommarlov för mig inte, måste verkligen plugga körkort, verkligen jättemycket! Uschfyfan nu blev jag jättenervös. Andas. Näe fyfan xD

Nu ska jag sova tror jag
Godnatt / i

(guuu va jag svär xD)

on the road again, mot falun ! Vädret och ...

dsc00150 (MMS)

on the road again, mot falun ! Vädret och sällskapet är bäst. Kisss!


haaaaaaai

klädångest som fan. Snart drar jag och sandra in till falu kalaset och härjar med Maria och gänget. Aweesome. Nu ska sandra borsta tänderna.
hejdå

Bäh


Jag slår vad om att du aldrig sett någon så glad över ett lamm :D
Idag har jag pluggat teori som fan och det går framåt, nu måste jag nöta körning om det ska bli ett körkort någon gång! Gjort typ 1000 delvattenbyten på akvarierna inne på Djurmagazinet, vilket tog typ halva dagen, men det var rätt roligt.  I kväll är det falukalaset, vilket jag totaldissar för att vara hemma och sova i stället, jag älskar att sova. Morgondagen lovar shopping med Sandra vilket är awesome ! Sen bara 4 arbetsdagar kvar innan Fridas student och det bär upp till bästa Rättvik igen.
Bye!


markus's got the answer

Hej och välkommen till Ihda.blogg.se.
Just nu Sveriges mest negativa blogg.

Positiva tankar existerar inte i denna blogg, åtminstone inte i detta inlägg. Detta inlägg skrivs av en riktig jävla surfitta vars huvud bara fylls med svarta negativa tankar som hon vill men inte borde dela med sig.

Ibland är bara livet så jävla orättvist.
Tänk om jag kunde sluta fundera på framtiden och bara leva i nuet, hur jävla svårt kan det vara.


Markus har svaret
"Du har tänkt tillräckligt tänk inte mer"

tio djupa andetag

panik och stress som fan.
jag har ingen kontroll över någonting, inte ett skit. Jag måste andas och jag behöver tid med mina bröder <3

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

andas.


Sitter hos polisen och väntar på min tur. ...

foto0335 (MMS)

Sitter hos polisen och väntar på min tur. Klantida som tappar plånboken. Hoppas dom hittat nått! Men med min tur är de väl ingen idé att hoppas. Aja, har i alla fall tur med vädret. Pyss !


RSS 2.0