forever fourteen

Dagen började bra, sen skrev Jesper Ollas på för Brynäs.
fan
Hejdå världens bästa #14 ♥

Sista Mars

bild0076 (MMS)

Efter lunch drog nästan alla medlemmar i NPD08 ner på byn och köpte twister som åts i solskenet. Brillorna på såklart :-D i morgon har jag zoobehörighetsprov, känns lite.. Ja jag vet inte riktigt. Känns nog mest jobbigt. Pussdå!


Idag är jag ascool ;)

bild0074 (MMS)

Idag är jag ascool ;)


"Peace and love, a festival down town!"

and i was dancing the whole way home! 
Saknar jag det här? JA
Längtar jag efter sommarvärme och peaceandlovehets? JAJAJAJAJAAAA!

Solen har en speciell inverkan på mig, den gör mig otroligt glad och.. störd. Störd dag i skolan med NPD08 och speciellt Emma Ollas. TACK!

Set's up like a fire alarm, in city made of ice.

Tack John och Ossi
<3
Johnossi – Dead End

Jobba påååååå!

Tre veckor i skolan, tre veckors praktik, två veckors ledighet och en veckas festande kvar av mitt gymnasieliv.
Eller ska vi säga sex prov och en redovisning kvar istället.. vet inte vilket av dom som gör mig mest stressad. Skitsamma, nu ska jag inte vara sån! 

I natt har jag drömt att jag jagat någon i bil, fast den styrdes av en joystick. Sen kom Johan Ulvesson och spelade bov, jag gömde mig bakom några träd mitt i snön och.. ja, en störd dröm. Det gjorde inte saken bättre att mina grannar hade fest långt in på natten och att jag vaknade 411 gånger av att de stod utanför min dörr och pratade, ASHÖGT. Det är okej, småpojkarna måste väl få ha roligt. Jag är ju ändå ledig idag. 

Nej, nu ska jag snart gå tillbaka till hypertrofisk kardiomyopati, endocardos och aortatrombos och ge järnet. Grattis till J18 elit som tog sig vidare i slutspelet och vann över SSK med 5-1 igår. Självklart var jag, Hanna och Katta på plats. Firar det med en liten bild. hejdå





En tripp till Leksand

I förvånansvärt god tid begav jag och Frida oss mot Leksand för lite J18 SM-slutspel. Leksand-Södertälje was up this beautiful sunday, näe okej nog med engelska för idag. Precis när Frida ska svänga upp på riksvägen så ringer Arvid och skriker "VÄNTA PÅ MIG!" ungefär. Så vi drog till Fridas mysiga farmor på lite mjölk och sockerkaka i väntan på att Arvid skulle bli klar. Sen drog vi äntligen upp på riksan mot Lekke med inte så mycket tidsmarginal, som vanligt haha.

Matchen slutade 3-4 till förort och ghettokidsen efter förlängning, vilket innebär 1-1 i matcher. Sen tror jag att SSKs målvakt hade någon diagnos eller nått syndrom. Vattenskalle ryktades det om, haha ;)

26

Började dagen med att ta fel på en hel timme, missade bussen till Möjligheternas stad. Tog den senare bussen och hann med ett och ett halvt spinningpass. FAAN va drygt det var xD roddarsäsongen kommer bli rätt tuff måste jag säga, haha.


Jag fortsatte dagen med att se "Marcus Hellner" på ica maxi, baka kladdkaka, göra mat och titta på Skellefteå-Luleå. Förlängning på hockeyn nu, kom igen SKELLE! Snart blire inbakad Gustafskorv, gött.

Lite bildbrist på bloggen.. ber om ursäkt för det.

Asgarv, vurp och Rättvik by night

Igår var Frida här, äntligen en störd och rolig kväll med asgarv x 71000. Först en himla massa snack om tryffel och anjovis, förstår inte riktigt vad Frida fick det ifrån. Sen bestod kvällen mest utav ett besök i Limhagen, flanellskjorta, dansband och kortspelande. Trevligt att ha trevliga bönder till grannar :D


Idag blåser det som fan, gött! så kanske snön blåser bort.. och all is med för den delen. Jävla is ! Gjorde fetaste vurpan igår när vi skulle åka till Leksand. Trodde att jag hade ena foten i bilen.. men uppenbarligen inte och plötsligt låg jag där med fötterna UNDER bilen. Efter att ha legat där i ungefär 7 minuter och asgarvat både åt mig själv och att Frida knappt fick luft för hon skrattade på mycket. Jag säger så här : AJ MIN RYGG :(

Men roligt var det. 

Ilandsproblem : Min kompis har inte touch och det är fett irriterande när hon skriver sms när vi pratar i telefon.

Ge mig en gråtuss!

AAAAAAAAAW! Snälla pappa, snälla?

Woho, yeho!

Idag är jag otroligt glad ! Det måste vara vädret, min underbara klass och planeringar inför v23. Jag har lust att plugga, mår bra och på onsdag kommer bästavän. K U N G !

Det skulle sitta fint med ett gympass eller en roddarträning nu, längtar. 



CIAAOOO!

Ikväll är Ted kung.

Älskling jag vet hur det känns, när brorar till tryggheten bränns.
Mina ögon kommer alltid le mot dig, kan det begäras mer av mig?
Men det blir så mycket bättre, om vi är tillsammans.
/ I K M A

Sådärja SAIK !

SMGULD SMGULD SMGULD SMGUUULD SMGULD SMGULD SMGULD, SMGUULD SMGULD!

OJOJOJ ZEKE!
fan va viktigt. Äntligen ett smguld.
Tack för ALLT Daniel Zeke Eriksson, en bättre sista match kunde du inte göra. 

det är ju skönt att det går bra för laget man hejar på i någon sport..

nu :
en lång varm dusch innan jag tar tag i genetiken.

Help me get my feet back on the ground.

Let it.. melt !

Det är trevligt att drömma om studenten och att Hoffmaestro spelar på stora torget i Falun, men det är ännu trevligare när Madde ringer och väcker mig och frågar om vi ska äta frukost :D Bra start på dagen. Dock ser Rättvik och resten av Dalarna ut så här idag :

Snöstorm ! Vafan, när kommer våren på riktigt? Jag skojar inte när jag säger att det är 1 decimeter snö på saaben.  Ikväll drar vi till Norrland en sväng på kalas, han fyller 20 :) bild dt.se

Bra Ida!

bild0059 (MMS)

Projektarbetesrapporten är härmed klar och inskickad, FYFAN VA SKÖNT ! sjuk lättnad i alla fall :) så idag ska jag ta det lugnt för en gång skull och inte ta tag i genetiken och zoobehörigheten förrän i morgon. Jag, Lillan och Idus tog oss en tur med saaben och köpte andra glassen för veckan och åkte sen upp igen. Underbart med vårsol, men inte lika okej med -10 i morse.. men jag antar att dom jobbar påre :) Sm-final i bandy på söndag, kom igen SAIK! pussdå emil, jag tänker på dig <3


Hard work you say?

Tänk om turen kunde vara på min sida någon gång. Näe men förhelvete, varför sitter jag här? IDA ANDERSSON, DU HAR INTE TID! Faktablad, naturkunskap och sen kanske lite genetik också. Jobba på bara, ingen vila. och till dig stressmage, håll för fan, håll! 

Orsa Spelmän – Visa från Venjan
puss farmor, i miss u <3
/ ida


Update
Jag är idog och lever upp till mitt namn, nästan lika idog som Markus när han driver ut ungdomen ut ur kroppen. Har bockat av tre saker på min to-do-list (den rimliga) idag och känner mig nöjd. Helgen öppnar dörren för mig redan i morgon, men ingen vila och ingen ro, djurhusjobb och plugg hela helgen, woho.

dream on

I natt har jag drömt att det fanns en utbildning på Leksands högskola som jag ville läsa. En blandning mellan djur och smycken. Vilken glädje, haha. Det var ju passande eftersom man får söka högskola från och med idag, eller det kanske är sista dagen att söka.. Jag har ingenting att söka i vilket fall, det suger ju. 

Slänger in en gammal goding som påminner mig om tok och galenskap på Masen 
Stiko Per Larsson – Amsterdam

Show me that smile !

Idag har jag varit glad hela dagen, undrar om det beror på solsken över Rättvik, eller om det beror på att allt depp runnit över och slagit runt. Bubbelskratt i matsalen och på djursjukvården. Marias och Lillans humor i mitt <3 Jag och Lillan promenerade ner på byn i slasket och köpte årets första glass, relax.
HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy]
Johnossi – Dead End
Låtarna jag hade på repete samtidigt som jag nötte körkort, du kanske borde prova det Matilda? ( kom och tänka på dig när jag tänkte på körkort, haha :) )Det funkade ju rätt bra för mig :D

Jag saknar redan det här


hey baby allt såg hopplöst ut

Jag har inte riktigt smällt att säsongen är slut redan.. annars har den ju hållt på långt in i april men nu, nu är det bara slut. Å andra sidan slipper vi ju nervositet och sömnlösa nätter. Nej, fan va hopplöst. Denna söndag känns rätt.. hopplös i sig. Min bil har problem och jag säger att du får åka med på egen risk, risk för kokt, grillad och överhettad skinka. Alltid ska de vara nå skit. Negativblogg.se


Gårdagens match var mest.. fight mellan klackarna.
"Helle HIV än MIK"
"Det är ni som är mupparna"
"Manamana"
"En gång om året är ingen hejarklack."
och såklart
"ursäkta, du har nå skit på tröjan" och "Saru? näe jag förstår inte skitsnack. "

Jag och mix har en tjockiskväll på golfbyn...

bild0042 (MMS)

Jag och mix har en tjockiskväll på golfbyn med bra film. Jag kan fortfarande inte fatta att hockeysäsongen är över.. Men vad finns det att göra åt det? Skönt att vara i rättvik! Av någon anledning så orkar jag inte vara hemma, blir så rastlös. Pussdå!


22.52

Just nu : en halv toarulle i näsan, nasin, the pinks och kreativt studentklänningsletande.
I morgon : planerad sömn och eventuellt lite stördhet med Frida !

It's a sickness i have

I denna sickness sitter jag hemma i Linghed med en påse ostkrokar, nyser som fan och har snor i hela huvud. Så varför inte en fin, bra lista jag snott av Frida.

Vad heter du?
Ida Kristina Maria Andersson
Var bor du?
Rättvik och Linghed, Dalarna.
Var vill du bo?
I en lite större stad som typ.. Filipstad! eller någonting. Sen är jag grymt sugen på Canberra eller Sydney.
Har du några smeknamn?
Eftersom klassen har två Ida, så är jag numera Idus. Eller GUMMANÄÄÄÄEE av idioterna i Gustafs. 
Har du någon favoritartist?
Kings of Leon.. iofs är det en grupp.. Vi säger Markus Krunegård. Honom kan man alltid lita på.
Favoritband?
Johnossi, KINGS OF LEON! , Dropkick Murphys.
Någon speciell favoritlåt?
Just nu = Jag kommer - Veronica Maggio och 25 med Oskar Linnros. Annars Sex on Fire med KOL.
Vilken typ av musik föredrar du?
Indiepop och sånt.
Vem är din bästa vän?
Gustafsbonden å Rimforsakocken, sen såklart Bandymålisen. 
Civilstatus?
Singel och jag hatar det. 
Är du kär?
Skulle inte kalla det kärlek. 
I vem?
SIDNEY CROSBY MY BABE! okej jag skoja.
Hur är den perfekta pojk-/flickvännen?
Störd i huvudet ( som jag alltså), ha humor, vara snäll, ärlig och underbar. Insidan är viktigast. fast helst ska han spela hockey och vara född 94.. nej okej, nu skojade jag igen. 
Nämn en sak som betyder väldigt mycket för dig?
Vänner. 
Vilken låt lyssnar du på just nu?
Ingen, jag tittar på Landskampen
Vad får den dig att tänka på?
Marcus Hellner
Vad finns på ditt skrivbord?
Alldeles för mycket grejer. 
Är ditt rum stökigt?
Det är det väl jämt.
Vad har du uppe på din dator just nu?
Fridas blogg, facebook, det här och telia mobile broadbaaaand !
Har du tagit droger?
Aldrig.
Vad klarar du dig inte utan?
Vänner, sport och familj.
Vad är det roligaste som finns att shoppa?
Tröjor, eller jackor ! Fast nya skor är iofs oslagbart.
Nämn några personer du verkligen ser upp till?
Oj.. jag tycker sånt där är så svårt..
Vilka sporter gillar du?
Det mesta går bra, jag gillar sport fast Bandy och Hockey är favoriter. 
Nämn någon du hatar?
Jag är ju ganska lättirriterad så vissa dagar hatar jag alla.. men.
Står du alltid för dina åsikter?
Hos vissa är det inte ens värt att yttra sig om åsikter, för de fattar ju inget.
Vad gillar du att äta?
Är väl allätare.. men en riktigt god pasta eller grillat, MUMS !
Och att dricka?
Iskallt vatten, cider, P2!!! eller bubbelvatten :)
Nämn de tre snyggingar av motsatt kön?
Säg 3 stycken i Leksands J20 så har du full pott, hahah. Näe men ska vi säga Martin Karlsson, Sidney Crosby och Oliver Ekman Larsson då.
Det perfekta mellanmålet?
Frukt fo helvedeee!
Kollar du på melodifestivalen?
Men näe, sånt där skit !
Vad lyssnar du på när du är ledsen?
Markus Krunegård, Visa från Venjan, Koppången bla..
Hade du det kul i helgen?
Ja-arå!
Vad ser du fram emot?
STUDENT och Peace & Love.
Vad ska du göra senare?
Sova bort min jävla förkylning. och nysa några gånger till. 
Följer du några TV-program?
Solsidan, Glee och hahha halv åtta hos mig. 
Brukar du sminka dig?
Beror på hur jag känner. Men det här med å sminka sig i skolan gav jag upp med i ettan. Jag kör på au naturell!
Vad Köpte du senast?
Proviva, ostkrokar och nässpray
Pluggar eller jobbar du?
Pluggar och jobbar. 
Biter du på naglarna?
Näe, har aldrig funnit nöjet. 
Vem ringde du senast?
Pappa :)
Vem fick du senast sms av och vad stod det?
EA! :) det stod "okej, ahhah, jag ska ut med en bushund snart ;)"
Är du nöjd med dina tänder?
2,5 års tandställning.. så JA !
Vart skulle du inte vilja bo?
Typ.. Mora, fyfan. Eller grycksbo, jävla genomfart. 
Vem skulle du vilja vara som?
Ingen annan är så bra som jag är på att vara jag. 
Vad vill du ha just nu?
En plats i kvalserien.
Till sist... Vad skulle du göra om du ensam fick styra Sverige för en dag?
Få folk å hålla käften om Vargjakt om de verkligen inte kan någonting om det.. eller nej lära dom VARFÖR man skjuter vargar. Och sen sätta upp Leksandsgrejer över hela sverige :)
tack för mig
hej

Tisdag

men gaash, min mage dödar mig. Fan jag orkar inte med stress och magkatarr just nu.

det var meningen att vi skulle klippa vår projektarbetsfilm idag, nej men då klantar skolan till det, som vanligt. Tack för att ni bryr er så otroligt mycket om oss. Jag blir trött på det här.. det är stunder som nu som jag gärna hade studentveckan runt hörnet. 


så snälla mage
håll ut !!!
/ IDA


jag saknar asgarv frida
när har vi tid för det?
<3

worrrdd !

Leksand times på sista bilden.
Låt oss säga så här
WORD!
VIK-LIF 2-3.

svartvit skål !

bröderna fräs.
divaas !
kvällens pose !
sammanfattning : Lördagen var galen och otroligt rolig :)

less

3-1 och faktiskt lite krigarkänsla. Är det dags nu?
Bibic, Jens, Knuts och Martin Karlsson v


Tycker förövrigt att det är jätteroligt att bla Skellefteå är med i slutspel. Skulle också vilja känna den känslan.. någon gång. 


sickness
tack, du kom ju JÄVLIGT läglig.
smällas å läggas, hej.

Torsdag

rule number one
var dig själv !
okej :) 

Jag tog saaben till gymmet idag igen, kämpade på som fan. Riktigt skönt :) 5 kilometer på crosstrainern, BRA IDA! :D känner mig enormt pigg just nu och redo för att bege mig mot jobbet igen. Btw, ny telefon ! En nokia, finally.
Parken – Jag Har Varit Vilsen, Lisa <- låten som spelats i min hjärna den senaste tiden. 

Jag känner mig så glad idag.
äntligen ! :D
SILVER. bra kalla!

i want you


Två av tre eller 2/3 eller andra mars.

Solen skiner, blå himmel, 5 plus och SPORTLOV!
Kunde vi prickat mer rätt? nej.
Gav järnet nere på gymmet idag, tog en skön dusch och satte igång med djursjukvårdsplugget, men vart finns motivationen? Den är nog kvar under min kudde på golfbyn. nej nej och nej, positiva tankar nu.
förresten så skulle det sitta fint med en ny telefon !
touch eller?
men först peaceNlovebille !
har egentligen inget vettigt att säga.
hejdå!

Woho, mot gymmet!

foto0722 (MMS)

Woho, mot gymmet!


RSS 2.0