Jag har gått från väldigt pepp till obegripligt taggad!

Gästbloggning på g! Ida är ju inte så pepp på det här med att blogga, så hon bad mig om ett inlägg. Frida som skriver alltså. I guess att ni vet vem jag är vid det här laget. Vet ni inte det så kan jag bara baklaga. Har inte bestämt mig för vad jag ska skriva om i det här inlägget än. Låter det bara komma liksom. Så det blir antagligen ganska konstigt det här, men vi kör bah.

Det var ganska så längesen jag träffade Ida. Den nionde oktober tror jag närmare bestämt att det var. Tre veckor sen alltså. Ganska jobbigt det här med att jag bor i Uppsala ibland och hon inte gör det. Hon ska minsann bo där ute i Linghed. "Ska bo här heeela livet, tänker aldrig flytta!". Så låter det. Ellerrrr? Hon vill nog flytta ganska mycket tror jag. Eller det vet jag. Men det är ju inte så värt att flytta när man inte har nån anledning att flytta egentligen. Då kan man lika gärna bo hemma och snylta på mamma och pappa. Eller jag menar, det är ju deras plikt att utfodra sina barn och liknande.

Anyway, som jag skrev - vi har inte träffats på länge nu - men imorgon kommer vi att träffas! Imorgon ska jag nämligen åka till Leksand. Det ska Ida också. Imorgon ska jag på hemmamatch för första gången sen den andra oktober. Imorgon är det derby. Imorgon är det Leksand-mora! Är rättttt taggad om man säger så. Även om jag tror att vi inte kommer nå några större framgångar på isen så är det hockey i Teggen och det är derby och det är ganska mycket publik och det kan jag inte klaga över.

Det blev nån slags seriös ton i det här inlägget. Inte likt mig! Ida skrev sms till mig nu. Tyvärr får jag inte berätta vad hon skrev eftersom hon innan jag började skriva detta inlägg gav mig tre punkter (namn) som var förbjudna att nämna. Hon nämnde alltså själv en av dessa punkter (ett av dessa namn) i sitt sms. Men ja, som sagt, tyvärr kan jag inte berätta!

Nu har det gått några timmar sen jag skrev allt det där som står ovanför det här som du läser just nu. Idag är det alltså den trettioförsta oktober. Derbydag. Om cirka 18 timmar släpps pucken på isen i Teggen. Över 6000 biljetter är sålda. Hoppas att det blir en rolig match. Vill vinna mot mora nu. Var jävligt längesen vi vann mot dom. Det känns sådär. Finns inget värre än att förlora mot mora. Martin Karlsson tror på seger med 6-1. Säger han. Vi förtjänar fan det, så snälla låt det gå bra! Vill stå där på Norra och känna ett lyckorus genom kroppen, vill skrika för att Leksand gör mål, vill se känslor på isen, vill sjunga mig hes, vill kämpa tillsammans med laget för en seger. Vill krossa lillebror. Vi ska göra det. Tillsammans ska vi göra det! Det är fan tre poäng som gäller ikväll. 18 timmar kvar - tagggaaa, sen kör vi boysen!
 

Bilden har inget med inlägget att göra. Den är bara suddig, som inlägget. Inlägget har inget med inlägget att göra heller. Typ. Skitsamma. Vi kör bah! Tonight's gonna be a good night, tagga nu! Heheh.

/ Fridis.

Hej hund


Det är skönt i höstsolen!

Marina and the diamonds


when you're around me i'm radioactive

Dagens..

Dagens låt: Edge of glory - Lady GaGa. Körde som fan te han på gymme!
Dagens klädsel: Jeansleggings och nån random ful tröja
Dagens frisyr: Ofixat och utsläppt
Dagens make up: Orginal
Dagens dricka: WAATERRR!
Dagens mat: Tortillarullar
Dagens godis: En halv lakritsklubba
Dagens film: -
Dagens tidning: -
Dagens vän: Martina!
Dagens person: ehm ja.. Sidney Crosby, kände att han förtjänade det!
Dagens vill ha: Högre månadslön.
Dagens saknad: Frida och golfbyn last year!
Dagens köp: Peakjacka, woooho!
Dagens bästa: Brors hemkomst!
Dagens sämsta: Bränt alldeles för mycket pengar..
Dagens internetsida: blogg.se!
Dagens beroende: More push ups!
Dagens roligaste: När mamma tappade ut hela (halva) godispåsen i kundvagnen xD
Dagens blogg: fridaarvid.blogg.se

Tack Pappa!


Bara skoja, fick betala den helt själv! 
Fin jacka, fast i svart. hihi är så nöjd :D

En hetsig Måndagmorgon

Imorse blev jag hastigt väckt av ett samtal från ett nummer jag inte kände igen. Va äre för idiot som ringer halv två på natten? tänkte jag då. Trodde nämligen att sjuan var en etta på min klockradio. När jag ignorerat samtalet upptäckte jag att jag hade ett sms från Vikariepoolen. "Du har blivit bokad för arbete på Lyssfallet den 24 oktober, 7.30-13.00" PANIK! Klockan var ju såklart inte halv två på natten, utav halv åtta. Det var bara att rusa upp, slänga på sig kläder och gasa som fan mot Enviken det. Ett hastigt uppvaknande, men pigg blev jag då!

Nyss ringde dem från djurhuset i Rättvik också, så morgondagen lovar jobb där! Gud va skönt att få vara inom ett område där jag är hemma, saknar Rättvik så jag blir gaalen!

Onsdag är det dags för hockey igen och torsdag en tripp till Falun med mamma med planerna att köpa en ny vinterjacka. På internet verkar det rätt tunt.. hoppas det finns mer i butik! 

Hejdå!



Det var då fan på tin!

Ett halvårs gymkort
nu kör vi!

Leksand - Boförs!







smile!

Det här var det bästa jag kunde åstadkomma. 
va tycker du?
vinst med 4-2, pra joppat grappar!

It's a great day for hockey!


Dags för Leksand - Bofors!

Dagen började med en lång, intensiv och hetsig promenad med hunden. Det hade nämligen hoppat en hare i elljusspåret, inte sådär jätteroligt för mig att bli dragen av en hetsig jaktglad Schillerstövare. Men hem kom vi i alla fall och dagen fortsatte med att tvättmaskinen typ gick sönder. Bra Ida. ( den fungerar nu, haha)

Morgondagen lovar jobb i djurhuset i Rättvik. Finally lite jobb där jag faktiskt har en utbildning inom :D

SÅ ett litet tråkigt, fint inlägg så Frida ska ha någonting att läsa :) 
hejdå!

Leksand - Malmö








Never mind


i'll find someone like you

Idioti


bänka pelle 
ta tillbaka janolhs

just sayin

Marknadsfredag





ahmen vi kör ba
du är kung, Oksana ♥


Autumn


Rättvik till helgen.
GUD va jag saknar alla!

Har du full fokus?


Annars vet jag en som har ;)

Två bilder från Leksand-Tingsryd


Henric Andersén #15

förlåt Kenny K, jag kunde inte låta bli..

Leksand-Tingsryd slutade 1-0 efter att Blomkvist fick nog och satte ett slagskott från blå.
Raffl Blomkvist Knuts Janolhs och M Karlsson
GRABBAR!

RSS 2.0